Şimdi Ara

TABLET SEÇİMİ YARDIMA İHTİYACIM VAR ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd760715 450DEN 180 TL YE İNMİŞ KAMPANYA VAR
    http://www.mobee.com.tr/nett7-S1200-8-FULL.php bu ise 270 tl civarı
    ikisi arasında kaldım 2sininde donanım fena sayılmaz ama mobee 1 gb ram var sizden yardım bekliyorum
    şimdiden teşekkürler

• mobee derim
  • tşk ederim ama neden :)?
  • mobe kadar dandik cihaz yok. bizzat inceledim. onun demesi basit kendileri satiyorda ondan.
  • bende dünhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd760715

bundan aldım kargomu bekliyorum. yorumumu yarın kargo gelince yazarım.

Onyo Nanopad Plus 4GB 7" Tablet

ben güvendim açıkcası bu fiyata alınabilir en iyi cihaz gibi.
  • Zaris hocam o tabletin gayet iyi olduğu söyleniyor inş. memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet655

Zaris hocam o tabletin gayet iyi olduğu söyleniyor inş. memnun kalırsınız.

Sagol hocam pek beklentim yok esasinda fiyat belli sonucta. Amacim otobus yolculugunda 4-5 saat acik kalsin zaman gecirtsin yeter. Otobusun wirelessina baglansa kafi. Pil omru 4 saat suruyor diye yaziyor usbden sarj aliyormu merak ettim veya prizi olan bir firmanin otobusune binicem hic olmadi. Hazir yeri gelmisken wirelessi ve prizi bulunan otobus firmasi onerisi alabilirim :d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bende dünhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd760715

bundan aldım kargomu bekliyorum. yorumumu yarın kargo gelince yazarım.

Onyo Nanopad Plus 4GB 7" Tablet

ben güvendim açıkcası bu fiyata alınabilir en iyi cihaz gibi.

bekliyorum kardeşim
  • Urun ile yaziyorum su an. Urun genel anlamda tatminkar. Dokunmatigi tatminkar. Turkce klavye yok. Turkce oel harfler kullanamiyorsunuz. Vide ve ? oyunlar gayet iyi oynatiyor hic takilma yasamadim. Pil durumun denemedim fakat oda yeterli gibi. Suan default sekilde kullaniyorum hic bir uygulama kurmadim. Kullanim klavuzunda sarja takili kullanmayin yaiyor. Bunun mantigini anlamis degilim. O konuda yardim eerseniz sevinirim sevinirim . Mesela birazdan sarj bitecek acikkrn fisi takmaktan korkuyorum.son olarak web kullanimini zor buldum. Dh gibi tablet uyumlu hafif flash banner vs tasarimlari agir olmayan sitelerde iyi fakat normal sitelerde felaket kasiliyor yeni sekme acmak icin atla karayi seciyorsun. Yani ya her site tablet uyumlu tasarima gecicek yada sadece tablet uyumlu sitelere gireceksin. İpad kullanmis biri olarak aradaki web kullanimi konusundaki aradaki bariz farki anlayabildim. Sonucta en bastada belirttigim gibi fiyatina gore zaten beklentiyi. Cok us te tutmamak gerekiyordu. Ben memnun kaldim. İki gun sonra otobus yolculugum olacak. Orada prize takmam gerekecek. Bu prize takma olayi sacmaligini anlanis degilim. Goruslerim bunlar yuz seksen liraya alinir. En dandik telefonlarin iki yuz lira oldugunu goz akinirsak bu fiyata daha iyisi olmaz sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Urun ile yaziyorum su an. Urun genel anlamda tatminkar. Dokunmatigi tatminkar. Turkce klavye yok. Turkce oel harfler kullanamiyorsunuz. Vide ve ? oyunlar gayet iyi oynatiyor hic takilma yasamadim. Pil durumun denemedim fakat oda yeterli gibi. Suan default sekilde kullaniyorum hic bir uygulama kurmadim. Kullanim klavuzunda sarja takili kullanmayin yaiyor. Bunun mantigini anlamis degilim. O konuda yardim eerseniz sevinirim sevinirim . Mesela birazdan sarj bitecek acikkrn fisi takmaktan korkuyorum.son olarak web kullanimini zor buldum. Dh gibi tablet uyumlu hafif flash banner vs tasarimlari agir olmayan sitelerde iyi fakat normal sitelerde felaket kasiliyor yeni sekme acmak icin atla karayi seciyorsun. Yani ya her site tablet uyumlu tasarima gecicek yada sadece tablet uyumlu sitelere gireceksin. İpad kullanmis biri olarak aradaki web kullanimi konusundaki aradaki bariz farki anlayabildim. Sonucta en bastada belirttigim gibi fiyatina gore zaten beklentiyi. Cok us te tutmamak gerekiyordu. Ben memnun kaldim. İki gun sonra otobus yolculugum olacak. Orada prize takmam gerekecek. Bu prize takma olayi sacmaligini anlanis degilim. Goruslerim bunlar yuz seksen liraya alinir. En dandik telefonlarin iki yuz lira oldugunu goz akinirsak bu fiyata daha iyisi olmaz sanirim.

çok teşekkür ederim bi kaç güne alcam eğer eklemek istediğiniz bişey olursa sevinirim hayırlı olsun

• Ben bu Onyoyu teknosada gördüm ekranı çok kötü.
    Öbür Mobeeyi incelemedim ama sadece Vodafone 3770 destekliyormuşki şu an o modem bulunmuyor bayilerde.Eski bir model
    Ben Polypad 7200HD aldım iki ay önce.Kılıfla birlikte full kutu satıyorum 225 TL'ye ekranda çizik falan yok 22 ayda garantisi var.Çift çekirdek 1GB rami var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Ben bu Onyoyu teknosada gördüm ekranı çok kötü.
    Öbür Mobeeyi incelemedim ama sadece Vodafone 3770 destekliyormuşki şu an o modem bulunmuyor bayilerde.Eski bir model
    Ben Polypad 7200HD aldım iki ay önce.Kılıfla birlikte full kutu satıyorum 225 TL'ye ekranda çizik falan yok 22 ayda garantisi var.Çift çekirdek 1GB rami var.

http://www.cimri.com/tablet-pc/en-ucuz-polypad-7200-hd-tablet-pc-fiyatlari,329004
    ürün bu dimi kardeşim yazdığın fiyata bulamadım gerçekten houma gitti bi eksi yanı varmı bra acıklarsan yarın almayı düsünyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph1453

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Ben bu Onyoyu teknosada gördüm ekranı çok kötü.

http://www.cimri.com/tablet-pc/en-ucuz-polypad-7200-hd-tablet-pc-fiyatlari,329004
    ürün bu dimi kardeşim yazdığın fiyata bulamadım gerçekten houma gitti bi eksi yanı varmı bra acıklarsan yarın almayı düsünyorum

Ben sim kartı olmadığı için note 10.1 aldım onun dışında herşeyi on numara ucuz bir tablet ne verebiliyırsa buda en iyi şekilde verebiliyor

• Yurt dışı düşünmüyor musunuz? Yakın fiyatlara güncel performans canavarları alailirsiniz halbuki... ilgilenirseniz pm atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.