Şimdi Ara

tablet tavsiyesi yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa şu tableti alsammı (dark evoped r9730) karar veremedim bi türlü
    tabletle genel olarak oyun oynıcağım için açamayacağı oyun olmasın internet dolaşmakiçin hızı yüksek olsun internetten takılmadan film izlene bilsin
    bütçem en fazla 580 tl dir dark evo ped r9730 isteklerimi yeterince karşılarmı tavsiyede bulunurmusunuzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungfors3

sa şu tableti alsammı (dark evoped r9730) karar veremedim bi türlü
    tabletle genel olarak oyun oynıcağım için açamayacağı oyun olmasın internet dolaşmakiçin hızı yüksek olsun internetten takılmadan film izlene bilsin
    bütçem en fazla 580 tl dir dark evo ped r9730 isteklerimi yeterince karşılarmı tavsiyede bulunurmusunuzzz

codegenden uzak dur da gerisini de çok ama çok iyi incele derim...

özellikle kullanıpta yorum yazanları dikkate al.. diğerleri ancak sallar durur..

ben aldığım codegen i bugün hepsiburada.com'a iade ettim..
  • formdakileri okudum da karar verdım zaten mnce ainol novo 10 hero 2 yi düşündümdört çekirdek diilmiş filan sonra codogen ultimiz 99 a baktım ondanda vazgeçtim sonra inca astro 10.1 e baktım onu çok beğendim ama çok hatalı alındığı için dark evoped r9730 da karar kıldım şu anda olumsuz bi yanını görmedim bakalım ne olcakkk
  • Dak Evopad 9730 ile birebir aynı özelliklerdeki ve 199$'lık Rockpad D9RET modelimize de bakabilirsiniz. İki ürün de Yuandao N90FHD modelinin aynısı aslında.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--d9ret-rk3066-dual-core-97-1gb-16gb-android-41-tablet.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

Dak Evopad 9730 ile birebir aynı özelliklerdeki ve 199$'lık Rockpad D9RET modelimize de bakabilirsiniz. İki ürün de Yuandao N90FHD modelinin aynısı aslında.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--d9ret-rk3066-dual-core-97-1gb-16gb-android-41-tablet.aspx

benim internetten getirmek imkansız o imkanım yok elden alabileceğim bi yer varmıdır? gold gibi mesela????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Tablet önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.