Şimdi Ara

Tablet Wifi Görmüyor (Access Point-Anten)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Samsung Galaxy TabA / SM-T280Q model tablet mevcut. Tablet 802.11 a / b / g / n / ac 2.4G + 5GHz, VHT80, sanırım iki anteni de destekliyor. Bu tabletten aynı marka aynı model iki anteni access point olarak wifi de görüntülemek istiyorum. Antenin Markası ve modeli Ubiquiti Titanium Bullet M5 ve Ubiquiti Titanium Bullet M2. Tablet ile wifi olarak görüntülediğim zaman M2(2.4Mhz) olan tablette gözüküyor ve bağlanabiliyorum, fakat M5(5Mhz) olanı ne yaptıysam göremiyorum. Ayrıca bu antenlerin ikisini de, farklı farklı telefonlardan wifi olarak görebiliyorum. Yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar.

• tek bir cihaz da gözükmüyor ise 802.11 a,b,g,n ve kanal ayarlarını değiştirip denemeniz gerekiyor örneğin bazı cihazlar çok düşük kanalları desteklemiyor veya çok yüksek kanalları desteklemiyor bu şekilde uyumlu kanal veya ayar bulunarak sorun çözülebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla antenin içerisine girip deneme yanılma yaparak bu işi çözmem gerkekiyor. Fakat 802.11 ayarı sabit, bu ayarı değiştiremiyorum.
  • innatetalent İ kullanıcısına yanıt
    o halde kanal ayarlarını deneyiniz. 5ghz cihaz tarafından desteklenmiyorda olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.