Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum yardımların için çok teşekkür ederim. Dün gittim ve tab 4 8"aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan biri sanırım bu. Şu an bu yazıyı da onunla yazıyorum ve gayet güzel. Dedigim gibi tekrar teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mongol.

Dostum yardımların için çok teşekkür ederim. Dün gittim ve tab 4 8"aldım ve gerçekten çok hoşuma gitti. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan biri sanırım bu. Şu an bu yazıyı da onunla yazıyorum ve gayet güzel. Dedigim gibi tekrar teşekkür ederim

hocam gormemişim mesajı ozür dilerim, rica ederim hocam nedemek bi antutu yapın bakalım :)
    benim tab s antutuyu 2dk 43.9 saniyede bitirdi 34795 verdi geek bench 3 ü de denedim

tek çekirdek : 909
    çift çekirdek : 2803

GeekBench3 bitirme süresi 40.34 saniye kronometreyle baktım hocam :D

Edit: meşhur aypet eyır la yanyana kıyasladım ekranı yetti tab s in zaten aypet eyırın çift çekirdek scoru geekbench3 de 2500 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalumEvinYeriniSoranAdam -- 1 Eylül 2014; 2:21:13 >

• bir tanede ben almayı düşünüyorum
  • Ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

Ne önerirsiniz ?

oncelikle mesajı gormemişim ozur dilerim tab4 mü alacaksınız yoksa tab s mi bütçeye gorede değişebilir tabii amacınız ve bütçeniz olursa daha çok destek olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin06

Arkadaşlar bayağıdır Lg gpad 8.3 aklımdaydı çok şık bir cihaz ..sadece Lg olması bile estetik (lg çok şık cihazlar yapıyor)

..ama gelgelelim batarya meselesi beni tereddüte düşürüyor 4600 mah batarya üstelikte 2592x1944 çözünürlük te oyun oynasan Tab4 8 e göre az olabilir süre..

Tab 4 8 inç hem 6800 mah batarya hem de 1280x800 ekran daha az pil yer , yani uzun gider..

Lg hem ekran hem işlemci olarak daha kuvvetli fakat ...

kağıt üzerindeki bu batarya farkı reelde bu kadar fark edermi acaba ...

Biraz bilgiler karışmış gibi. Benim gibi sonradan okuyup da bilgi almak isteyenlerin kafası karışmasın.

1. LG G Pad ile Tab 4 8 pil kapasiteleri 4500 mAh civarı. Bariz bir fark yok.
    2. G pad ekran çözünürlüğü 1920 x 1200 px
    3. Tab 4 pili uzun gitmesi yüksek ihtimal fakat ikisi farklı klasmanda. Performans ve ekran kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Benzetme yapmak gerekirse birisi spor araba, diğeri aile arabası gibi. Spor olan fazla yakar ama alınan keyif de ona göre farklıdır.

Umarım işine yarayan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

quote:

Orijinalden alıntı: metin06

Arkadaşlar bayağıdır Lg gpad 8.3 aklımdaydı çok şık bir cihaz ..sadece Lg olması bile estetik (lg çok şık cihazlar yapıyor)

..ama gelgelelim batarya meselesi beni tereddüte düşürüyor 4600 mah batarya üstelikte 2592x1944 çözünürlük te oyun oynasan Tab4 8 e göre az olabilir süre..

Tab 4 8 inç hem 6800 mah batarya hem de 1280x800 ekran daha az pil yer , yani uzun gider..

Lg hem ekran hem işlemci olarak daha kuvvetli fakat ...

kağıt üzerindeki bu batarya farkı reelde bu kadar fark edermi acaba ...

Biraz bilgiler karışmış gibi. Benim gibi sonradan okuyup da bilgi almak isteyenlerin kafası karışmasın.

1. LG G Pad ile Tab 4 8 pil kapasiteleri 4500 mAh civarı. Bariz bir fark yok.
    2. G pad ekran çözünürlüğü 1920 x 1200 px
    3. Tab 4 pili uzun gitmesi yüksek ihtimal fakat ikisi farklı klasmanda. Performans ve ekran kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Benzetme yapmak gerekirse birisi spor araba, diğeri aile arabası gibi. Spor olan fazla yakar ama alınan keyif de ona göre farklıdır.

Umarım işine yarayan olur.

Evet bi ton tablet araştırınca ilk baktığınız bilgiler yanlış olabiliyor bazı sitelerde, bi tanesi Lg yi 2520 ye 1900 yazmıştı çözünürlüğü(yanlış yazmış)..sonradan baka baka aklına kazınıyor gerçi :)

Gerçi Lg yi gidip yerinde gördüm ekran oranı uzun ince , spor arabada olsa uzun ince o boyuta ısınamadım o yüzden 4:3 oranlı reeder a8i , Acer iconia a1 , Vippad elegance gibi 7.85 inçler aklımda..

bunlarda birini koysa birinden kısıyor.. işlemci iyi bluetooth yok, bluetooth var kalın , ya da hepsi var ama tablet beyaz :) siyah isterim zevk meselesi

(bu arada reeder felan deyince Lg kalitesiyle karşılaştırılmaz diyeceksiniz ama 4:3 oranlı bir ipad var onda da sistemdeki kısıtlamalar içime sinmiyor)

• merhabalar biz de orta okula giden yeğenime almayı düşünüyoruz. turkcell den lenova önermişler. yegenim tab s istiyormuş. tab s e o parayı vermeye gerek var mı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sismanim24

merhabalar biz de orta okula giden yeğenime almayı düşünüyoruz. turkcell den lenova önermişler. yegenim tab s istiyormuş. tab s e o parayı vermeye gerek var mı teşekkürler

Hocam ister isterde neyapacak oyun oynar bitti Tab 4 tavsiye ederim sadece oyun için ama oyun film dergi kitap yani pc yerine alacaksa kesinlikle tab s şuan tab s ile yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde zaten laptop var da zamanın çocuklarına gel de anlat ilgin için teşekkür ederim. teknosada tab s e baktım, yıllardır apple hayranıyım ekranının parlaklığı beni bile cezbetti alsınlar tab s i iki gün sonra çocuk elinden bırakınca bize kalır

• Aynen hocam ben tab s aldım 2 haftadır pc açmıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.