Şimdi Ara

Tabletime Mükemmel Bir Mod !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arıyorum Arkadaşlar şaka bir yana gerçekten tabletime mod olarak neler yapabilirim ? Diğer konularımda hiç çiklenmemiştim bunu dikkate alırsanız iyi olur Ha bu arada tabletim Casper via T1-E-s Gözüme çok sade geliyor. Mod olarak benim aklımda şunlar var ; Arka kapağı söküp içeriyi ışıklandırma ve arka kapağı pleksiden yapmak yada ne biliyim stickerlerle kaplamak gibisinden bişeyler arıyorum.Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

• tabletlere mod tavsiye etmiyorum hocam yinede siz bilirsiniz fakat benim düşüncem arka kapak türk bayrağı derim ön kapat çıtalara ise araçların çamurluklara yapılan hella flush ları tavsiye ederim
  • Hellaflush çok abartı ben karbon yapmayı düşünüyorum ayrıca sizin dediğiniz TÜRK BAYRAĞI fikri aklıma gelmiş idi tam Casper logosunun üstüne.Çok Güzel Olurdu Casperde TÜRK malı ya bir Gönderme gibi bişey olurdu hem
  • Ben okuldan verilen general mobile e tab 4 e yaptim muthis oldu hocam el becerisi ve hellaflushtaki dogru desenleri kesip birlestirmekle alakali bir olay.
     Tabletime Mükemmel Bir Mod ! Tabletime Mükemmel Bir Mod !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keske daha kucuk boyutlarda bastiripta kaplasaymissiniz bole pek guzel olmamis zanimca

• Daha kucuk boyda olsaydi sayet,30x30 200 tl vermek zorunda kalirdim.baski kalitesini yukseltmeleri hatta baya yukseltmeleri lazimki bozulmadan kucultulsun

• Hmm hiç bu açıdan düşünmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorextr

Keske daha kucuk boyutlarda bastiripta kaplasaymissiniz bole pek guzel olmamis zanimca

işte bu hocam kafalarımız bir ellerinize sağlık süper işçilik başarılarınızın devamını dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalender26

Ben okuldan verilen general mobile e tab 4 e yaptim muthis oldu hocam el becerisi ve hellaflushtaki dogru desenleri kesip birlestirmekle alakali bir olay.

hocam değişik bi mod harika olmuş bizede verirlerse bende yapayim okulda herkez özenir sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Orijinalden alıntı: Kalender26

Ben okuldan verilen general mobile e tab 4 e yaptim muthis oldu hocam el becerisi ve hellaflushtaki dogru desenleri kesip birlestirmekle alakali bir olay.

hocam değişik bi mod harika olmuş bizede verirlerse bende yapayim okulda herkez özenir sonra

Bizim okula gelse bende yaparim.

• Arkadaşlar yanlış anlamayın ama HellaFlush bir modifiye tarzıdır. O kaplamanın adı Sticker Bomb. Tablete gelince de arkadaşların söylediği gibi kaplama yapılabilir. Bende laptobumun arkasını sarı folyo ile klavye etrafını da siyah desenli folyo ile kapladım SSD'de taktıktan sonra 0 bilgisayar almış gibi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.