|
Tablet pazarı beklenmedik bir sıçrama yaptı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
islemcisi 1 ghz ram 1 gb veya 2 tabletlerin cogunlugu o kadar para verilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç..
Ben ise tamamen masaüstü PC'ye çakıldım.
Laptop resmen boşa çıktı. Hep evdeyim, laptopu ya da tableti napim?
Dip not:
Mobilden girdiğim bir tek DH var, reklam görmemek için.
lenovo nun 500 tl lik aleti de tablet, ipad de tablet surface pro da tablet bu ne kadar detaylı bir araştırmadır gözlerim kanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 4 Ağustos 2020; 19:12:33 > -
onlarda 1 gb ram sevdası bitmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Windows95
İlginç..
Ben ise tamamen masaüstü PC'ye çakıldım.
Laptop resmen boşa çıktı. Hep evdeyim, laptopu ya da tableti napim?
Dip not:
Mobilden girdiğim bir tek DH var, reklam görmemek için.reklam engelleyici eklentiler ise yaramiyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
islemcisi 1 ghz ram 1 gb veya 2 tabletlerin cogunlugu o kadar para verilmezİpad A12Z ve 6 gb ram ile yeni model çıkardı. Bir çok pc den hızlı olduğunu iddia ediyor. Senin bahsettiğin tabletler çocuk tabletleri youtube da çizgi film izlensin diye ebeveynler alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Vagrantlenovo nun 500 tl lik aleti de tablet, ipad de tablet surface pro da tablet bu ne kadar detaylı bir araştırmadır gözlerim kanıyor
500 TL lik lenovo ile çizgi film izlersin
İpad pro ve ms surface ile render yaparsın çizim yaparsın photoshop ile yada bir çok pc de saatlerce süren işlemi daha kısa sürede yaparsın
Tablet dediğin zaten bilgisayar bu kadar küçümsemek yerine önce bir deneyimleyin sonra yorum yapın
Ama gidip çizgi film açan çocuk tableti deneyimlemeyin...ipad pro 11 inç 2020 yada ms surface pro deneyimleyin ok sonra 500 TL lik tablet neymiş anlarsın
-
ne diyon ? elimde zaten ipad pro var, surface pro nun 120 hz çıkarmasını bekliyorum ona geçicem, ben haberin ve yorumların saçmalığına vurgu yaptım,
-
Aynen ben 20 senedir pcden bile mobilden giriy m yada tablet versiyonundan pc kaldirmiyor normal versiyonu donuyor reklamdan
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondayreklam engelleyici eklentiler ise yaramiyor mu?
Alıntıları GösterValla envai çeşit reklam engelleyicisi denedim şu anda en başarılısını kurdum. Spotify free hesabında bile reklam çıkartmıyor sağolsun :)
DH'i uzun süredir reklamsız görüyorum. Eklenti kullanmayı öğrensin insanlar.
-
Apple iPhone dışında her yerde sıçrama yapıyor
-
winhelp2002.mvps.org
Blocking Unwanted Connections with a Hosts Filehttp://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
Sistem genelinde engelleme ustelik...
-
Yok hocam ublock origin benim tam istediğim gibi bir eklenti şu anda.
hosts dosyasını yıllar önce kullanırdık hey gidi... nostalji oldu
-
Ama dedigim gibi sistem geneli etkilidir bahsettigin eklentidir ve birkac tarayicida calisir.. En guncel Beta surumleri de her platformda veya tarayicida da yoktur. Ben de gerci ikisi de var yani bahsettiklerimizden.
-
Hocam zaten güncel browserlar kullanıyoruz; chrome, firefox, brave vb.
O yüzden sorun olmuyor.
Router'dan aslında engelleyebilsek ne güzel olacak :)
-
Raspberry Pi en son cikani ile belki olur :)
-
Evet fiyatları da iyi sıçradı. Klavye kalem iPad 13 bin TL verdim az önce. Sonra ne aldım diye düşündüm. Ulan iMac 15bin TL iPad niye bu fiyatlarda?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tablet ne ki telefonun buyugu diyen ben bile aldim
benim laptopda oynadığım oyunları oynatıyormu ipad çöp benim için..
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
İpad A12Z ve 6 gb ram ile yeni model çıkardı. Bir çok pc den hızlı olduğunu iddia ediyor. Senin bahsettiğin tabletler çocuk tabletleri youtube da çizgi film izlensin diye ebeveynler alıyor. |
reklam engelleyici eklentiler ise yaramiyor mu? |
İlginç..
Ben ise tamamen masaüstü PC'ye çakıldım. Laptop resmen boşa çıktı. Hep evdeyim, laptopu ya da tableti napim? Dip not: Mobilden girdiğim bir tek DH var, reklam görmemek için. |
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- instagramda taslaklar nerede
- biyografi sözleri
- xiaomi whatsapp sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X