Bildirim
tablet tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat can 2616
Arkadaşlar tablet arıyorum.10 inc lik 150-200 usd arası aliexpresten alabileceğim kaliteli bir tablet ne tavsiye edersiniz. genelde oyun ve internet için kullanılacak. Çizilmez ekran tercihimdir.
150 200 USD verip aliexpresten tablet almak biraz garip duruyor dostum. 500 lira gözden çıkarttıysan garantili ürün al derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: absolid
quote:
Orijinalden alıntı: murat can 2616
Arkadaşlar tablet arıyorum.10 inc lik 150-200 usd arası aliexpresten alabileceğim kaliteli bir tablet ne tavsiye edersiniz. genelde oyun ve internet için kullanılacak. Çizilmez ekran tercihimdir.
150 200 USD verip aliexpresten tablet almak biraz garip duruyor dostum. 500 lira gözden çıkarttıysan garantili ürün al derim.
yurt içinden nasıl bir şey tavsiye edersiniz -
500 lira iyi bir rakam düşük segment samsung tabletlere bakabilirsin fiyat performans açısından iyi bir şey olsun diyorsan reeder'ı incele derim 2 hafta kadar önce A8iQ aldım 299 liraya şuan için bir problem yaşamadım, ekran kalitesi gayet güzel asphalt ve türevi oyunları kasmadan etmeden rahatça oynayabiliyorum. -
Başka tavsiyesi olan var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X