Şimdi Ara

Tablet Üzerinden Soru Çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Tablet almayı düşünüyorum ( Malum kitaplar uçmuş) soru çözümü yapacağımdan buna uygun tablet arıyorum . Önerileriniz var mı fazla tuzlu olmazsa sevinirim.

• bunu bende düşünüyorum min 10" bir ekran olmalı
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    tecrübeli birileri lazım daha rahat olur sürekli kitap almaktansa
  • hocam ben kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. kullandığım tablet e tab 5. 10.1 inc hassas kalemiyle efsane. Dağıttıktan 1 sene sonra ekranı kırılmıştı. 100tl ye yenisini almıştım. internette hala satan vardır bakabilirsin. Hatta video çekebilirim isterseniz bi bakın.
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    Kalemle mi çözüyorsun? Çözerken kasma falan yapıyor mu hocam?
    kalemle çözüyorum hocam herhangi bir kasma donma olmuyor. Hatta ayarları da yaptım sadece kalem çiziyor elim kolum değince çizmiyor kıpırdamıyor. kitaptan bir farkı yok.
    Kalemi var mıydı yoksa sen mi aldın? kaça buluruz bu tabletten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam 2015 sonunda 2000lilere yani bize dağıtmışlardı. kalemi de var. Ben kend itabletimin ekranını kırmıştım. servis 300tl falan istedi arkadaşım bana 100tl ye tablet ve şarj aletini sattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasxi

hocam 2015 sonunda 2000lilere yani bize dağıtmışlardı. kalemi de var. Ben kend itabletimin ekranını kırmıştım. servis 300tl falan istedi arkadaşım bana 100tl ye tablet ve şarj aletini sattı
    teşekkürler fakat bulma ihtimalim biraz az artık başka önerebileceğin yok mu
  • Tablet gecici heves bosver bende ipad pro 12.9 inch var sadece ders videosu izliyorum kitap dedigin 50 lira hem sınavda kagit ustune cozucen alıosan ders videosu icin al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    heves falan değil hocam. Ama ben de şahsen sadece pdf kitap çözmek için almam. Elimde zaten vardı.
    Ben pdf çözmek için alırım dostum. Elimde 800 tane güncel pdf var. Konu anlatım, soru bankası ve denemelerden oluşuyor. Tüm güncel yayınların pdfleri var neredeyse. Kitap alacağıma tablet alıp pdf çözerim daha iyi.
    o zaman al hocam pişman olmazsın. çin malı dandik bişey alma ama.
    Donma kasma gibi sorunlardan korkuyorum. Bir tablete de bilgisayar parası vermek istemem :D
    bütçen ne kadar hocam
    hocam pdflerin üzerine yazmak için hangi program kullanıyorsunuz? ben de xodo var ama pek rahat olmuyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam xodo da elin tablete değince hareket ediyor sayfa. şuan ezPDF reader kullanıyorum. xodo ile aynı işlevleri var ama ekstra yazarken ekranı kitleyebiliyosun.
    Bilemiyorum bana sacma geliyor kalem kagit silgi daha hos

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74C81C5CF

hocam pdflerin üzerine yazmak için hangi program kullanıyorsunuz? ben de xodo var ama pek rahat olmuyor sanki.
    Hocam ben de xodo kullanıyorum ama burdan birisi şunları önermişti pdf annotator ve notability. Ben kullanmadım ama belki işinizi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sxna S kullanıcısına yanıt
    onlar pc için sanırım hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.