Şimdi Ara

Tablet Önerisi Üniversite Için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop ve çanta taşımak zor oluyor PDF kullanıp üzerine not alabileceğim kullanışlı 1500-1600TL'ye kadar tablet önerebilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 18 Mart 2016; 14:47:43 >

• O fiyatlara çıkıyorsanız iPad Air 2 alın. O fiyata Android tablet yok zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft surface 3 veya pro olabilir, pdf üzerine kalemiyle not alabiliyorsunuz.
  • Kamele not alma işi yaş. Al bir ipad tüm kitap not program evernote ve office ile çantanda olsun. ithal kitaplar(kendi adıma sosyoloji ekonomi vs) maşallah 80-100 dolar. Buluyoruz bir şekilde pdf, atıyorum ipade hem sırtın perişan olmuyor hem paran cebinde kalıyor. Tüm programlarım ve notlarım da ipadde. Kişiye göre değişse de ben çok verimli kullanıyorum.
  • İlla da kalemi olsun demezsen sana kesinlikle Toshiba AT10-A al derim fiyatıda 700-600 TL arası.Tek sorunu adobe flash player sorunu,bazen internetten televizyon izlerken sorun oluyor.Onun haricinde youtubede,çalışmalarında,internette dolaşmanda ideal bir tablet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg için tablet önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.