Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendime bir tablet almak istiyorum ancak bu konuda pek bir bilgi sahibi değilim. Öncelikle bütçem max.600 lira.
    Aklımda temiz, 2. el bir ipad mini almak var ama tam emin olamıyorum.
    Tablet kullanım amaclarım, internette dolaşmak, film,dizi,video(yüksek çözünürlükte sorun çıkartmasın) izlemek, oyun oynamak(bu kısım önemli
    oyun konusunda teknolojik aletlere çok yüklenirim)...
    Elimde şu anda iphone 5 var ve ipad mini düşünmemin bir sebebide bu aslında çünkü app store'dan ücretli indirdiğim oyunları
    tablette de oynamak isterim. Ancak iyi bir android tablet önerisinide açığım.
    Şimdiden teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.

• android olarak galaxy tab s tavsiye ederim suanda onunla yaziyorum harika bir cihaz

edit butceyi gormemisim ozur dilerim temiz ipad mini de iyidir fakat olmusken iyisi olsun derim butceyi arttirin
    not tab s 1000 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalumEvinYeriniSoranAdam -- 24 Ağustos 2014; 12:51:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyenize teşekkürler. ancak bütçemi ancak bu kadar attırabiliyorum.
  • Hocam ozaman ya 2. el temiz mini alacaksın ( buarada retina olmayışı çok kafanı karıştırmasın ben retinasız ipad miniyi retina sanmış adamım )
    ya da samsung galaxy tab 4 alırsın tabiiki hepsi senin fikrin

NOT: Hocam sakın 16 gb almayın hele hele ipadde benim 16 gb tab s imde 4 gb ini sistem alıyo 12 gb kaldı fifa 14, max payne, modern combat 4, asphalt 8 , ve bir tip boyle oyun ve 3 5 uygulama ile yer kalmaz ben hafıza kartı alacağım kafam ozaman rahat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

http://www.hizlial.com/lg-v500-g-pad-83-16-gb-tablet-siyah/10368318?adw=1&gclid=Cj0KEQjw1NufBRCx8ayaqY2t6KkBEiQA2nLWm6KR82Jdgwsx_gPngeXaLW-yeKLYhHMYs9RJPEyaJ3QaAl8U8P8HAQ
    bence bu fiyata en iyisi bu.

dostum cihaz aklıma yattı gibi. peki siz kullanıyormusunuz bu cihazı özellikleri nasıldır. hız olarak üzermi ? arayüzünde veya oyunlarda kasma gibi bir problemi varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

Hocam ozaman ya 2. el temiz mini alacaksın ( buarada retina olmayışı çok kafanı karıştırmasın ben retinasız ipad miniyi retina sanmış adamım )
    ya da samsung galaxy tab 4 alırsın tabiiki hepsi senin fikrin

NOT: Hocam sakın 16 gb almayın hele hele ipadde benim 16 gb tab s imde 4 gb ini sistem alıyo 12 gb kaldı fifa 14, max payne, modern combat 4, asphalt 8 , ve bir tip boyle oyun ve 3 5 uygulama ile yer kalmaz ben hafıza kartı alacağım kafam ozaman rahat :)

dostum peki senin bu cihazları kullanmışlığın varmıdır.? hız olarak nasıllar ? açıkçası ipad mini'ye a5 işlemciden dolayı biraz çekingen yaklaşıyorum. samsung konusunda bir bilgin var mı ?

• tab 4 kullanmadım fakat ipad miniyi media markt da inceledim gayet akıcı gorunuyor youtube dan oyun performans videolarına bakabilirsiniz
    A5 şuanki iphone 4s gibi düşünün iOS 8 ile 4s in de sonu gelecek ve büyük ihtimalle ipad mininin de.....
    bir tab 4 oyun testlerine bakıyorum sonucu yazarım
  • Tab 4 oyun internet vb. işler için güzel gozüküyor
    http://www.teknosa.com/urunler/125044332/samsung-sm-t330-galaxy-tab-4-8-0-black-tablet
    linki burada fiyatı 570 lira yok kardeşim bana 8 inç yetmez dersende
    http://www.teknosa.com/urunler/125044298/samsung-sm-t530-galaxy-tab-4-10-1-black-tablet
    650 liraya bu var iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

Tab 4 oyun internet vb. işler için güzel gozüküyor
    http://www.teknosa.com/urunler/125044332/samsung-sm-t330-galaxy-tab-4-8-0-black-tablet
    linki burada fiyatı 570 lira yok kardeşim bana 8 inç yetmez dersende
    http://www.teknosa.com/urunler/125044298/samsung-sm-t530-galaxy-tab-4-10-1-black-tablet
    650 liraya bu var iyi günler

yardımların için gerçekten teşekkürler. karar verince sonucu ilk sana bildiricem

• Rica ederim hocam ne demek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buarada tercihini tab 4 den yana kullanacak olursan 8 inç eğer size yeterse gerçekten çok şık :)

• dostum bugün gittim teknosaya tabletleri incelemeye.( 8" bana yeter hatta on numara olur çünkü 10" ve üzeri kaba geliyor bana.)
    tab 4 8" dediğiniz gibi gerçekten çok şık şu anda aklımda o var tam bir alınası cihaz
  • Ben size lg gpad öneririm. Tab 4'den performansı iyidir. Ekranı da ful hd olup ortalama üzeridir. Tab4 sadece batarya performansında daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin kararınız

• Tabkiki batarya konusunda kendi karar vermeli ancak hangisi hoşuna giderse onu alsın derim sonra öbürünün birşeyini beğenip elindeki ile bu daha iyi diye kendini avutmaya çalışırsa durum çok kötü

• Arkadaşlar bayağıdır Lg gpad 8.3 aklımdaydı çok şık bir cihaz ..sadece Lg olması bile estetik (lg çok şık cihazlar yapıyor)

..ama gelgelelim batarya meselesi beni tereddüte düşürüyor 4600 mah batarya üstelikte 2592x1944 çözünürlük te oyun oynasan Tab4 8 e göre az olabilir süre..

Tab 4 8 inç hem 6800 mah batarya hem de 1280x800 ekran daha az pil yer , yani uzun gider..

Lg hem ekran hem işlemci olarak daha kuvvetli fakat ...

kağıt üzerindeki bu batarya farkı reelde bu kadar fark edermi acaba ...
  • Bütçe tam sınırda 200-300 daha koy almışken iyisini al.1000 TL altında bir sürü samsung tablet var mesela ama birisi 2 gb ram birisi 3 gb ram aralarında sadece 200 tl falan oynuyor hem yeni hem üstün donanımlı tablet alabilirsin.
  • yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. tablet konusunda henüz bir karara varamadım. araştırma aşamasındayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.