Şimdi Ara

TABLET ÖNERİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bir tablet almak istiyorum fakat kararsız kaldım. oyunuydu programıydı tarzı şeyleri orjinal kullanmak istiyorum ve root denen şeylerle uğraşmak istemiyorum, zaten bilmiyorumda youtube'dan yüksek çözünürlüklü film, video vb. şeyler izleyebileceğim tvye bağlayabileceğim oyunları yüksek performansla oynayabileceğim 7'' bir tablet arıyorum, çin malı tabletlere sıcak bakmıyorum POLYPAD 7208 HD hariç, aklımda şu tabletler var; BlackBerry Playbook 16 GB, Acer İconia Tab A100 gibi tabletleri düşünüyorum, nasıl bir tablet ve fiyat aralığı istediğimi fiyatlardan anladınız sanırım. Nexus 7 çok istiyordum fakat HDMI yok MicroSD yok yok oğlu yok. bu yüzdende nexus'u elemeyi düşünüyorum. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

• ainol flame al derim polypad de birçok sorun var ve flame daha üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

ainol flame al derim polypad de birçok sorun var ve flame daha üstün

dostum açıkcası böyle markalardan ziyade bilindik Acer gibi marka tablet almayı düşünüyorum sonuçta orjinal kullanıcağım için garantiside önemli, önerin için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidSever

quote:

dostum açıkcası böyle markalardan ziyade bilindik Acer gibi marka tablet almayı düşünüyorum sonuçta orjinal kullanıcağım için garantiside önemli, önerin için saol

flamede de 2 yıl garanti var ve marka takıntın yoksa birçok tabletten daha iyidir illa marka istiyorsanda playbook iyidir nickine uymuyor ama :)

• quote:

quote:

ainolmarketten alırsan flame ve diğer modellerin garantisi mevcut.
  • not: flame e official 4.1 jb gelicek yani oldukça stabil bir tablet olucak

• quote:

quote:

quote:

flamede de 2 yıl garanti var ve marka takıntın yoksa birçok tabletten daha iyidir illa marka istiyorsanda playbook iyidir nickine uymuyor ama :)

PlayBook aklıma çok yatmıştı fakat bazıları kötü diyip aklımı karıştırdı, Ainol tabletlere baktımda aslında çok iyilermiş.
    İsim için gerçektende öyle, android severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroidSever -- 1 Ekim 2012; 14:55:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Steroid Önerisi Olan ?
    7 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Pubg için tablet önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 900 lere çıkabiliyorsan kesinlikle xperia s tablet öneririm oralara çıkamam diyorsanda polypad 7208HD iyidir özellikle teknik desteği süper... Acer A700 800 küsür tl şuanda hepsiburadada onada bak derim... Bende aynı senin gibiyim çin malı tabletlere güvenemiyorum herpa'dan herkes övgüyle bahsedince polypad almıştım memnun kaldım açıkçası tabletten fiyatına göre iyi sayılır, yüksek fiyatlara çıkmayanlar genelde ainol alıyor, benim arkadaşımdada aurora II var o da güzel alet ama tabi ki kendi fiyat aralığında eğer ki tableti notebook gibi kullanmak istiyosan bilindik markalara bakmanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 30 Eylül 2012; 22:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arakadamaniac

900 lere çıkabiliyorsan kesinlikle xperia s tablet öneririm oralara çıkamam diyorsanda polypad 7208HD iyidir özellikle teknik desteği süper... Acer A700 800 küsür tl şuanda hepsiburadada onada bak derim

dostum 900 lere çıkmam için 4-5 ay para biriktirmem lazım sonuçta öğrenciyim.
  • quote:

quote:

900 lere çıkabiliyorsan kesinlikle xperia s tablet öneririm oralara çıkamam diyorsanda polypad 7208HD iyidir özellikle teknik desteği süper... Acer A700 800 küsür tl şuanda hepsiburadada onada bak derim

dostum ozaman polypad 7208 HD öneririm evet daha iyi özellikte modeller var flame veya aurora II gibi ancak onların teknik desteği herpanın ki yani polypad'inki kadar iyi mi bilmiyorum... neticede çin malı tablet bunlar zamanla sıkıntı çıkma olasılığı yüksek :) blackberry playbook'da fena değildir bak 2 ay kadar kullandım şöyle söyleyim poly'den veya ainol'un üst modellerinden biraz yavaştır ve uygulama azdır, ancak bunlarında alayından sağlamdır, wifi'si iyidir,root cart curt sıkıntında olmaz

• quote:

quote:

quote:

dostum ozaman polypad 7208 HD öneririm evet daha iyi özellikte modeller var flame veya aurora II gibi ancak onların teknik desteği herpanın ki yani polypad'inki kadar iyi mi bilmiyorum... neticede çin malı tablet bunlar zamanla sıkıntı çıkma olasılığı yüksek :) blackberry playbook'da fena değildir bak 2 ay kadar kullandım şöyle söyleyim poly'den veya ainol'un üst modellerinden biraz yavaştır ve uygulama azdır, ancak bunlarında alayından sağlamdır, wifi'si iyidir,root cart curt sıkıntında olmaz

Dostum aslında hep android kullanmak istemişimdir. BlackBerry yerine başka markalara yönelme isteğim ordan geliyor. Çin malı yerine bilindik markalı 450-500 TL civarı fiyatı olan android bir tablet önerebilirmisiniz? Sanırım Ainol veya PolyPad marka bir tablet alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroidSever -- 1 Ekim 2012; 16:19:26 >

• ben polypad 9716 hd aldım 499 tl'ye çift çekirdek cortex a9 16 gb hafıza(32 gb micro sd takabılıyosn) 2mp on 5mp arka kamera.eksiği yok yani cok da memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzselim13

ben polypad 9716 hd aldım 499 tl'ye çift çekirdek cortex a9 16 gb hafıza(32 gb micro sd takabılıyosn) 2mp on 5mp arka kamera.eksiği yok yani cok da memnunum

Dostum, tasarımı bildiğin iPad, tasarımın çakma olmaması benim için önemlidir.

Arkadaşlar, Ainol Novo7 Flame (Fire-Burning) Almaya karar verdim, anladımki onun üstünde bir adet çürük elma logosu ile Apple yazısı olsaydı fiyatı 1.500 TL filan olurdu, (Apple Kalitesi Olmazdı Ama). Bu arada OTG kablosu ile Xbox 360 gamepad'i takabiliyormuyuz? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroidSever -- 2 Ekim 2012; 14:57:14 >

• quote:

quote:

ben polypad 9716 hd aldım 499 tl'ye çift çekirdek cortex a9 16 gb hafıza(32 gb micro sd takabılıyosn) 2mp on 5mp arka kamera.eksiği yok yani cok da memnunum

Arkadaşlar, Ainol Novo7 Flame (Fire-Burning) Almaya karar verdim, anladımki onun üstünde bir adet çürük elma logosu ile Apple yazısı olsaydı fiyatı 1.500 TL filan olurdu, (Apple Kalitesi Olmazdı Ama). Bu arada OTG kablosu ile Xbox 360 gamepad'i takabiliyormuyuz? Kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Öncelikle tablet çok iyi ve dediğiniz gibi Apple üstüne elma koyarak 1.500 e satabilir. OTG tabiki uyumlu Ps3 kolunu destekliyor büyük ihtimal Xbox kolunuda destekler.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle tablet çok iyi ve dediğiniz gibi Apple üstüne elma koyarak 1.500 e satabilir. OTG tabiki uyumlu Ps3 kolunu destekliyor büyük ihtimal Xbox kolunuda destekler.

Çok teşekkür ederim cevap veren herkese, çin malı tablete karşı olan adamı imana getirdiniz. Konu kilitlenebilir.

• quote:

quote:

sen bilirsin dostum buyuk ekran ips ekranlı ve a9 çift çekirdek iki yıl garantılı daha ucuzunu piyasada goremedem 490 tl'den daha ucuzunu yanı..kılıfla kullandgm ıcın tasarmın ipad'a benzemesi şahsen benm umrmda değl..sadece kullanıslılık acısından ipad'den farkını gormedm dokunmatk hassasiyeti konsnda fln..saygılar

• quote:

quote:

quote:

sen bilirsin dostum buyuk ekran ips ekranlı ve a9 çift çekirdek iki yıl garantılı daha ucuzunu piyasada goremedem 490 tl'den daha ucuzunu yanı..kılıfla kullandgm ıcın tasarmın ipad'a benzemesi şahsen benm umrmda değl..sadece kullanıslılık acısından ipad'den farkını gormedm dokunmatk hassasiyeti konsnda fln..saygılar

dostum o tableti almakla yanlış yapmışsın, şunlar söylediklerinden çok daha iyi;

Ramos W30 (S3'ün ve Note'nin işlemcisini kullanıyor)
    http://teknofark.com/index.php?route=product/product&path=53&product_id=153

Yuandao N101
    http://teknofark.com/index.php?route=product/product&product_id=151

Not:Yurtdışında PolyPad markası Ramos olarak satılıyor.

• polypad 9716 hd memnunmusun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.