sa şu tableti alsammı (dark evoped r9730) karar veremedim bi türlü tabletle genel olarak oyun oynıcağım için açamayacağı oyun olmasın internet dolaşmakiçin hızı yüksek olsun internetten takılmadan film izlene bilsin bütçem en fazla 580 tl dir dark evo ped r9730 isteklerimi yeterince karşılarmı tavsiyede bulunurmusunuzzz
quote:
Orijinalden alıntı: samsungfors3
sa şu tableti alsammı (dark evoped r9730) karar veremedim bi türlü tabletle genel olarak oyun oynıcağım için açamayacağı oyun olmasın internet dolaşmakiçin hızı yüksek olsun internetten takılmadan film izlene bilsin bütçem en fazla 580 tl dir dark evo ped r9730 isteklerimi yeterince karşılarmı tavsiyede bulunurmusunuzzz
codegenden uzak dur da gerisini de çok ama çok iyi incele derim...
özellikle kullanıpta yorum yazanları dikkate al.. diğerleri ancak sallar durur..
ben aldığım codegen i bugün hepsiburada.com'a iade ettim..
formdakileri okudum da karar verdım zaten mnce ainol novo 10 hero 2 yi düşündümdört çekirdek diilmiş filan sonra codogen ultimiz 99 a baktım ondanda vazgeçtim sonra inca astro 10.1 e baktım onu çok beğendim ama çok hatalı alındığı için dark evoped r9730 da karar kıldım şu anda olumsuz bi yanını görmedim bakalım ne olcakkk