Şimdi Ara

Tablet Sürümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben linki tıklayınca sayfa hatasıyla karşılaştım. Başka siteler ileriye gider donanımhaber geriye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Madem öyle aktarılana kadar açık kalsın tablet sürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef ben tabletten bağlanıyorum hep ve bu foruma girmek okuma yorum yapmak zor benim için. Mecbur olmadıkça forma uğramayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Uygulamayı denediniz mi ? birçok kullanışlı özelliği ile güzel bir deneyim sunduğunu düşünüyorum.
    İnsanlara zorla bir şey dayatamazsınız bu bir!

İkincisi alayınız lafı çeviriyorsunuz tablet sürümünü sırf sade ve reklamsız diye (çok nadir), az para kazanıyorsunuz diye kapatıyorsunuz. Azıcık dürüst olun, bunu hepimiz biliyoruz.

Ben de telefondan Chrome'dan tablet sürümünü kullananlardanım. Tablet sürümü özellikle mobildekildeki en düzgün sürümlerden biriydi. Sonsuz scroll olayı da bu sürümde yoktu. Sırf bunun olmamasından dolayı bile inadına kapatıyorsunuz, çünkü bu scroll olayı size daha fazla hit kazandıracak bir şey, onu getirme amacınız da o zaten. O kadar itiraz edildi, beğenilmedi çıkıp biriniz mantıklı açıklama yapmadınız.

Yıllardır insanlara forumda istemedikleri şeyleri zorla dayatıyorsunuz. Devam edin, kaybeden siz olursunuz. Bu forumu forum yapan bizleriz. Kalite zaten her geçen gün düşüyor.

O leş mobil ve uygulama sürümleriniz size kalsın bundan sonra mobilden hiç girmem olur biter, zaten günümün çoğunda pc'den reklam engelleyerek giriyorum, keyfiniz bilir.

Uygulama diyorsunuz da bu forumun %90'ı kullanmıyor bile, 9 - 10 senede zar zor bir uygulama çıkardınız o da vasatı aşamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 12 Şubat 2019; 4:29:49 >

• Çok yazık yıllardır severek kullanıyordum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan iki gündür telefon ayarlarıyla oynuyorum tablet sürüm açılmıyor diye konuyu yöneticiye mesaj gönderirken gördüm tesadüfen, mobil mini uygulama hepsi ne kadar berbat tablet sürüm açılmayınca sırasıyla uygulama, mini, mobil hepsini denedim, tablet sürüm haricinde girilebilir bir yöntem yokmuş resmen onu da kapatmışlar! kaldı ki tüm yer imlerim tablete göre hepsi kadük oldu. Tebrikler yönetim , derdiniz reklamsa zaten reklam kapatmayan kapatamayan kim kaldı ki?
  • Büyük bir skandala izma atmışsınız. Ben hem tablet hemde telefonumda tablet sürümü kullanan biriyim ve bu yaptığınız hiç hoşuma gitmedi. Mobile ve diğer sürümleriniz hiç kullanışlı değil tekrar getirmeniz gerekiyor bu haliyle foruma bile giresim kalmadı.

• Mobildeki en iyi sürüm tablet sürümdü.Mobil-mini kullanışlı değil.Tablet sürümün acilen geri gelmesi gerek.
  • Kesinlikle en iyi sürümdü. Yıllardır kullanıyordum, sitenin tasarımı, kullanışlığı hem tablet hem telefon için en iyisiydi. Dün giremeyince anlık bir hata falan olduğunu düşündüm. Ama maalesef komple bitirmişler. Mobil sürümden deniyorum ama çok kötü ya tablete göre. Bir sürü hatası, eksikliği var. Tasarımı da berbat. Çok üzücü oldu gerçekten. Sesimizi duysalar da geri getirseler keşke ama bu kadar az insanı umursayacaklarını sanmıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: CZ

Bu mesaj silindi.
    Bildirimlerden senin yaptığın alıntıyı bile tıklayıp göremedim Server Error verdi. Profilimden geçmiş mesajlara girip o şekilde ulaşabildim bildirimdeki gelen şeye. Şaka gibi...
  • Tablet sürüm fazla kullanilmiyordu diyerek insanları aptal yerine koyuyorsunuz, Mobilden daha çok tablet sürümün kullanıldığı gün gibi ortada.. Yalan Söylüyorsunuz..

• Yazıklar olsun. Mobil sürüm tablet sürümün yanına bile yaklaşamaz. Foruma giresim gelmiyor.

• Tabletten tablet sürüm kullanıyordum. Hayal kırıklığına uğradım. En azından bir anket yapsaydınız... Uygulama dahil diğer bütün versiyonları daha önce denemiştim, tablet sürümünün kullanım konforunun yakınından bile geçmiyor. DH ile yıllara dayanan karşılıklı güven ilişkimiz büyük bir sekteye uğradı.

• iPad Safari’de forum.donanimhaber.com adresi çalışmıyor.

Anasayfadan forumlar’a tıklayınca bile aynı hata veriyor.

Hata bu=
    “safari çok fazla yönlendirme yapıldığı için sayfayı açamıyor”
    forum hala tablet sürüme yönlendirmeye çalışıyor.

Mobile sürümü denedim çalışıyor.

Güncelleme
    Son durum = düzeldi
    Siz mi müdahale ettiniz veya anlık bir hata mıydı, kendiliğinden mi düzeldi bilmiyorum.
    Şu an forum.donanimhaber.com çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starback -- 27 Şubat 2019; 18:2:37 >
  • Şimdi yönlendirme kurallarında bir güncelleme yaptık. Tablet'e yönlendirmeye çalışan bir kısım kalmamış olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.