Şimdi Ara

Tabletburada.com güvenli mi, güvenilir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
16.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • benim arkadaşlardan biri honda mı nonda mı öyle bi tablet almış oradan gayet memnun 2 haftada gelmiş sanırsam.

paypal olması güvenli olması konusunda bir nebze de olsa teminat veriyor ama insan yine de güvenemiyor, hoş ben de geçen elf2 siparişi vermiştim sonra buraya danıştım ve siparişi değiştirip aurora 2 yaptırdım müşteri hizmetleri olayı fena değil hemen cevap veriyorlar, benim siparişi iptal edip hediye çeki yolladılar ödediğim tutarda ve onunla yeni sipariş açtım. diğer taraftan gümrük konularını sordum takılma felan olur mu diye, yasal geçiş sınırının altında fiyatlandırıp hediye olarak gösteriyoruz içiniz rahat olsun dediler, efferim

diğer taraftan yine de insan güvenemiyor. yani tablet alınacak kıyamet gibi site var ve isteyince hepsi düşük fiyatlandırıp hediye notu düşebiliyorlar. tabletburada'da fiyat biraz daha pahalıydı keşke oradan vermeseydim siparişi diyorum ama yapacak bir şey yok artık, sanırım acemiliğime geldi. siparişin geliş süresi uzun olunca babamın oğlunun sitesi olsa yine güvenemem tam olarak. hayırlısı diyelim, umarım fazla gecikmeden zamazingom elime ulaşır..

• Ayın 9unda Onda vi40 sipariş ettim ancak kargo hala çinde gözüküyor. Nasıl bir kargolama sistemiyle çalışıyorlar bilmiyorum ancak benden sonra sipariş verenlerinki teslim edilirken benim kargo hala çinde. Başlangıçta gecikeceğini anlayınca sordum durumu , böyle durumlarda express kargo ile yolluyoruz dediler ancak o işte fos çıktı. Sitede siparişler 9-29 gün içinde teslim ediliyor yazılmış ancak bu sürenin dışına taşanlarda oluyor heralde(benim gibi). Benim esasında daha 22 gün oldu ancak henüz çinde olan kargonun 7 günde gelmiyeceğide aşikar. Sonuç olarak az evel durumu sorduğumda gecikme yaşanacağını söylediler. Tabi birde işin içinde paypal var. 40 gün içerisinde alışverişle ilgili bir sorun yaşanırsa olaya el atarız bize güvenin biz hallederiz havasındalar. Bakalım paypalın neler yapabildiğini de görmüş olucaz. Olayın tek güzel yanı fiyatının diğer yerlere göre ucuz olmasıydı onuda yaşanan gecikmeyle fazlasıyla kapatmış oluyolar. Sonuç bir daha alışveriş yapmam.

• 8 eylülde verdiğim siparişi 10 gun sonra kargoya verdiler. 23 gun oldu kala Kargu takibi dahi yapamıyorum. İptal edicem bende. Siteyi tsvsiye etmem başka yerden alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skypowernet

8 eylülde verdiğim siparişi 10 gun sonra kargoya verdiler. 23 gun oldu kala Kargu takibi dahi yapamıyorum. İptal edicem bende. Siteyi tsvsiye etmem başka yerden alın

cin potası ise daha cok beklersin cin postasından uzak durun
  • bu tur fırmalar siparişleri biriktiriyor hemen sevk yapmıyor bunu pandawilde yapmakta toplu olarak kargo firmasına veriyor buda zaman kaybı tabi müşteri için
    kargodada yogunluk varsa ayvayı yedin
    benim sorun yaşamadıgım tek şirket en iyisi duckrock.com hende türk şirketi üç beş tablet koymakla şipariş biriktirerek müşteriyi madur etmekle bu iş olmaz
    3 gun işlemeye alıyor singapure post ile 10 gunde elinizde www.duckrock.com da 250000 çeşit ürün var daima büyük firmalarla çalışin
    2 ayda 20 sipariş gectim sıkıntı yok isterseniz paket fotograflarıda koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

bu tur fırmalar siparişleri biriktiriyor hemen sevk yapmıyor bunu pandawilde yapmakta toplu olarak kargo firmasına veriyor buda zaman kaybı tabi müşteri için
    benim sorun yaşamadıgım tek şirket en iyisi duckrock.com hende türk şirketi üç beş tablet koymakla şipariş biriktirerek müşteriyi madur etmekle bu iş olmaz
    3 gun işlemeye alıyor singapure post ile 10 gunde elinizde www.duckrock.com da 250000 çeşit ürün var daima büyük firmalarla çalışin

evet duckrock tan aldıgım samsung monte 8 günde singapur postası ile geldi
    seni burda buldugum iyi oldu teşekkürler lazoglu yardımların için
     Tabletburada.com güvenli mi, güvenilir mi

• singapur gercekten hızlı
    telefonun hayırlı olsun ama dunya androıd de gecti androıd alsaydın daha iyi olurdu ilerde mutlak degiştireceksin
  • ben ramos w30 aldım bu siteden 9-19 gün arası teslim dediler bugun 28 gun oldu hala gelen giden yok 5 gundurde mailile ulasmaya calısıyorum geri donen yok kandırıldık gaaliba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazlıcan2012

quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

bu tur fırmalar siparişleri biriktiriyor hemen sevk yapmıyor bunu pandawilde yapmakta toplu olarak kargo firmasına veriyor buda zaman kaybı tabi müşteri için

evet duckrock tan aldıgım samsung monte 8 günde singapur postası ile geldi
    seni burda buldugum iyi oldu teşekkürler lazoglu yardımların için
     Tabletburada.com güvenli mi, güvenilir mi

Sorun cikmadi mi ya gumrukte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon eskıdi bile ama htc ler güzel bunu aldıgıma pişman oldum diyebilirim
    ğümrük %5
  • quote:

telefon eskıdi bile ama htc ler güzel bunu aldıgıma pişman oldum diyebilirim
    ğümrük %5

Gümrüğe sadece %5 vererek hiç bir sorun çıkmadan teslim aldınız mı yani?
  • Okuduğum kadarıyla bu siteden alışveriş yapanlar genelde memnun kalmışlar , yani site güvenilir ama site stok yapmayıp çinden getirtiği için , çinden almak daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

quote:

telefon eskıdi bile ama htc ler güzel bunu aldıgıma pişman oldum diyebilirim
    ğümrük %5

Gümrüğe sadece %5 vererek hiç bir sorun çıkmadan teslim aldınız mı yani?

hayır normalde telefon yasak yakalarlarsa geri sevk ederler %5 yakalanmama ihtimal fromda alanlar var
  • bir arkadaş vardı izmitten zamanında tek tük bir şeyler almışdım ondan.. oda çinden getirtiyordu ama güzel yanı hem fazla komisyonu yokdu hemde gümrük derdi yokdu hemde ptt kapıda ödemeyle kapına yolluyordu... yani ürün eline geçdimi parasını ödüyordun.. yollmadan önce tableti açıp kendi bir kurcalayıp vuruğu kırığı ölü pixeli v.b varmı diye speclerine bakıyordu biz 32 gb lık istemişdik bilhassa ona bakmış istediğimiz ürünün çünkü 8 ve 16 gb lık larıda vardı ondan sonra paketleyip kapımıza yollamışdı biz çok memnun kalmışdık aldığı her kuruşa helal olsun demişdim içimden.. sahibindendeki nickinide kayıt etmişdim ama format attım bilgisayara gitti.. bulsam ondan tablet fiyatlarını sorucakdım..

Birde butür firmaların komisyonu 100-150 olsun sizin direk kendi getiriceğiniz ürün misal 500tl lik bir ürün olsa ve gümrüğe takılsa %18 gümrük verirsiniz.. yani 500 tl nin %18 i 90 tl tutar gene 590tl ye alırsınız tabletinizi.. diğer türlü hem 500tl lik tableti 600-700 e alıp üstüne ibrde tablet takılırsa gümükde o 600-700 tl üstünden %18 gümrük vericeksiniz yani 90 tl vermek varken 120-150 tl gümrük vericeksiniz.. bununda matematiğini hesap kitabını yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 25 Kasım 2012; 3:18:09 >

• ya ödemiyi dolar parasıylamı yapıyoruz yoksa türk parasıylamı birde bu paypal dediğiniz şey nedir ?
  • tabletburada.com sitesiyle alışveriş yapanların yorumlarına devam etmelerini bekliyoruz....
  • yaşadığım süreci anlatıroyurm.

bir ürün aldım aniol marka 1 ayda elime geldi bozuk çıktı, neyse geri yollayın dediler yolladık 30 tl bedel verdim kargo için çünkü çin e giden kargolar karşı taraf ödemeli gitmiyormuş...yeni ürün 2 ayda elime geldi sinir hastası oldum resmen.bu yeni gelen ürün gümrüğe takıldı ptt kargo da 63 tl gümrük bedeli ödedim birde.mail atıyorum bu paralar ne olacak diye 1 haftadan beri geri dönüş yapan yok.bilginiz olsun kargolar çok geliyor bozuk ürün gelebiliyor sonraki süreç sinir hastası ediyor adamı

ertesi gün gelen edit:

55 dolar hediye çeki gönderdiler arkadaşlar ödemelerime karşılık sitede 55 dolarlık bir tablet var onu satın aldım haydi hayırlısı ilgili çıktılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliaht41 -- 14 Ocak 2013; 9:40:03 >

• Arkadaşlar burada yazdıklarınıza bakaraktan tabletburada.com a msj gönderdim. Dedim ki : Sizin ürünler gümrükte takılıyormuş bir de ona para veriyormuşuz falan filan anlattım adamlara durumu işin aslı nedir dedim.

Adamlar bana şu cevabı verdi.

Sayın müşterimiz,

Ürünlerin gümrükte kalmaması için gerekli düzenlemeler yapılarak ürünler gönderilmektedir. Ürünlerin kaldığını söyleyen müşterilerimiz toplu alım gerçekleştiren müşterilerimizdir.
    Gümrük kuralları gereğince tek aldığınız ürün gümrükten muaf tutulur.
    Ancak 2 ürün aynı anda alırsanız ürün gümrük kurallarına tabii olur.
    Bu nedenle müşterilerimizin ısrarı üzerine iki adet gönderim yapıyoruz.
    Ürünleri gümrükte takılan müşterilerimize ödedikleri gümrük ücreti kadar indirim kuponu vermekteyiz.
    Forum sitelerinde yer alan karalama içerikli yorumların bir çoğu rakip firmalar tarafından yapılmaktadır.

En iyi dileklerimizle,
    Müşteri temsilcisi

Buradan alışveriş yapanlar yorumlarını aktarmaya devam ederse sevinirim. Adamlar doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor daha iyi anlayalım böylece.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.