Şimdi Ara

TABLET ÖNERİSİ(Samsung Galaxy Tab S) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende ipad air de var, galaxy tab s de. Birbirinden farkı yok, hangisi kafana yatıyorsa onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde golddan alinma 15 gunluk tabs 16 gb 8.4 mevcut isteyen varsa 650 liraya verebilirim sifir neyse o full kutu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar
    SAMSUNG T800 GALAXY TAB S Almak istiyorum ama sormak istediğim içinde dahili GPS varmı ? navigasyon rahat kullanabileceğim ...
    Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için
  • cihantanyeri C kullanıcısına yanıt
    Dahili gps var.Ama navigasyon yazılımı yükleme sana ait;)

• Müteferric kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim app uygulaması sorun değil bazı sitelerde var diyor bazılarında yok diyor emin olamadım cevabın için çok teşekkür ederim
  • cihantanyeri C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, evet o sitelere pek güvenmemek lazım, en garantisi gsmarena.com, phonearena.com gibi sitelerden detaylı bilgilere bakmak:)

• Slm bende Galaxy tab s 10.1 16gb ve ipad air retina16gb arasında kaldım ıkısınde 999 TL su an nette Samsung super Amoled çözünürlük GPS dahil sd kart ile hafıza yükseltme 128 gb vs. excel word dahil bir sürü program ekrandan tv ye video resim gönderebilme s5 ile uyumlu tabtan kontrol hafızadan drop down aktarma led flaş resim çekerken filim hediye vs Androidde tek kötü olan ücresiz programlarin trojan ajan gibi tüm özel haklarınızı ihlal etmesi resim , imei, telefon rehberi modem ayarları vs. zarar verıcı ıos bu konuda güvenli bunuda kaspersky ile tab ta önlenebilir diye düsünüyorum , eski android telefonum kendi kendıne arama yapıyordu aynı sorun iphoneüyokmu dıyceksınız onuda gördüm aynı sorun vardı bilemiyorum

oyun video surf flash destegi vs. sizce ipad mi samsung tab s mi , fifa 15 , aspahlt 8 , need for speed gibi oyunlarda kasmaz sanırım , eğitimle ilgili programlar androiddemi
    dha yogun iosd da mı bunu da araştırmak lazım. pil ne kadar gidiyor mesela ikiside 10 saatmi vs. antutu benchmark nasıl

ipad hiç kulanmadım android biraz olsun tanıyorum programlar kulanıyorum

slm

• Bende 6 ay önce kararsız kalmıştım tab s le ipad arasında ikiside çok güzel cihaz ikiside pişman etmez formlardan okuduğum kadariyla tab s in şarjı çabuk bitiyormuş ve bazarında ısınma sorunu varmış güvenlik olarak androidin güvensiz olduğu şehir efsanesi bankalar sürekli güncelleme çıkartıyorlar bende toshibanin bir tableti var oda baya akıcı ama ben yerinizde olsam ipad alırım sebebi derseniz şarjı daha uzun gidiyor vede güncelleme desteği

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.