|
Bildirim
|
.
|
Kesinlikle tablet sürüm en iyisi.Mobildeki sorunlar yüzünden foruma giresim kalmadı maalesef.Lutfen bizi dinleyin tablet sürüm geri gelsin.
|
Hiçbir anket yapmadan, duyuru yapmadan pat diye kapatmak da ne oluyor şimdi.
Mobil sürüm leş gibi zaten. Hem ben forum.donanimhaber.com Ben de giremiyorum siteye. Masaüstü sürümü desen tablette kullanışsız. Tablet sürümü geri isteriz diyeceğim de maalesef bu tür şeyler kullanıcıların isteğine bırakılmıyor. İsteyen gelir istemeyen gider mantığında. |
Yahu tablet sürümden ne istediniz Tablet sürüm telefonda çok iyiydi mobile göre.Mobil sürümün tasarımı leş gibi işlevselliği yok
|
Tablet sürüm fazla kullanilmiyordu diyerek insanları aptal yerine koyuyorsunuz, Mobilden daha çok tablet sürümün kullanıldığı gün gibi ortada.. Yalan Söylüyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 23:54:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 11 Şubat 2019; 17:28:40 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 11 Şubat 2019; 22:24:38 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 11 Şubat 2019; 23:19:24 > |