Şimdi Ara

tablet pc bilgisayarda görünmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi dershanede memur olarak çalışıorum. erken kayıtta öğrencilere tablet hediye ediyoruz. tabletlere dersleri atmamız gerekiyor. ancak bilgisayara takıyorum görüyor fakat hiçbir işlem yapamıyorum. sadece tablette değil flash belleklerde de aynı sorun arada oluyor.örneğin yüksek (1 gb civarı) birşey atmaya kalkınca bi türlü yükleme işlemini başlatamıyor.

• konuyu tabletler kısmına yazarsanız, daha erken bi cevap alırsınız diye düşünüyorum.. aynı zamanda konuyu açarkende detay vermelisiniz.. pc ve tabletiniz hakkında...

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: londoner23

konuyu tabletler kısmına yazarsanız, daha erken bi cevap alırsınız diye düşünüyorum.. aynı zamanda konuyu açarkende detay vermelisiniz.. pc ve tabletiniz hakkında...

teşekkürler...

hocam ama sorun tablette değil sorun bilgisayarda..hemde sorunumda sadece tablet olarak değil tüm usbler ile diye belirttim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan777

quote:

Orijinalden alıntı: londoner23

konuyu tabletler kısmına yazarsanız, daha erken bi cevap alırsınız diye düşünüyorum.. aynı zamanda konuyu açarkende detay vermelisiniz.. pc ve tabletiniz hakkında...

teşekkürler...

hocam ama sorun tablette değil sorun bilgisayarda..hemde sorunumda sadece tablet olarak değil tüm usbler ile diye belirttim..

başlık tablet ile başlayınca.. devamında muhabette de tabletle başlayınca... sandım ki sadece tabletleri görmüyor...

meğer senin sorunun usb ler ile alakalı imiş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.