Şimdi Ara

Tablet pazarı beklenmedik bir sıçrama yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet pazarı beklenmedik bir sıçrama yaptı

Pandemi döneminde evden çalışma konseptinin ağırlık kazanması ile taşınabilir bilgisayar sistemlerine ilgi arttı. Dizüstü bilgisayar satışlarının artmasına paralel olarak tablet satışları da artış gösteriyor.

Sıçrama yaptı

Canalys tarafından yapılan araştırmalara göre ikinci çeyrekte 37.54 milyon adet satış yapan tablet pazarı yüzde 26 artış gösterdi. Pazarın lideri Apple toplamda 14.2 milyon adet satış yaptı ve yüzde 20 büyüdü. İkinci Samsung ise 7 milyon satış ile yüzde 40 büyüme oranı yakaladı.

Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada

Huawei ise 4.77 milyon satış ile yüzde 44.5 büyüme oranına ulaştı. Amazon yüzde 37 büyüme ile 3.16 milyon satış, Lenovo da 2.8 milyon satış ile yüzde 53 büyüme oranlarına ulaştı. Markaların dikkat çekici büyüme oranlarına ulaştığı görülüyor.

Pandemi sürecinin belirsizliği pazarın geleceğini de karanlığa gömdü. Göründüğü kadarıyla büyük ekranlı bilgisayar sistemlerine ilgi pandemi süreci boyunca devam edecek. Bu bakımdan büyümenin süreceğini de düşünebiliriz.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/canalys_tablet_market_rises_26_following_reborn_demand_for_bigger_screens-news-44584.php

• islemcisi 1 ghz ram 1 gb veya 2 tabletlerin cogunlugu o kadar para verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç..
    Ben ise tamamen masaüstü PC'ye çakıldım.

Laptop resmen boşa çıktı. Hep evdeyim, laptopu ya da tableti napim?

Dip not:
    Mobilden girdiğim bir tek DH var, reklam görmemek için.

• lenovo nun 500 tl lik aleti de tablet, ipad de tablet surface pro da tablet bu ne kadar detaylı bir araştırmadır gözlerim kanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 4 Ağustos 2020; 19:12:33 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    onlarda 1 gb ram sevdası bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows95

İlginç..
    Ben ise tamamen masaüstü PC'ye çakıldım.

Laptop resmen boşa çıktı. Hep evdeyim, laptopu ya da tableti napim?

Dip not:
    Mobilden girdiğim bir tek DH var, reklam görmemek için.

reklam engelleyici eklentiler ise yaramiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

islemcisi 1 ghz ram 1 gb veya 2 tabletlerin cogunlugu o kadar para verilmez

İpad A12Z ve 6 gb ram ile yeni model çıkardı. Bir çok pc den hızlı olduğunu iddia ediyor. Senin bahsettiğin tabletler çocuk tabletleri youtube da çizgi film izlensin diye ebeveynler alıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

lenovo nun 500 tl lik aleti de tablet, ipad de tablet surface pro da tablet bu ne kadar detaylı bir araştırmadır gözlerim kanıyor

500 TL lik lenovo ile çizgi film izlersin

İpad pro ve ms surface ile render yaparsın çizim yaparsın photoshop ile yada bir çok pc de saatlerce süren işlemi daha kısa sürede yaparsın

Tablet dediğin zaten bilgisayar bu kadar küçümsemek yerine önce bir deneyimleyin sonra yorum yapın

Ama gidip çizgi film açan çocuk tableti deneyimlemeyin...ipad pro 11 inç 2020 yada ms surface pro deneyimleyin ok sonra 500 TL lik tablet neymiş anlarsın

• Skylined kullanıcısına yanıt

ne diyon ? elimde zaten ipad pro var, surface pro nun 120 hz çıkarmasını bekliyorum ona geçicem, ben haberin ve yorumların saçmalığına vurgu yaptım,

• Aynen ben 20 senedir pcden bile mobilden giriy m yada tablet versiyonundan pc kaldirmiyor normal versiyonu donuyor reklamdan

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMonday

reklam engelleyici eklentiler ise yaramiyor mu?

Alıntıları Göster

Valla envai çeşit reklam engelleyicisi denedim şu anda en başarılısını kurdum. Spotify free hesabında bile reklam çıkartmıyor sağolsun :)

DH'i uzun süredir reklamsız görüyorum. Eklenti kullanmayı öğrensin insanlar.

• Apple iPhone dışında her yerde sıçrama yapıyor

• astegon kullanıcısına yanıt
    winhelp2002.mvps.org
    Blocking Unwanted Connections with a Hosts File
    http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm

Sistem genelinde engelleme ustelik...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Yok hocam ublock origin benim tam istediğim gibi bir eklenti şu anda.

hosts dosyasını yıllar önce kullanırdık hey gidi... nostalji oldu

Ama dedigim gibi sistem geneli etkilidir bahsettigin eklentidir ve birkac tarayicida calisir.. En guncel Beta surumleri de her platformda veya tarayicida da yoktur. Ben de gerci ikisi de var yani bahsettiklerimizden.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten güncel browserlar kullanıyoruz; chrome, firefox, brave vb.

O yüzden sorun olmuyor.

Router'dan aslında engelleyebilsek ne güzel olacak :)

Raspberry Pi en son cikani ile belki olur :)

• Evet fiyatları da iyi sıçradı. Klavye kalem iPad 13 bin TL verdim az önce. Sonra ne aldım diye düşündüm. Ulan iMac 15bin TL iPad niye bu fiyatlarda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tablet ne ki telefonun buyugu diyen ben bile aldim

• Skylined kullanıcısına yanıt
    benim laptopda oynadığım oyunları oynatıyormu ipad çöp benim için..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.