Şimdi Ara

Tabletini satmak isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş amaçlı 2-3 adet 10 inch civarı ekranılı ve tercihen 3g bağlantılı, en azından 3 saat şarjı giden tablet arıyorum. Yazılımcıyım. Arkadaşlar müşterilere gittiklerinde laptop taşımaları zor ve kısa görüşmelerde aç kapa hantal oluyor onun için tablete dönmeyi düşünüyorum.

Tablet 3g li ise 512 mb-1 gb arası ram yeterli. (3g dongel destekli istemiyorum, direk sim kart desteği olması lazım)
    3g li değilse bit web server uygulamasını randımanlı olarak kullanabilmemiz için en az çift çekirdek işlemci ve en az 1 gb ram olması gerekli.

Ekran biraz önemli, sönük ve çok düşük çözünürlüklü olursa tasarımda kullandığımız renkleri boğup müşteriye yok renkler aslında şöyle böyle diye laf anlatmamıza sebep olabilir. Bunlar dışında, yok arkasında çizik varmış ekranda kılcal çizikler varmış kenarlarının boyası dökülmüş falan fişman abartılı seviyede olmadıkça hiç önemli değil. Abartıdan kastım ekranda derin çizik vardır görüntüyü bozar v.s. Ayrıca garantide önemli değil. Marka model konusunda ise, ne üdüğü belirsiz çin malları dışında, az buçuk bilindik çin markaları ve probook, exper, casper gibi yerli markalar kabulüm.

Kriterler dahilinde tableti olup satmayı düşünen varsa buyursun ben alıcıyım. 2-3 adet alacağım için fiyat önemli max tablet başı ödeyebileceğim tutar 400 TL. Alımları sadece İstanbul içi ve elden yapacağım, almadan önce 10-15 dk incelemek istiyorum işimize yarar mı diye. Ödemeyide tableti alırken nakit olarak vereceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.