Şimdi Ara

tabletime gps ve bluetooth yükleme ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Pirhana ultra Tab II 10.1 alacağım. tablette gps ve bluetooth olmasını istiyorum. ama o özellikleri taşıyan tabletler genellikle pahalı oluyorlar :)) bu tabletteki özellikler tam istediğim gibi ama bluetooth ve gps yok gps'i sonradan yüklerim sorun değil ama bluetooth yüklenebiliyor mu ? bide 3g ne işe yarıyor ? internette araştırdım ama bişey anlamadım :) açıklayabilcek var mı ? şimdiden teşekkürler :)

• Gps ve bluetooth olması için cihazda donanımı olması lazım, ikiside sonradan yükleyebileceğin şeyler değil. 3g ise telefonlardaki simkart gibi tabletler için data kart lar var. kartı takıp şebeke üzerinden intternete girmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zidanezidan_67

Gps ve bluetooth olması için cihazda donanımı olması lazım, ikiside sonradan yükleyebileceğin şeyler değil. 3g ise telefonlardaki simkart gibi tabletler için data kart lar var. kartı takıp şebeke üzerinden intternete girmek için.

peki nerden alabilirim bunu ??
  • arkadaşın dediği gibi vodafone, turkcell ve avea da var yalnız aylık ücret kesiyorlar. Bir de bunu kullanabilmen için tabletinin 3g destekliyor olması lazım ve sonradan yüklenemez, içinde gelmesi lazım. Bunu içeren tabletlerde normalden daha pahalıdırlar.
    Bu arada eğer gps ve bluetooth u kastettiysen onları alamazsın. içinde olan bir tablet seçmen lazım yine.
  • o cihaza yurt içinde vereceğin ücretle dahili olarak bu ozellikleri tasıyan cihazı ancak yurt dısından getirtebilirsin tek yol bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.