Şimdi Ara

tablet şarj entegresi değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tabletin şarj aleti sayesinde artı eksi bağlantısı yanlış oldu ve tablet şarj almaz oldu. deli gibi ısınıyodu.. anladık ki tabletin şarj entegresi yanmış AXP 202 şarj entegresini kullanıyor. Entegreyi bulmak zor değil bulurum ama.. aması var.. elimde normal havya var bunları hava üfleyen havyalarla yapıyorlar sanırım. Alsam bu küçücük entegreyi yerine hatasız çıkarıp oturtabilir miyim sizce? elim azıcık yatkındır elektroniğe...

Git bi tamirciye yaptır diyen çıkacaktır illa ki.. bikaç yere gittim uğraşmıyoruz dediler. Bikaç yere de telefonla sordum getirin dediler ama fırsat olmadı bide fiyat olarak baya bi soymaya çalışacaklarından eminim zaten. 100-150 liralık tablet kalkıp fazla bi fiyat söylerler filan diye düşündüğüm için hemde elektronikle uğraşmayı sevdiğim için kendim yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 2 Kasım 2014; 19:52:15 >

• 48 pinlik o küçük entegreye normal havya ile müdehale edip işlemi başarı ile tamamlamak mucize.Havyada oluşan aşırı ısı baskı devre yollarına zarar verecek,lehim noktaları birleşecektir.
    Uygun ekipmana sahip bir serviste değiştirtin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam.. aynen öyle yapacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.