Şimdi Ara

Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konulara bir göz attım ama o kadar çok seçenek var ki hiçbir bilgim olmadan hepsine göz atmam imkansız en azından sizlerden o aralığı biraz daraltmak için yardım istiyorum. Bir tablet almaya karar verdim. Ben bu tableti genellikle sınavlara çalışırken pdf formatındaki kitapları okumak için alacağım. Tabi arada dizi film falanda izlerim. Genel olarak oyun oynamayacağım ama ufak tefek 1-2 oyunda yükleyebilirim metroda kurcalamak için. Yaklaşık olarak 200-300 arası fiyat biçtim. Önceliklerim,
    1. Büyük ekranının olması,
    2. 200-300 bandında olması (Çok daha değecek ürünler varsa belki 400 bandına yaklaşabilirim.)
    3. Hafif olması (Sonuçta bilgisayardan da çalışabilirim, istediğim şey her gün bilgisayarı taşımak istememem.)
    4. Elbette şarjının uzun ömürlü olması.

Her türlü yardımınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embriyo_terk -- 7 Mayıs 2016; 0:36:11 >

• up
  • embriyo_terk kullanıcısına yanıt
    pipo p9 10.1 inch 190 dolar indirimlerle vs biraz daha düşebilir fakat büyük ekran dediğnizde bence en azından fullhd bir ekran olmalı.. 16/9 formatı isteniyorsa.. 9.7 inch olacaksa pipo p1 var, onlarda retina ekran oluyor.. büyük ekran tablet te batarya 9000-10000 mah olmalı.. daha düşük bataryalarda büyük ekran tablet kullanmak eziyet olur zira bataryayı boşaltan büyük ölçüde ekran oluyor..

oyun için ideal mali t764 gpu var.. antutu 3d puanı fullhd çözünürlükte 10.500 11.000 arası.. tabi cihazlar piyasaya çıkalı 1.5 yıl filan oldu sanırım fakat emsal tabletler de iyi bir gpu ve işlemci bileşeni yok.. intel üzerine yoğunlaşılıyor fakat intel işlemciler çok ısınıyor ve gpu ları soru işareti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

pipo p9 10.1 inch 190 dolar indirimlerle vs biraz daha düşebilir fakat büyük ekran dediğnizde bence en azından fullhd bir ekran olmalı.. 16/9 formatı isteniyorsa.. 9.7 inch olacaksa pipo p1 var, onlarda retina ekran oluyor.. büyük ekran tablet te batarya 9000-10000 mah olmalı.. daha düşük bataryalarda büyük ekran tablet kullanmak eziyet olur zira bataryayı boşaltan büyük ölçüde ekran oluyor..

oyun için ideal mali t764 gpu var.. antutu 3d puanı fullhd çözünürlükte 10.500 11.000 arası.. tabi cihazlar piyasaya çıkalı 1.5 yıl filan oldu sanırım fakat emsal tabletler de iyi bir gpu ve işlemci bileşeni yok.. intel üzerine yoğunlaşılıyor fakat intel işlemciler çok ısınıyor ve gpu ları soru işareti..

Bu özellikleri taşıyan marka model öneriniz var mı?

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    yazdım zaten pipo p9 ekranı görece küçük olan pipo p4 p7 p1 gibi modelleri de var.
  • embriyo_terk kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/w100i-32gb-intel-quad-core-2gb-32gb-hd-2in1-pc-222304822 linkindeki 2'si 1 arada bilgisayarı önerebilirim. Hatta nakit alabilirsen ilgili dükkana söyle gittigidiyor olmadan siparişlerdeki komisyonu almadan size daha uyguna verebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.