Şimdi Ara

Tablete oyun kolu takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kafayi yemek uzereyim. Evotab x8hd sahibiyim bu alete joystick nasi takarim ps3 kolu aldim oda olmuyor çin uretimi kol takinca yönler calisiyor fakat tuşlar yok.. dark avenger gibi oyunlari kol ile oynamak mumkun sanrm cunki adamlar oynuyor.. nasi yaparim ltfn yardim. Tablette bluetoot yok sixaxis ayarlayamadim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir zamanlar windows 98 her oyun konsolunu desteklemiyordu, windows desteklese oyun desteklemiyordu.
    android işletim sistemi de daha çok çok yolun başında.
    ben olsam alırım tabletimi gider teknoloji mağazalarında tek tek joystickleri dener ona göre satın alırım. tak çalış olması gerektiğinden, anında dener ona göre satın alırsın.
    bende alcaktım ama, bir türlü fırsat bulamadım.
  • Son çare bluetooth dongle gibi görünüyor.onun dışından ps3 kolunu kablolu olarak bagladiginizda 5-6 sn sonra koldaki ps tuşuna basın gorecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=lcB1SC37c6A

Üstteki yöntemle gamepad destekli oyunları oynarsın(dark avenger in böyle bir desteği yok).ama ben her oyunu oynamak istiyorum dersen tableti root edip sixaxis controller uygulaması ile tuşları ayarlamalısınız.(bluetooth dongle ile ps3 kolunu pair yapmak için tablete aynıanda takmaniz gerekeceği için otg kablonun ucuna bir tane usb coklayıcı takın) tabletinizin de bluetooth dongle desteği olması lazım.alıp deneyebilirsiniz.3 tl ye almıştım gg den notebook için.

Gerçi üstteki uygulama ile de tuşları ayarlayabiliyorsunuz eğer tabletiniz rootlu ise ama ben becerememiştim:-)

• Asus tf300 tablet var. Ps3 kolu usb ye takıp oyun oynayabiliyorum.

• Ps3 kolunu takip ps tusuna basinc malesef goRmuyor bluetoot uzerinden tariyor gene. Donglm var xp de tak calistir ama androidde varmi byle bisey driver gerekmezmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Ps3 kolunu takip ps tusuna basinc malesef goRmuyor bluetoot uzerinden tariyor gene. Donglm var xp de tak calistir ama androidde varmi byle bisey driver gerekmezmi??

Driver değil de romun desteklemesi lazım.mesela önceki tabletimde bluetooth yoktu ama destekleyen romlarla bluetooth dongle kullanabiliyorduk.gerçi önceki tabletim bilinen bir cinli marka olduğu icin cok rom çıkıyordu o yüzden rahat oluyordu.ama siz yine de bir bakın o videodaki gibi yapmayı deneyin bakalım olacak mı?
  • Malesef hiçbir türlü olmadı AVM ye götürdüm dedigfiniz gibi yaklasık 10 çeşit kol denedim hepsinde yönler oluyor ama Tuşların hepsi 1 işlev üzerinde calısıyor mesela PES tuşlarına örnek vereyim pasa basarsan pas atıyor ama şut basarsan gene pas hızlı koşmada pas hepsi aynı tuş gibi...

Android'de şu olayı 10$ a cözersin desinler program bile alırım archos mapping tool die bir program var sanırım yapışkan tuş gibi bişey ama oda sadece archos tabletlerde calısıyor sinir oldum...Androidde olan uygulamalar hiçbi oyun konsolundada yok :(

Bu olayı gerçekleştirebilen birisi varsa yardım cok makbule geçer ....

Birde mesela ben WİFi ile bir ağa baglı iken aynı anda VPN gibi birşeyden WİFİ gamepad baglayabilrmiyim ? ps3 kolu gibi yapabilrsem bunu nası yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her PC kolu PS3'te çalışırmı?
    15 yıl önce açıldı
    PC için oyun kolu tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.