Şimdi Ara

Tabletburada.com güvenli mi, güvenilir mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
16.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende tabledburada sitesinden tablet aldım evet güvenilir site ürün geldi .fakat ürün zaten 20.ile 25 gün içinde geldi birde tabled wifi problemli çıktı burda hiç bişekilde kimse bakmıyor yani teknik servisi yok tabledi burdan gold mağazından alırsanız ikitellide bir servisi var orası ancak fatura gösterince bakıyorlar bende tekrar tableti çin e gönderdim 60 lira kargo parası ödedim.yani pişmanım burdan bir firmadan almadığıma hala tablet gelmedi belki bir ay sonra bende olucak.türkiyeden biryerden alsaydım gold mağazasından alsaydım gene aynı fiyata gelecekti.garantili olarak hiç olmazsa.
  • samsung tablet aldım buradan çok uygun bu gönderdiğin siteyi hiç duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailcbk -- 16 Mart 2013; 13:24:49 >
  • Tabletburada.com sitesi ayın 5 inde tableti gönderdim çin e arızalı diye hala teslim alınmamış 60 lira kargo parası verdim 20 günde gelmesi sürer.herşeyden öte bir ürünü aldınızmı hemen gelmesini istiyor insan .yani türkiye sınırları altında bir firmadan sipariş vermek daha iyi bence.benim fikrim tabiki
  • arkadaşlar konuyu açan işi olarak ben tabletimi gittigidiyordan aldığım belirtmek isterim
    aldığım tablet ile ilili kendi çapımda bir de inceleme yazısı yazdım bamak isterseniz buyurun...

http://forum.donanimhaber.com/m_69690959/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69690959 Mobee S9000 199 TL
  • arkadaşlar

bana ulaşın size istediğiniz tableti getiritiyim çinle ticaret bağlantım var.

pipo marka tavsiyemdir.

ben de pipo m8 var çok memnunum

pipo M9 da yeni satışa çıktı.

oda tavsiyemdir.
  • bir yıl önce tabletburada.com dan tablet aldım. 10 ay kadar kullandıktan sonra kendiliginden kapandı. eposta ile sitedekilerle irtibata geçtim. çindeki bir adrese tableti göndermmemi söylediler. ptt kargo ile 10.25 krş. a çin e gönderdim.(kargoya ben götürmedim. arkadaşla gönderdim. posta alındısında küçük paket işaretlenmiş. ağırlık olarakta 450 gr.) yaklaşık üç ay sürdü. kargo yarın elime kavuşacak. gelen kargo ücretsiz. sonuç olarak. tamir edilip gelebileceğini sanmıyordum. tabletburada.com çok ilgilendi. teşekkür etmek için ve ilgilenenleri bilhilendirmek amacıyla konuyu paylaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben de bugün sabah Ainol Novo9 siparişi verdim. 436 tl yazıyordu tabletburada.com da ama heralde kur değişim ücreti falan oluyormuş kullanıcı sözleşmesinde okudum, bana toplamda 469 tl ucret cıktı. hayırlısı bakalım kac gunde gelıcek, geldıgınde de burda goruslerımı yazarım .
  • merhaba
    ben çocuklar için 2 tane almak istiyorum ram 1 gb olan 7 inçlik 100 / 150 lira civarına ama mesaj atamıyorum
    o3 veya bu konuyla ilgisi olan başka bir kullanıcı bana mesajla ulaşabilir mi acaba
  • Arkadaşlar ben tabletburada.com dan 4 ay önce 7inç R28 aldım.
    Cihazdan çok memnunum, biraz ısınma problemi oluyor o da her cihazda var.
    Fiyatına göre çok çok iyi bir cihaz.
    Yaşadığım problem ise cihaz 40 günde elime teslim edildi.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiz...
  • Arkadaşlar ben de bu siteden alışveriş yaptım. Pipo M6 Pro aldım. 7 Nisan'da sipariş verdim bugün yani 18 Nisan'da elime ulaştı. Herhangi bir eksiği, kırığı döküğü yok. Yanında ekstaradan kadife kılıf almıştım o da geldi.

Bilginize
  • arkadaşlar;
    SAKIN AMA SAKIN ucuz diye kanmayın Adamlar malını sattıktan sonra kesınlıkle ama kesinlıkle arkasında dumuyorlar
    Ben tablet almıştım.1 aydan fazla gelmesı ıcın bekledim Tablet geldı aşırı ısınıyor yazdım.Cevap yok Sonu malum birgun calısmadı.ınanın 15 gun kullanamadım.Defalarca yazdım yıne yok bır yanıt.Tabi ben gönderdim geri tableti.60 tl para gönderim parası ödedim.Göndermekte
    ayrı bir problem.Postane biz almayız diyor Guc bela ikna ettim 6 aydır bekliyorum adamlar tenezul edıp mesajlarıma cevap bıle vermıyorlar.BEN yandım yanmayın
    SAYGILARIMLA
  • Arkadaşlar
    Ben sakın bu siteye bulasmayın derim.Ben bir hata yaptım aynı hataya sizde dusmeyın
    Tableti alana kadar hersey normal Parayı anında cektıler 1 ayda zor geldı tablet.Ben elk.öğret. baktım tablet aşırı ısınıyor yazdım cevap yok.Bekledim, biliyorum sorun cıkacak beklenen oldu cıhaz bırgun acılmadı.Yine yazdım defalarca ilgılenen kımse yok sitedeki adrese (çin e) guc bela 60 tl odeyerek gonderdım.! ay kullanamadım tableti.2 yıldır tablet yok ortada teknik serviste sozde Adamlara defalarca yazdım KESİNLİKLE CEVAP VERMIYORLAR.Siz siz olun bulaşmayın derim
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.