Bildirim
tablet tavsiye acill!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bütçenize göre tüm bu özellikleri karşılayacak bir ürün bence zor. Bir şeylerden ödün vermeniz gerekir. Mesela tabletlerden çok süper fotoğraf performansı beklemeyin. Bir de o bütçeye fhd ekran biraz zor. Benim şimdilik aklıma öyle bir ürün gelmiyor. Büyük olasılıkta yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadasa katılıyorum bu kadar cok istege karsı 350tl butceye fazla bir sey bulacagınızı tahmin etmem bazılarından vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. -
üstteki yorumlarda belirtildiği gibi bir şeylerden kismalisin o civarda en iyi tabletler artes q812 yada samsung tab3 7.0
gerçi baya bir sure uzak kaldim bu işlerden başka onerileride dikkate al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BANA O FIYATA OLMAZ DİYENLER: F/P ÜRÜNÜ OLSUN HIZLI OLSUN ANDROİD 4 OLABİLİR KAMERASI YANİ UYGUN OLSUN EKRAN HD OLSUN PİL ÖMRÜ UZUN OLSUN OFFİCE 2010 FALAN ÇALIŞSIN FİLM İZLEYEBİLİYİM WİFİ GÜÇLÜ OLSUN GERİSİNİ SİZ BAKIN AMA PERFORMANSI VE ÖZELLİKLERİ İYİ OLSUN 350 TL BÜTÇEM VAR -
350 TL'ye pili çok giden ve kamerası iyi olan tablet bulman çok zor. Kamerası tatmin etmeyecektir. Ben şahsen Codegen Ultimix 88'le Artes Q812 arasında kaldım. Bu ikisinin pili 4-5 saat gidiyormuş. -
Hocam ben tekrar ediyorum o fiyata hd ekran imkansız. Çok kaliteli kamera imkansız. Arkadaşın dediği gibi en uygun bence artes q812 o fiyatlara.
O da hepsiburada.com'da ucuz galiba. Yoksa diğer yerlerde 400 tl'nin üstü... -
quote:
Orijinalden alıntı: acer_sahibi77
Hocam ben tekrar ediyorum o fiyata hd ekran imkansız. Çok kaliteli kamera imkansız. Arkadaşın dediği gibi en uygun bence artes q812 o fiyatlara.
O da hepsiburada.com'da ucuz galiba. Yoksa diğer yerlerde 400 tl'nin üstü...
+1 yada yurtdışından getirtin Blur size yardım edebilir yurtdışı için. @Blur -
Boş verin çin malı tabeltleri. Bildiğin çöplük olmuş ne oldukları belli değil. Uzun ömürlü başını ağrıtmayacak bir şey arıyosanız samsung galaxy tab 3 350 lira n11 de. Pepsi koduyla 11 lira indirim var. Ya da 2. el nexus 7 bakabilirsiniz nitekim ben öyle yaptım. Ve yahut asus memo hd7 var ona da iyi diyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88
Boş verin çin malı tabeltleri. Bildiğin çöplük olmuş ne oldukları belli değil. Uzun ömürlü başını ağrıtmayacak bir şey arıyosanız samsung galaxy tab 3 350 lira n11 de. Pepsi koduyla 11 lira indirim var. Ya da 2. el nexus 7 bakabilirsiniz nitekim ben öyle yaptım. Ve yahut asus memo hd7 var ona da iyi diyorlar.
aynen katılıyorum.
Artes markalı ürün kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. d712 bir kere değişti 4-5 kere tamir oldu. para iadesi hakkımı kullanmak istediğimde. RMA formu verildi. Ancak bizdehesaplı.com formu tanımadı. EEE benim suçum nerde? kim yapacak para iadesini? tüketici mahkemesine baş vurdum. Bu şekilde müşteri mağduriyetini ön planda tutan iki firma ile tanışmış oldum. Birisi RESEr bilgisayar bursa. diğeri malum artes...
-
Marka olmasada olur onu iyi dusun arkadaslarin dedigi codegen ultimix 88 ve artes q812 guzel tabletler.Yurt disindan getirtebilirsen blura bir danis. -
saolun kamerası olmasada olur ekranı hd olsun yeder -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Linkmaster
+1 yada yurtdışından getirtin Blur size yardım edebilir yurtdışı için. @Blur
quote:
Orijinalden alıntı: ErdemBJK1903
Marka olmasada olur onu iyi dusun arkadaslarin dedigi codegen ultimix 88 ve artes q812 guzel tabletler.Yurt disindan getirtebilirsen blura bir danis.
Birileri benden mi söz etti
Neyse vazifemi yapar ve kaçarım. Karar verdiğiniz vakit pm'den danışabilirsiniz. Tüm forumu taramak zor oluyor
http://forum.donanimhaber.com/m_74607415/f_//tm.htm#74607415
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- windows emulator for android
- yurtdışından tablet getirmek
- en iyi kuran uygulaması
- tablette yazı yazarken elimi algılıyor
- en iyi tablet
- sms yönlendirme
- redmagic tablet
- honor pad x8a
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X