İş amaçlı 2-3 adet 10 inch civarı ekranılı ve tercihen 3g bağlantılı, en azından 3 saat şarjı giden tablet arıyorum. Yazılımcıyım. Arkadaşlar müşterilere gittiklerinde laptop taşımaları zor ve kısa görüşmelerde aç kapa hantal oluyor onun için tablete dönmeyi düşünüyorum.
Tablet 3g li ise 512 mb-1 gb arası ram yeterli. (3g dongel destekli istemiyorum, direk sim kart desteği olması lazım) 3g li değilse bit web server uygulamasını randımanlı olarak kullanabilmemiz için en az çift çekirdek işlemci ve en az 1 gb ram olması gerekli.
Ekran biraz önemli, sönük ve çok düşük çözünürlüklü olursa tasarımda kullandığımız renkleri boğup müşteriye yok renkler aslında şöyle böyle diye laf anlatmamıza sebep olabilir. Bunlar dışında, yok arkasında çizik varmış ekranda kılcal çizikler varmış kenarlarının boyası dökülmüş falan fişman abartılı seviyede olmadıkça hiç önemli değil. Abartıdan kastım ekranda derin çizik vardır görüntüyü bozar v.s. Ayrıca garantide önemli değil. Marka model konusunda ise, ne üdüğü belirsiz çin malları dışında, az buçuk bilindik çin markaları ve probook, exper, casper gibi yerli markalar kabulüm.
Kriterler dahilinde tableti olup satmayı düşünen varsa buyursun ben alıcıyım. 2-3 adet alacağım için fiyat önemli max tablet başı ödeyebileceğim tutar 400 TL. Alımları sadece İstanbul içi ve elden yapacağım, almadan önce 10-15 dk incelemek istiyorum işimize yarar mı diye. Ödemeyide tableti alırken nakit olarak vereceğim.
kardeş bende vodofone smart tab 10 var işini görürmü bilmiyorum ama satılık özellikleri aşağıda ;
• Android Honeycomb 3.2 işletim sistemi • 10 inç dokunmatik ekran • Çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci • 3G ve Wi-Fi • Adobe Flash Player Desteği • 5 MP arka ve 2 MP ön kamera • 1 GB RAM, 16 GB dâhili hafıza MicroSD ile 32 GB’a kadar yükselen hafıza • USB Bağlantısı • Sade ve şık tasarım Ergonomik yapı • HDMI/DLNA özelliği ile televizyona bağlanma • vRead uygulaması ile Gazete, dergi ve kitaplar tablette • Sosyal ağlara erişim • E-mail ve Quickoffice Pro HD • Yeni nesil Swype klavye ile kolay yazı yazma •Daha fazla disk genişletme kapasitesi32 GB'a kadarvs GenişletilemeziPad 2 Wi-Fi + 3G modelinde kapasite genişletme imkanı yok! •Daha yüksek veri aktarım hızıHSDPA (14.4 Mbps)vs HSDPA (7.2 Mbps)Telefon şebekeleri üzerinden teorik olarak daha yüksek veri aktarım hızı (Yaklaşık 2 katı) •Flash desteğiAdobe Flashvs YokSmart Tab 10 ile sınırsız flash desteği, iPad 2 Wi-Fi + 3G modelinde flash desteği yok •Çok daha fazla bellek (RAM)1 GBvs 512 MB2 kat daha fazla bellek ile daha hızlı, akıcı, kesintisiz kullanıcı deneyimi •Çok daha yüksek çözünürlüklü kamera5 MPvs 0.7 MPFotoğraflarınızı, büyük ve kaliteli baskı için 7,14 kat daha detaylı çekin •Daha güçlü işlemciQualcomm MSM 8260 Dual-core 1200MHzvs ARM Cortex A9 Dual-core 1000MHzUygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci (%20 civarında daha hızlı) •Daha yüksek çözünürlüklü ekran800x1280vs 768x1024%30 daha yüksek çözünürlük •Daha büyük ekran10"vs 9.7"Yaklaşık %6 daha büyük ekran •Görüntülü sohbetVar (3G ve Wi-Fi)vs Var (Sadece Wi-Fi)Ön taraftaki kamera sayesinde görüntülü sohbet yapabilirsiniz •Wi-Fi HotspotVarvs YokBu üründeki Wi-Fi Hotspot özelliği sayesinde, örneğin evinizdeki diğer elektronik ürünleri bu cihaz üzerinden internete eriştirebilirsiniz. Wi-Fi modem gibi çalışır. •Daha yüksek pixel yoğunluğu151 PPIvs 132 PPI%14 daha keskin yazı, resim ve video