Şimdi Ara

Tabletlerde Win7 mi Android mi IOS mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asus transformers prime alınca altında klavyeyle kullanacaksanız netboktan farkı kalmıyor ki... Taşınabilirlik ve bağımsızlık için tablet alıyoruz
    valla tablet kullanmanın ayrı bir havası var mı bilmiyorum ama kesinlikle aliminyum metalik gri ultrabook kadar olmaz
  • Prime kullanıyorum, söylediklerinin hepsi çok rahat bu cihazla. Wifi konusunda iphone 4 cihazımla aynı çekiyor. Testi dbM cinsinden ölçüm yapan uygulamlar ile yaptım. Fakat wifi olarak çok güçlü bir cihaz olmaya bilir. Deneme şansın olsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

asus transformers prime alınca altında klavyeyle kullanacaksanız netboktan farkı kalmıyor ki... Taşınabilirlik ve bağımsızlık için tablet alıyoruz
    valla tablet kullanmanın ayrı bir havası var mı bilmiyorum ama kesinlikle aliminyum metalik gri ultrabook kadar olmaz

Dostum klavyeyi alman demek illa oyle kullanman demek degil sonucta isteyen klavyeyi sadece uzun yolculuklarda ekstra 6saat batarya sagliyor diye kullanir ama bunun yani sira tam boy usb + rahat yazabilmek gibi ozellikler katmis oluyor ve yakindan incelemedim ama resimlerde grisi gayet hos gozukmekte

Son olarak tabletin klavyeye takilip cikarilmasinin rahat oldugunu soylemisler inceleme yapanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Prime kullanıyorum, söylediklerinin hepsi çok rahat bu cihazla. Wifi konusunda iphone 4 cihazımla aynı çekiyor. Testi dbM cinsinden ölçüm yapan uygulamlar ile yaptım. Fakat wifi olarak çok güçlü bir cihaz olmaya bilir. Deneme şansın olsa keşke.

Hocam tab+dock olarak mi aldiniz? eger oyleyse nereden ne kadara maloldu?
  • Evet, eksen 1330 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Evet, eksen 1330 tl.

Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.