Şimdi Ara

Tablet seçimi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım için tablet arıyoruz seçim yapamadık kararsız kaldık. Tablet daha çok ofis, internet, film için kullanılacak nadiren küçük basit oyunlar oynanacak. Batarya süresi ve klavye önemli (bluetooth klavye de olur). İpad 4 ve Samsung Smart Pro PC arasında kaldık. Fiyat önemli değil. Android, w8, iOS da seçemedik. Ne önerirsiniz şuan alınabilecek en iyi tablet nedir yardımlarınızı bekliyoruz.

• Küçük gelmeyecekse iPad mini derim, saydığınız şeyleri yapar çok rahat
    yoksa iPad 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 31 Ocak 2013; 12:31:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akiran

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım için tablet arıyoruz seçim yapamadık kararsız kaldık. Tablet daha çok ofis, internet, film için kullanılacak nadiren küçük basit oyunlar oynanacak. Batarya süresi ve klavye önemli (bluetooth klavye de olur). İpad 4 ve Samsung Smart Pro PC arasında kaldık. Fiyat önemli değil. Android, w8, iOS da seçemedik. Ne önerirsiniz şuan alınabilecek en iyi tablet nedir yardımlarınızı bekliyoruz.

Ofis için win 8 pro,internet için win 8 pro(flash bana göre önemli bir unsur),film konusunda ipad,oyun konusunda ipad,klavye konsunda her iki platform,güç tüketimi daha tam anlamıyla göremedik ama ipad önde olucaktır(win 8 prolarda bilidniği üzere intel İ5 ve İ7 işlemciler kullanılmakta),usb bağlayabilecek olduğun için win 8 pro.
    Android tablet bana göre alınmaz.Şuan telefonda S3,tabletde ipad kullanıyorum.Surface pro ile,beklentilerim karşılandığı anda,ipadi satıcam.

• iPad mini küçük gelir de ipad 4 de office dosyaları sıkıntı yaratır mı? Yeri gelecek bu cihazda power point sunumları falan hazırlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akiran

iPad mini küçük gelir de ipad 4 de office dosyaları sıkıntı yaratır mı? Yeri gelecek bu cihazda power point sunumları falan hazırlanacak.

ofis işleri için iWork (pages, numbers, keynote) , quickoffice pro hd, smart office 2, documents vb. bir çok kaliteli app mevcut appstore da

• İpadde dizüstündeki kadar profesyonel bir office deneyimi yaşayamazsınız. Ancak küçük bir takım yazıları yazmak mümkün. Ben bunun için smart office 2 kullanıyorum.
    Bunun dışında idocs ve dropbox ile ofisteki dokümanları tablette görüntülemek mümkün.
    İos dünyası bence android dünyasına göre daha güvenilir. Zira uygulamalar daha fazla güvenlik aşamasından geçiyor ve uygulama satın almada yaşanacak sıkıntılardan dolayı apple daha yardımcı...

Bunun dışında uygulama açısından ios zaten 1 numara, ayrıca virüs veya dolandırıcılıkla ilgili uygulamalar kendisine yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı daha zor yer buluyor iosta...
  • Eğer dediğiniz kadar basit işlerse standart tablet bile yeter ama ben mesela galaxy note 2 bin telefonu nü öneririm hem tablet hem telefon misali daha iyi olur bence

• Ben de mac book air 13 i5 bir cihaz alacakken vazgeçtim. İpad 4 işimi görür diyorum. ama 4g li mi almalıyım onu bilemedim. çoğunluk evde kullanıcam. ama ne biliyim yarın başka bir yere götürdüğümde , gittiğim yerde net olmazsa bağlanamıycam. tabi akıllı bir telefonum da yok :) ileride alırım mantığıyla sadece wifi düşünüyorum ne dersiniz?
  • iPad mini bile alınabilir hocam.
  • Anladım arkadaşlar teşekkürler. W8 tablet almaya karar verdim o konuda önerebileceğiniz bir model var mı yoksa samsung smart pc pro mu alayım.
  • Smart pc pro iyi belk isistem özellikleri falan ama ipadden hiçbir + özelliği yok kesinlikle ofis programları dışında çünkü bir dizüstü olarak düşünmeyin kesinlikle smart pcyi bildiğiniz şu klavyeli kılıflı tabletten başka bişey değil.Sizin yaptıklarınız konusundada smart pcde yapıpta ipadde yapamıycağınız hiçbirşey yok listenizde ve ipadden çok daha keyif alıcaksınız bana göre o yüzden kesinlikle ipadi öneriyorum tabi seçim size kalmış ama bu yaptıklarınız için ipad mini-2 oldukça işinizi görücektir ama 3-4de alabilirsiniz sonuçta hepsinde aynı işleri yapabilirsiniz tabi en yüksek verimi 4de alıcaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.