Şimdi Ara

Tablet Kalemi Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenki konuya ekleme yapmak yerine yenisini açtım, Çok gerek var mı bilmiyorum ama internetten yabancı kaynakların sorularını çözmek için tabletten yazıp silmek mantıklı olabilir
    trendyol.com
    MOBAX Dokunmatik Passive Stylus Kalem Tablet Telefon Bilgisayar Dokunmatik Kalemi Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/mobax/dokunmatik-passive-stylus-kalem-tablet-telefon-bilgisayar-dokunmatik-kalemi-beyaz-p-62953016

Çok kaliteli değil belki ama öbürleri 500den başlıyor çok pahalı geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Ekim 2023; 14:15:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yok mu kullanan

• Avuç içi reddetme şeyi falan sıkıntı olmaz dersen işini görür olmadı 87TL zaten çok bir şey kaybetmemiş olursun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    Yani ipadlar kadar kaliteli olmaz ama idare ederim, kışın eldivenle falan kullanırım zaten dediğin gibi çok para değil, 150tlye gördüm ama hepsi aynı sanırım

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Ben yazı yazma tarzı olarak avucunu yüzeye koyarak yazan biriyim.
    Eğer siz avucunuzu çok değdirmeden yazan biriyseniz sıkıntı olmaz.
    Fakat eğer benimki gibi avucunuzu daya alışkanlığınız varsa avuç içi reddetme özelliği olan bir kalem almanız lazım yoksa avuç ekrana değdiği için sürekli saçma sapan yazı kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolandirici33 -- 9 Ekim 2023; 15:2:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    Anladım, dediğim gibi en kötü eldivenle kullanırım, yani 1 yıldır kendi başıma alışveriş yapıyorum 90tl bile vermeye çekiniyorum, oysa millet 3kya kulaklık kalem vs alıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalemli tablet önerisi
    geçen ay açıldı
    Tablet Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Tablet önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.