Bildirim
Tablet Önerisi Üniversite Için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyatlara çıkıyorsanız iPad Air 2 alın. O fiyata Android tablet yok zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
microsoft surface 3 veya pro olabilir, pdf üzerine kalemiyle not alabiliyorsunuz. -
Kamele not alma işi yaş. Al bir ipad tüm kitap not program evernote ve office ile çantanda olsun. ithal kitaplar(kendi adıma sosyoloji ekonomi vs) maşallah 80-100 dolar. Buluyoruz bir şekilde pdf, atıyorum ipade hem sırtın perişan olmuyor hem paran cebinde kalıyor. Tüm programlarım ve notlarım da ipadde. Kişiye göre değişse de ben çok verimli kullanıyorum. -
İlla da kalemi olsun demezsen sana kesinlikle Toshiba AT10-A al derim fiyatıda 700-600 TL arası.Tek sorunu adobe flash player sorunu,bazen internetten televizyon izlerken sorun oluyor.Onun haricinde youtubede,çalışmalarında,internette dolaşmanda ideal bir tablet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X