Bildirim
Androide Gamepad Klavye ve Mouse bağlayıp Oyun Oynama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çünkü güç yetmiyor. 5 tllik gamepadlerle başaran vardı ama... Üzerinde led hatta turbo butonu bile olmamalı yani atari kolu gibi bir şey bulman lazım. -
Hocam logitechin kollariyla oynayan var youtubeda ya da ps3 kolu takacaksiniz
Ayrietten kablosuz klavye mouse var ama bende yapamadim tincore filan ugrastim baya (cihazim rootlu benim de) -
Abi bildigime gore soyle bisey var oyun kolu olarak ps3 kolunu android 4.2.2 cihazlarla eslestirip bi ücretli uygulama ile oynana biliyordu yanlisim varsa duzeltin -
Benim telefon z3 compact dandik kolu taktım çalıştırmadi -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurney5
Benim telefon z3 compact dandik kolu taktım çalıştırmadi
Kol analoglu muydu hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat121
quote:
Orijinalden alıntı: Gurney5
Benim telefon z3 compact dandik kolu taktım çalıştırmadi
Kol analoglu muydu hocam
Yok -
PS3 kolum ve Logitech gamepadım yok alma imkanım olsa bu konuyu açmazdım zaten. Benim gamepadi usb bt joystick center 2015 kullanarak tablete bağladım program gamepadi unkown bişey olarak gördü. Galiba bi ayar yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı. Gamepadimi veya klavye mouse umu nasıl oyunlarda çalıştırılabilirim Kahrolası axcess -
quote:
Orijinalden alıntı: 99sago99
PS3 kolum ve Logitech gamepadım yok alma imkanım olsa bu konuyu açmazdım zaten. Benim gamepadi usb bt joystick center 2015 kullanarak tablete bağladım program gamepadi unkown bişey olarak gördü. Galiba bi ayar yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı. Gamepadimi veya klavye mouse umu nasıl oyunlarda çalıştırılabilirim Kahrolası axcess
Hocam bende ucuz analoglu gamepad calistirmak istiyorum yardimci olabiliecek olursa sevinirim -
Bende logitech f7310 var bende yapamadin s4 telefon kolu goruyor ama kol calismiyor analog dumesi acip kapatiyorum isik yanmiyor neden olabilir acaba -
Geçenlerde benim ufaklığın tablete kontorland marka gamepadi otg ile bağladım sıkıntısız çalıştı hatta dead trigger 2 ve shadow gun dead zone oynadım tablet çin tableti 4.1.1 jb sürümünde -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
Geçenlerde benim ufaklığın tablete kontorland marka gamepadi otg ile bağladım sıkıntısız çalıştı hatta dead trigger 2 ve shadow gun dead zone oynadım tablet çin tableti 4.1.1 jb sürümünde
Gamepad dandik markami? -
Kontorland diye bir marka dandik sayılır hocam -
quote:
Kontorland diye bir marka dandik sayılır hocam
Benimde compaxe çalıştırmadi -
Clash of clans gibi oyunlarda mause cok guzel oluyo :D -
quote:
Geçenlerde benim ufaklığın tablete kontorland marka gamepadi otg ile bağladım sıkıntısız çalıştı hatta dead trigger 2 ve shadow gun dead zone oynadım tablet çin tableti 4.1.1 jb sürümünde
Kontorlnd ın hangi modeli hocam söyleyebilirmisin
Benim kolu dead trigger a taktım çoğu tuşu görmüyo hareket edemiyom -
-
-
bende note 2 kullanırken ds3 vardı sixaxis programı ile her oyunu oynayabiliyordum. oyun oynayacaksan özellikle fps değer. bende tekrardan almayı planlıyorum, sixaxsis programına ds3 dışında gamepad tanıtamamıştım zamanında -
quote:
bende note 2 kullanırken ds3 vardı sixaxis programı ile her oyunu oynayabiliyordum. oyun oynayacaksan özellikle fps değer. bende tekrardan almayı planlıyorum, sixaxsis programına ds3 dışında gamepad tanıtamamıştım zamanında
DS3 dışında başka birşey tanıtılmıyo zaten
100 liraya ucuzbudur diye bir yerde buldum ama güvenilir mi bilmiyom.http://www.ucuzbudur.com/sony-ps3-dualshock-3-kablosuz-gamepad-hediyeli-urun3386.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.51.7
Benzer içerikler
- telegram oyunları
- internetsiz çiftlik oyunları
- eski telefondaki oyunu yeni telefona aktarma
- harf lütfen
- silinen oyunda kaldığın yerden devam etme
- açık dünya oyunları
- age of empires mobil
- online korku oyunları
- araba oyunları pc
- subway surf istanbul
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X