Şimdi Ara

Tablet Önerisi! **acil** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rapperasi

Jailbreak ile de mumkun degil. Cihaz flasplayer desteklemiyor cunku. Imkansiz yani.

Senelerce jb li cihazlar kullandim ama hic oyle bir tweak gormedim.. online ne izleceksiniz ki zaten..

dizi izleyeceğim. puffin browser yemez mi yani? yandex video.

benim s4 te yandex video gayet güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 5 Mayıs 2014; 23:45:53 >
  • NIGRA kullanıcısına yanıt
    Apple bu. Flash destegi yoksa yoktur. Acamazsin hicbir sekilde. O browser bu browser farketmez :) acilmiyor dediyse bitmistir. Android gibi o kadar acik yazilim olmadigindan yapamazsin o isi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash desteğini geçtim ekran bolme var mi ipad te acaba kardeşim bunu ben telde bile cok kullanmaya başladım.jailbreak ile de olur sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 6 Mayıs 2014; 1:07:08 >
  • http://youtu.be/YydtG9peoHg

ipadde multitasking butun android cihazlardakinden daha güzel :) tabiki jailbreak ile oluyor.

• quote:

http://youtu.be/YydtG9peoHg

ipadde multitasking butun android cihazlardakinden daha güzel :) tabiki jailbreak ile oluyor.

arkadaş valla noktayı koymuşsun. 10 numara gerçekten. kesinlikle alınır bu çok süper. jailbreak olaylarına yabancı değilim.

peki ipad airin ekran süresi kesinlikle note dan uzunmudur..

bu arada ipad var arkadaşta air değil ama hangisi bilmiyorum. Safaridenwww.turkweb.tv ye girince videoları oynatıyor? jb li bile değil. kenarında jwplayer yazıyor nedir anlamadım. ama çalışıyor sonuçta safaride.

İpad air icin sadece istedigim note ile ekran süresi kıyaslaması. bilgisi olan var mı?

• Ipad mini 8 saat ekran veriyor hocam. Bizzat 4 gun araliksiz kullandim.. ipad air yine ayni degerleri verir. 7 saatin altina imkani yok dusmez. Garanti verebilirim. Note kac saat gidiyor bilmiyorum ama ipad den cok verecegini sanmiyorum.. evde dusuk parlaklikta kullancaksan ipad sana en az 8 saat verir.. 9 10 saate kadar yolu var. Net sekilde soyluyorum.

• Ben e kitap okurken mesela 8 dakikada % 1 sarj gidiyordu ipad minide. Ekrana dokunmuyordum hic.. video izlerkende 5 dakikada % 1 gidiyor. Webde gezerkende yine 5 6 dakikada % 1 gidiyor.. zaten % 100 den 99 a dusmesi 25 30 dakika aliyor..

• Tamam kardes ipad alayım o zaman bende ona eğilimliyim daha fazla. Bilen biri cikacak mi acaba note ekran süresini yaa.

Ben notela en fazla 7 saat ekran süresi aldım. Ama yogun kullanimda degerler ne olur bilmem. Sen ipad al hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Ben notela en fazla 7 saat ekran süresi aldım. Ama yogun kullanimda degerler ne olur bilmem. Sen ipad al hocam

Bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlar bu iki ürün arasında ki fiyat farkı neden kaynaklıdır sizce?

http://www.ereyon.com.tr/urun/apple-ipad-air-md794tu/a.aspx

http://www.ereyon.com.tr/urun/apple-ipad-air-md791tu/a.aspx

varmı bilen?

birde arkadaşlar sadece wifi mi alsam yoksa 4g+wifi mi? normalde en kötü s4 ten wifi noktası açarım ipadi yine wifiden bağlarım ama ileride sim ile bağlar mıyım bilmiyorum bu tip bir ihtiyaç çıkar mı sizce?

çünkü sadece wifi nin 32 gb ı wifi+4g nn 16 gb ile aynı fiyat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 7 Mayıs 2014; 20:59:26 >

Hocam sadece renk..

soyle bir olay anlatayim.. ykm de 3 adet ayakkabi vardi.. adidas.. 3 ude farkli renk ve birisi 119 lira birisi 129 lira biriside 139 liraydi.. sadece renk farki yuzunden fiyat oyle.. ben sitelerde 33 gb cihazlarin 16gb dan daha ucuz oldugu zamanlari dahi gordum.. renk takintin yoksa en ucuzunu alman yararli olur. Bosuna para vermezsin fazladan.

• quote:

Hocam sadece renk..

soyle bir olay anlatayim.. ykm de 3 adet ayakkabi vardi.. adidas.. 3 ude farkli renk ve birisi 119 lira birisi 129 lira biriside 139 liraydi.. sadece renk farki yuzunden fiyat oyle.. ben sitelerde 33 gb cihazlarin 16gb dan daha ucuz oldugu zamanlari dahi gordum.. renk takintin yoksa en ucuzunu alman yararli olur. Bosuna para vermezsin fazladan.

peki wifi+3g mi yoksa wifi mi sadece. goldda çok sağlam bir kampanya yapmışlar. 1300 TL 32 gb wifi air.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.