Şimdi Ara

Tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kalitesi önemli olacak şekilde tablet arıyorum, İpad 10. nesil ve Honor 9 pad arasında kaldım. Honor'un güncelleme problemi olabilir, V9 ne zaman çıkacak bilsem beklerdim.

• ipad al geç hocam uzun süre sorunsuz kullanırsın, android alırsan 2 sene sonra çöp olur

• Bırakın artık şu ipad hastalığını. Sırf marka diye çöp özellikleri olan alete bu kadar para vermeyin ya. Hocam honor pad 9 ekran kalitesi olarak çok iyidir. İpad 10 yanından bile geçemez. Özellikle ekran kalitesi çözünürlük ve ses kalitesi olarak çok iyi cihaz pad 9. Klavyeli kılıf ve kalemiyle birlikte iyi fiyatta şuan. Ama özellikle ekran olarak aynı fiyattaki diğer tabletlere çok fark atıyor. Çok memnunum. V9 u bür sitede gördüm, 25 bin tl fiyatla koymuş ama daha stoğa sokmamış. Anlamadım pek.
    www.gpnteknoloji.com
    HONOR Pad X9 4GB 128GB Wi-Fi 11.6 inç IPS Uzay Gri Tablet
    https://www.gpnteknoloji.com/urun/honor-pad-v9-imax-enhanced-8gb-256gb-wi-fi-11-5-inc-ips-uzay-gri-tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 3 Mart 2025; 16:1:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Honor pad 9 kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Renkleri kontrast akıcılık çok iyi.. İster sinamea video ile ister kitap oku. İşlem yap telefon niyatibe kullan.. Çok güzel gerçekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Önerisi
    6 gün önce açıldı
    Tablet önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.