Şimdi Ara

Tablet Önerisi- Cube U30GT 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pipo m6 onda v973 cube u30gt2 içinden hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

pipo m6 onda v973 cube u30gt2 içinden hangisini tavsiye edersiniz

hiç tecrube etmedim ama benim şahsi fikrim kesinlikle pipo m6 yı tercih ederim .Sanırım önümüzdeki günlerde eğer artes buu cihazı kendi markaları altında çıkarmaz ise yurtdışından bir sipariş geçicem büyük olasılıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresalvation

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

hocam biyere kadar ayırt edılmez. bazı noktalarda cozunurluk farkkı barız hıssedılıyor. 5 inç bir ekran full hd ile hd yı pek bi kullanıcıyı etkılemez ama 10.1 ekranda insan hıssedıyor.9.7 inc ipad 2 ile ipad 3 iyi bir örnek. aynı arayuz aynı sımgeler.

Galiba ben olayı biraz eksik anlatım sanırım .Elbetteki yan yana getirirseniz bu farkı göz tabii algılar iki cihaz arasındaki çözünürlük farkını.
    Birde asıl anlatmak istediğim Samsung note 10.1 cihaz ( modeli yanlış telafuz eetmiş ve yanlış yazmışta olabilirim) 1280-800ÇÖZÜNÜRLÜKTE, bildiğimiz şu an tabletler içerisinde en iyi panele sahip ıpad ile birlikte 2 cihazdan biridir diyelim.
    ipad retina denen ekranla samsungun bahsettğim modelini yanyana koyuup test etme imkanım oldu.
    aRALARINDA ÖLE BARİZ BİR EKRAN KALİTE FARKI GÖREMEEDİM AMA İKİSİNİN FARKLI PARLAKLIK VE KONTRAST DENGELERİ OLDUĞU İÇİN ŞÖYLEDE DİYEBİLİRİM ANLAŞILMASI AÇISINDAN BİRİ DOMATES ÇORBASI BİRİDE MERCİMEK ÇORBASI TERCİH KİŞİYE KALMIŞ.

BİLMEM ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLATABİLDİMMİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frfr

quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Düşündüğünüz tabletlerin genel benchmark sonuşçalarını araştırın. Quadrant, Antutu gibi.
    Cube GT2 nin pikseli çok fazla ama gt ve gt2 yi uzun uzun kurcalamış ve gözü sağlam biri olarak öyle kayda değer fark hissetmek zor oluyor.
    Yani elime gt tablet aldığımda 2 olduğunu anlamak için arkasına bakıyorum.
    Kasa yapısı aynı zaten; sağlam.
    Çinli tabletler genelde sensör fakiri. Gyro'lu bulmak zor. Neyseki GT2 ye manyetik sensör konulmuş.
    32 GB büyük avantaj. Bu avantaj en geç tableti aldıktan 1 ay sonra kendisini hissettirir.

Ya sizin gözünüzde problem var veya tablette full hd resim,video açmamışsınız. Şunu söyleyeyim : ben duvar kağıdı değiştirmekten nefret ederdim. Alışmam zaman alırdı. Fakat full hd duvar kağıdı indiriyorum ve yani çok hoş bir şey oluyor. Bir gün çiçekli böcekli, bir gün alevli, savaş temalı vs.

Dar alana fazla piksel sıkıştırma yarışının pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. (Gözüm gerçekten sağlamdır, çok şükür. Çok ince işlerle uğraşırım)
    GT2 ilk elime geçtiğinde her iki modelde de full HD film oynattım, ayrıntılara dikkat etmeye çalıştım, bir karış mesafeden sonra gerçekten makul olandan fazlasının hiç bir esprisi kalmıyor.
    Resimlerin daha net göründüğü doğru ama yine kısa mesafeden fark hissediliyor.

• Millet tavsiye öneri ve yardımlarınız için teşekkürler dün itibariyle tablet siparişimi onaylamış bulunuyor ve bir cube u30 gt 2 kullanıcısı daha kazandığınızı ilan ederim. Şuan heyecandan yerimde duramıyorum bir an önce tabletin gelmesini istiyorum sanalpazardan cubenin kendi ilanı üzerinden alış-verişi gerçekleştirdim hızlıkargo ile bugün elime ulaşacağı söylendi tablet gelir gelmez geldiğine dair mesajı tablet üzerinden atacağım ( sanki ilk inceleme gibi bir hava yarattığımın farkındayım :) ) Cubeyi seçmemin en önemli sebebi 2000 tl ye yakın bayılmak yerine 1/4 fiyata tam olmasada %80 verim alabileceğim bir tablet almak istememdir. Özellikler bakımından kağıt üzerinde muhteşem özelliklere sahip samsungun 700 tl lik bir tablet reklamını gördüm özelliklerine bakınca 16gb hdd, 1 gb ram, 1280 x çözünürlük, diğer istemediğim çin malı tabletlerle aynı eğer kağıt üstü hesap doğru ise 639 tl ile 700 tllik tabletin 2 katı verim alacağım demektir ve yine hesap doğru ise 1200-1300 tl galaxy tab ve 1600+ tl ipadlerle rahatlıkla kapışabileceğim anlamına gelir ve şuan tek dileğim kağıt üstü hesabın tam tutması :)
    Saygılar

• Millet unutmadan tabletin renk secenegini belirtmeyi unuttum ve siyah tablette istemiyorum nasil geri gonderebilirim ve beyazini alabilirim, ek olarak eger siyahi begenirsem kullanicam ama paketi actiktan sonra iade oluyor mu son olarak tablet geldiginde ne yapmaliyim mesela telefonlar 24 saat sarja birakilir ellenmeden, tablettede boyle birsey var mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAHBS

Millet unutmadan tabletin renk secenegini belirtmeyi unuttum ve siyah tablette istemiyorum nasil geri gonderebilirim ve beyazini alabilirim, ek olarak eger siyahi begenirsem kullanicam ama paketi actiktan sonra iade oluyor mu son olarak tablet geldiginde ne yapmaliyim mesela telefonlar 24 saat sarja birakilir ellenmeden, tablettede boyle birsey var mi ??

kutuyu açtığın için biraz zor internetten almamış olsan belki değişirler.tableti açtıktan sonra şarjı varsa niye şarja takasın ki o önceden di tekefonlar sarji boş geliyordu.

• Kutu gelmedi daha :) gelirse beyazmi siyahmi yazar ustunde buyuk ihtimal eger siyah gelirse ne yapmaliyim ? Beyaz istiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: MAHBS

Kutu gelmedi daha :) gelirse beyazmi siyahmi yazar ustunde buyuk ihtimal eger siyah gelirse ne yapmaliyim ? Beyaz istiyordum

O zaman yapabileceğin tek şey aldığın sitenin müşteri hizmetlerini ararsın orada sana eğer geri alırlarsa yapman gerekeni söylerler

• Cube u30gy2 aldim hala bekliyorum gelirse ins. Beyaz olur ama acaba siyahta iyi mi olur ipade yakisiyordu siyah bunada yakisirmi bilmiyorum qma :)) yardimin icin saol

• bana göre siyaha yakışmaysn bir alet yok

• Vito99 bnce sanal pazara bir bak, deri kiluf hediyeli taksitli 639 tl :)) bn ordan aldim suan catlamak uzereyim heyecandan, dun aldim bugun ulasir dediler merakla kapi zilinin calmasani bkliyorum :) cube icin resimlerde ve tanitimlardaki gibi beyazi yakistirdim ipadde siyah guzrmel ama cubede hngi renk glcek merak ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frfr

quote:

Düşündüğünüz tabletlerin genel benchmark sonuşçalarını araştırın. Quadrant, Antutu gibi.
    Cube GT2 nin pikseli çok fazla ama gt ve gt2 yi uzun uzun kurcalamış ve gözü sağlam biri olarak öyle kayda değer fark hissetmek zor oluyor.
    Yani elime gt tablet aldığımda 2 olduğunu anlamak için arkasına bakıyorum.
    Kasa yapısı aynı zaten; sağlam.
    Çinli tabletler genelde sensör fakiri. Gyro'lu bulmak zor. Neyseki GT2 ye manyetik sensör konulmuş.
    32 GB büyük avantaj. Bu avantaj en geç tableti aldıktan 1 ay sonra kendisini hissettirir.

Ya sizin gözünüzde problem var veya tablette full hd resim,video açmamışsınız. Şunu söyleyeyim : ben duvar kağıdı değiştirmekten nefret ederdim. Alışmam zaman alırdı. Fakat full hd duvar kağıdı indiriyorum ve yani çok hoş bir şey oluyor. Bir gün çiçekli böcekli, bir gün alevli, savaş temalı vs.

Dar alana fazla piksel sıkıştırma yarışının pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum. (Gözüm gerçekten sağlamdır, çok şükür. Çok ince işlerle uğraşırım)
    GT2 ilk elime geçtiğinde her iki modelde de full HD film oynattım, ayrıntılara dikkat etmeye çalıştım, bir karış mesafeden sonra gerçekten makul olandan fazlasının hiç bir esprisi kalmıyor.
    Resimlerin daha net göründüğü doğru ama yine kısa mesafeden fark hissediliyor.

Benim bahsettiğim sadece çözünürlük değil. Renklerin canlılığı da GT ve GT2 de birbirlerinden farklı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.