Bildirim
tablet için panel satanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
WT-Sİ40-V1 sarı bağlantı üstünde yazan sadece bu rakamlar var..googleden baktım işe yarar bir şeyler bulamadım vede hala aramaktayım.işin ilginci aionelde cevap vermiyor gerekli bilgileri içermiyor
@tabletpark -
Kusura Bakma Çeşit Çok Ama Bunun Gibi Birşey Henüz Gelmedi.
Tablet Yedek Parçaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubeyde -- 3 Şubat 2014; 22:22:10 > -
Aliexpress'de vardır diye tahmin ediyorum. Kolay gelsin -
panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :)
@ubeyde
@Gladiotürk
@tabletpark
her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazandeveli
panelin üzerindeki kartta aynen şunlar yazılı WT-Sİ40-V1 google amcamız bile bunu bilemedi :)
@ubeyde
@Gladiotürk
@tabletpark
her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Tabletin markası modeli nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
quote:
@ubeyde
@Gladiotürk
@tabletpark
her türlü bilgiye aç aç beklemekteyim.yardımlarını esirgemeyen katkılar sunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Tabletin markası modeli nedir?
aionel ax1 3g (süper aletti) -
quote:
quote:
quote:
@ubeyde
@Gladiotürk
@tabletpark
aionel ax1 3g (süper aletti)
Biraz araştırdım malesef lcd yokhttp://ainol.com.tr/Tr/Iletisim.aspx burdan ainol TÜrkiye ile iletişime geçin ücretle takarlar
-
quote:
quote:
quote:
quote:
@ubeyde
@Gladiotürk
@tabletpark
aionel ax1 3g (süper aletti)
Biraz araştırdım malesef lcd yokhttp://ainol.com.tr/Tr/Iletisim.aspx burdan ainol TÜrkiye ile iletişime geçin ücretle takarlar
kardeşim emeklerine sağlıklık..tüm ihtimalleri denemekteyim..bunada şimdi başvurdum.saygılar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- general mobile tablet açılmıyor
- casper tablet açılmıyor
- honor pad 9 pro
- sms yönlendirme
- honor pad x8a
- snapchat nedir
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X