Şimdi Ara

Tablet Önerisi- Cube U30GT 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan yaklaşık 5-6 ay önce çok araştırdım v sonuç olarak cubeu30gt2 ye karar vermiştim ama teknik sebeplerden ötürü ne yazıkki alamadım yalnız şuan 1-2 gün içerisinde kesin sipariş vericem bu yüzden acil yardımınızı istiyorum. Sorum şu 5-6 ay öncesinde en iyi tablet cubeU30gt 2 idi yalnız gün ve gün yeni şeyler çıktığı için şuan piyasanın en iyisi olan ve 500-600-700-750 tl arasında en başta oyun, sonrasında ise nette gezinme ve video izleme önemli, ek olarakda üniversite öğrencisine uygun özelliklerede sahip olması tercih olunur pdf, Word gibi programlarla da arası iyi olan ne var ?? İlgili herkesin yardımını rica ederim çok acil bir karar vermem lazım. Unutmadan eğer hala u30gt 2 piyasanın en iyisi ise muhtemelen 1 aya ondan iyisi çıkacaktır hiç bir tablet 5-6 aydan fazla kral kalamıyor ve yeni çıkacak olan tableti beklemek mantıklı olur mu ?

• Cube iyi bir markadır.. aynı işlemciye sahip pipo M9 modelini de düşünebilirsiniz
    Teknik destek olarak servis ve garanti istiyorsanız, pipo M9 modelini, Türkiye garantili artes q1003 modelini inceleyin.. pipo da, cube gibi çin`in kaliteli markalarındandır..
    Yurt dışı getirtecekseniz, pipo M6 modeli retina ve ips 3 ekranı ile daha iyidir.. batayası 10000 mAh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Cube iyi bir markadır.. aynı işlemciye sahip pipo M9 modelini de düşünebilirsiniz
    Teknik destek olarak servis ve garanti istiyorsanız, pipo M9 modelini, Türkiye garantili artes q1003 modelini inceleyin.. pipo da, cube gibi çin`in kaliteli markalarındandır..
    Yurt dışı getirtecekseniz, pipo M6 modeli retina ve ips 3 ekranı ile daha iyidir.. batayası 10000 mAh
    Hemen bugün sipariş vericem ve 2-3 gün sonra elime ulaşacak şekilde almam gerekiyor o yüzden yurtdışı alamam ve garanti açısından cube ninde tr garantisi var diye biliyorm pipo yu pek duymadım genelde cubenin sesi duyuluyor performans açısından fark yoksa cube düşünüyorum ama asıl korktuğum nokta cube 5-6 ay önce çıktı ve 5-6 ay öncenin teknolojisine sahip ama şuan yeni çıkan son sistem oyunları kaldırır mı ? Eğer ki uzun bir süre daha götürür denirse hemen cube alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAHBS

Hemen bugün sipariş vericem ve 2-3 gün sonra elime ulaşacak şekilde almam gerekiyor o yüzden yurtdışı alamam ve garanti açısından cube ninde tr garantisi var diye biliyorm pipo yu pek duymadım genelde cubenin sesi duyuluyor performans açısından fark yoksa cube düşünüyorum ama asıl korktuğum nokta cube 5-6 ay önce çıktı ve 5-6 ay öncenin teknolojisine sahip ama şuan yeni çıkan son sistem oyunları kaldırır mı ? Eğer ki uzun bir süre daha götürür denirse hemen cube alıcam.

Alıntıları Göster
    Millet çok acil karar vermem lazım lütfen biraz daha yorum yapın, aldığım bir mesaja göre piranha quattro modelini önerdi fiyat olarak daha düşük, hafıza olarak 1/4 daha az ( cube 32 gb - piranha 8 gb ) , ekran çözünürlüğü daha az hatta çok daha az ( piranha 1024 - cube 1920 pixel ) kararım yine cubeden yana ama grafik işlemcisi vs. tüm özellikler bakımından karşılarştırmada yararlı olur ama yinede piyasada daha iyi mallar var mı ? yada çıkacak mı ?

• quote:

Millet çok acil karar vermem lazım lütfen biraz daha yorum yapın, aldığım bir mesaja göre piranha quattro modelini önerdi fiyat olarak daha düşük, hafıza olarak 1/4 daha az ( cube 32 gb - piranha 8 gb ) , ekran çözünürlüğü daha az hatta çok daha az ( piranha 1024 - cube 1920 pixel ) kararım yine cubeden yana ama grafik işlemcisi vs. tüm özellikler bakımından karşılarştırmada yararlı olur ama yinede piyasada daha iyi mallar var mı ? yada çıkacak mı ?

Alıntıları Göster
    hala yorum yok acil sipariş vermem gerekiyor ilgili kişiler lütfen yardımcı olun !!

• quote:

hala yorum yok acil sipariş vermem gerekiyor ilgili kişiler lütfen yardımcı olun !!

Alıntıları Göster
    o zaman Artes Q1003 al hem 2 yıl garantili hemde pipo m9 aynisi .Merak etme ezbere tevsiye etmiyorum çünkü bende kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

o zaman Artes Q1003 al hem 2 yıl garantili hemde pipo m9 aynisi .Merak etme ezbere tevsiye etmiyorum çünkü bende kullaniyorum.

Alıntıları Göster
    yorum için teşekkürler ancak özelliklere baktığımızda artes ve pipo için 16 gb hafıza ve 1280 pixel çöznürlük diyor ikiside cubeden aşagıda cube 32 gb 1920 pixel çözünürülük her halikarda yine iyi gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence şu tam istediğin gibi http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx?ttype=Details#pt

edit: wireless sorunu varmış kullanıcı yorumlarını incele .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 14 Temmuz 2013; 22:13:10 >
  • Pipo M6 Android 4.2 RK3188 Quad Core 1.6GHz Tablet PC 9.7 inch
    Retina Capacitive Touch Screen 2048*1536 2GB/16GB Dual Camera
    Bu modeli, Türkiye garantili artes gibi bir fima getirtse, düşunmeden hemen satın alırım..
    Şu an için Cube U30GT 2 modeli de iyi bir tercih olur..

• quote:

yorum için teşekkürler ancak özelliklere baktığımızda artes ve pipo için 16 gb hafıza ve 1280 pixel çöznürlük diyor ikiside cubeden aşagıda cube 32 gb 1920 pixel çözünürülük her halikarda yine iyi gibi görünüyor

Bence ekran çözünürlüğüne sakın takılma nasıl olsa altı üstü 10.1 ekrandan bahsediyoruz göz onu o kadar algılamaz bir çok kişi bu konuda psikolojik takıntı yapıp illa çözünürlük yüksek olsun diyor.Emin ol 1280 -800 çözünürlük hesabını yaparsan 10.1 ekranda bile sana hd üzeri görüntü verir birde kontrast düzeyi iyi ise.
    Şu an için emin ol, rahat ,kasmadan ve pil ömrü bakımından en üst seviyede olan ve bu güne kadarki kullandığım cihazlaar içinde en iyisi artesQ1003 tür.
    Ama sanırım pipo m6 bayağı merak uyandıran bir cihaz .Eğer illa yüksek çözünürlüklü cihaz diyorsan forumda kuullanan bir arkadaş vardı ve memnun olduğunu söylüyordu o zaman pipo m6 alman gerekli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 15 Temmuz 2013; 0:34:32 >

• frux kullanıcısına yanıt
    Evet frux bu konuda seninle hemfikirim bu cihazı bende dahaa önce belirtmiştim artesten bekliyorum diye .
    Eğer başka bir markaa getirirse yazılım desteği vermicektir o yüzden yazık olacaktır.
    Artes her getirdiği cihaza yazılım desteğide veriyor zaten
  • quote:

Evet frux bu konuda seninle hemfikirim bu cihazı bende dahaa önce belirtmiştim artesten bekliyorum diye .
    Eğer başka bir markaa getirirse yazılım desteği vermicektir o yüzden yazık olacaktır.
    Artes her getirdiği cihaza yazılım desteğide veriyor zaten
    Düşündüğünüz tabletlerin genel benchmark sonuşçalarını araştırın. Quadrant, Antutu gibi.
    Cube GT2 nin pikseli çok fazla ama gt ve gt2 yi uzun uzun kurcalamış ve gözü sağlam biri olarak öyle kayda değer fark hissetmek zor oluyor.
    Yani elime gt tablet aldığımda 2 olduğunu anlamak için arkasına bakıyorum.
    Kasa yapısı aynı zaten; sağlam.
    Çinli tabletler genelde sensör fakiri. Gyro'lu bulmak zor. Neyseki GT2 ye manyetik sensör konulmuş.
    32 GB büyük avantaj. Bu avantaj en geç tableti aldıktan 1 ay sonra kendisini hissettirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Düşündüğünüz tabletlerin genel benchmark sonuşçalarını araştırın. Quadrant, Antutu gibi.
    Cube GT2 nin pikseli çok fazla ama gt ve gt2 yi uzun uzun kurcalamış ve gözü sağlam biri olarak öyle kayda değer fark hissetmek zor oluyor.
    Çinli tabletler genelde sensör fakiri. Gyro'lu bulmak zor. Neyseki GT2 ye manyetik sensör konulmuş.
    32 GB büyük avantaj. Bu avantaj en geç tableti aldıktan 1 ay sonra kendisini hissettirir.

Hocam yorumun için teşekkürler tamda isteğim iç rahatlatıcı yorumlardan biriydi. Bugün banka işlemlerini halledip satın alma onayı vermeyi düşünüyorum tr distribütöründen ama dediğim gibi tablet çıkalı aylar oluyor ve fiyatında düşüş filan olmadı sadece boşu boşuna 6 ay bekledim keşke ilk çıktığında alsaydım diyorum , şimdi bunu alır almaz 1 ay sonra daha iyi modeli yada daha iyi bir tableti başka bir firmanın piyasaya sürmesinden korkuyorum ve asıl olarak dediğim gibi öncelik tüm oyunları kaldırması olduğundan şuan yeni çıkan oyunlarda 0 kasmayla oyatırmı tek korkum bu eğer bunlara da biraz açıklık getirebilirseniz çok sevinirim sayın forum kullanıcıları. Diğer yorumlar için de teşekkür ederim ancak arkadaşlar önerdiğiniz tabletler kağıt üzerinde cubenin yarı özelliklerinde hafıza son derecede önemli ve grafik işlemcisi vs. bu yüzden kağıt üzerinde de performans açısından da cubeyi geçebilcek bir şey bakıyorum çin malı tabletler arasında. Eğer öğrenci olmasaydım şimdiye çoktan ipad i yapıştırmıştım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Ya sizin gözünüzde problem var veya tablette full hd resim,video açmamışsınız. Şunu söyleyeyim : ben duvar kağıdı değiştirmekten nefret ederdim. Alışmam zaman alırdı. Fakat full hd duvar kağıdı indiriyorum ve yani çok hoş bir şey oluyor. Bir gün çiçekli böcekli, bir gün alevli, savaş temalı vs.

• O senin dediğin aslında resim yada video çözünürlüğüyle alakalı ,aynı resim yada videoyu bahsi geçen iki farklı çözünürlüklü ekrana koy ve 25 yada 30 cm normal bakış mesafesinden bak bakalım ne kadar fark var aralarında. Kaldıki gözünün dibine bile soksan zor anlarsın.Aslında burdaki piksel sayısı demeyelimde ekran kalitesine bakar(kontrast ve parlaklık düzeyi kalitesi)Samsung 10.1 tablet cihazlarda 1280-800 ekran çözünürlüğüne sahiptir ama ekran kalitesi bu dediğim nedenlerden dolayı üst düzey görüntü verir.

Bu arada günümüz standartlarına göre full hd denen görüntü çözünürlüğünü 1920-1080 piksel 19 inç ekranlardan başlayıp 50 inç ve hatta daha üstü ekran büyüklüklerine uygulaniyor ve piksel sayısı ayni kaliyor bu durumda hangi ekran ölçüsüne göre full hd yada başka bir deyişle yüksek çözünürlüklü ekran diyebileceğiz.

Kaldıki biz burda 10.1 inç ekrana uygulanan 1280-800 yada 1920-1200 denen ekran çözünürlüklerini bahsi geçen ekranlarda ne kadar algılayabiliriz.
    ,Bu olay birazda Şu duruma benzer.
    Görsel medya sektöründe olup(sinema, reklam,dizi vs.)görselin daha çok teknik yönüne bakıp konuya pek dikkat etmemesi ve tadını çıkarmamasına benzer(Tabi bu işler bir bütündür,izlenilen görsel kendini seyrettiriyorsa neredeyse yapılan iş, her unsuruyla yerli yerinde demektir.)
    Genelde bu her sektör için geçerlidir diye düşünüyorum .Çok ince detaya girilirse kararsız kalmak en kötü kararı almaktan daha kötüdür
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 16 Temmuz 2013; 4:43:12 >

• quote:

O senin dediğin aslında resim yada video çözünürlüğüyle alakalı ,aynı resim yada videoyu bahsi geçen iki farklı çözünürlüklü ekrana koy ve 25 yada 30 cm normal bakış mesafesinden bak bakalım ne kadar fark var aralarında. Kaldıki gözünün dibine bile soksan zor anlarsın.Aslında burdaki piksel sayısı demeyelimde ekran kalitesine bakar(kontrast ve parlaklık düzeyi kalitesi)Samsung 10.1 tablet cihazlarda 1280-800 ekran çözünürlüğüne sahiptir ama ekran kalitesi bu dediğim nedenlerden dolayı üst düzey görüntü verir.

Bu arada günümüz standartlarına göre full hd denen görüntü çözünürlüğünü 1920-1080 piksel 19 inç ekranlardan başlayıp 50 inç ve hatta daha üstü ekran büyüklüklerine uygulaniyor ve piksel sayısı ayni kaliyor bu durumda hangi ekran ölçüsüne göre full hd yada başka bir deyişle yüksek çözünürlüklü ekran diyebileceğiz.

Kaldıki biz burda 10.1 inç ekrana uygulanan 1280-800 yada 1920-1200 denen ekran çözünürlüklerini bahsi geçen ekranlarda ne kadar algılayabiliriz.
    Görsel medya sektöründe olup(sinema, reklam,dizi vs.)görselin daha çok teknik yönüne bakıp konuya pek dikkat etmemesi ve tadını çıkarmamasına benzer(Tabi bu işler bir bütündür,izlenilen görsel kendini seyrettiriyorsa neredeyse yapılan iş, her unsuruyla yerli yerinde demektir.)
    Genelde bu her sektör için geçerlidir diye düşünüyorum .Çok ince detaya girilirse kararsız kalmak en kötü kararı almaktan daha kötüdür
    .

Kardeşim sen 19 inç ve 50 inçe kadar vs. olan kısımda televizyondan bahsetmişsin. Ama benim dediğimi anlamamışsın. Ekranlar çok farklı (U30GT2 de renkler daha canlı ve siyah daha koyu). 51cube türkiye ye git ve rica et. Sana bir 2.04 test version fw li tablet versinler. İlk Normal Mode (1280x800) da birkaç FHD video izle, resim izle. Sonra HD Mode (1920x1200) da aynılarını izle. Bana hak vereceksin. Benim demek istediğim şey bu. Ve ben bu konuda oldukça ciddiyim. 51cube.com.tr den mail adresini alıp mail at. Herhalde kabul ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

quote:

O senin dediğin aslında resim yada video çözünürlüğüyle alakalı ,aynı resim yada videoyu bahsi geçen iki farklı çözünürlüklü ekrana koy ve 25 yada 30 cm normal bakış mesafesinden bak bakalım ne kadar fark var aralarında. Kaldıki gözünün dibine bile soksan zor anlarsın.Aslında burdaki piksel sayısı demeyelimde ekran kalitesine bakar(kontrast ve parlaklık düzeyi kalitesi)Samsung 10.1 tablet cihazlarda 1280-800 ekran çözünürlüğüne sahiptir ama ekran kalitesi bu dediğim nedenlerden dolayı üst düzey görüntü verir.

.

Kardeşim sen 19 inç ve 50 inçe kadar vs. olan kısımda televizyondan bahsetmişsin. Ama benim dediğimi anlamamışsın. Ekranlar çok farklı (U30GT2 de renkler daha canlı ve siyah daha koyu). 51cube türkiye ye git ve rica et. Sana bir 2.04 test version fw li tablet versinler. İlk Normal Mode (1280x800) da birkaç FHD video izle, resim izle. Sonra HD Mode (1920x1200) da aynılarını izle. Bana hak vereceksin. Benim demek istediğim şey bu. Ve ben bu konuda oldukça ciddiyim. 51cube.com.tr den mail adresini alıp mail at. Herhalde kabul ederler.

Alıntıları Göster
    canlılık ile çözünürlük ayrı bişe doğrudur ama simgelerın keskınlıgı yazılarda fılan anlasılıyor çözünürlük farkı. ipad 2 ile ipad 3 arasındakı farkda aynı. ıkısınıde aynı zaman ıcınde vardı elımde. hanı dırek fark edıyodum çözünürülük bakınca. teknosada bi çin tabletine baktım resmen pixeller sayılıyodu hd cozunurluktu. ama note 10.1 elıne alınca okadar sırıtmıyo cunku renklerı güzel daha kalıtelı bir panele sahip.

yan yana görmek lazım bi vıdeo buldum. hani oyunda flim izlerken filan çözünürlük pek fark etmez. ama sımgelerdekı keskınlık fark edılıyor. bu arada siyah renk olarak cube 2 daha iyi.
    http://www.youtube.com/watch?v=fXrmehYtUqY

• emresalvation kullanıcısına yanıt
    aslında piksellere ayrılan ekran diil sizin resmi yada web sayfasını büyütmek için yaptığınız hareketten dolayı resmin yada görüntünün piksellere ayrılmasıdır daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 16 Temmuz 2013; 19:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

quote:

.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 16 Temmuz 2013; 20:09:06 >

• quote:

hocam biyere kadar ayırt edılmez. bazı noktalarda cozunurluk farkkı barız hıssedılıyor. 5 inç bir ekran full hd ile hd yı pek bi kullanıcıyı etkılemez ama 10.1 ekranda insan hıssedıyor.9.7 inc ipad 2 ile ipad 3 iyi bir örnek. aynı arayuz aynı sımgeler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.