Şimdi Ara

Tabletten film seyretmek. Allah aşkına bi' yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknolojiden o kadar uzak kalmışım ki hiçbir şey anlamıyorum araştırdıklarımdan. Kafayı yicem!
    Şimdi ben bu zamana kadar iPhone telefonumdan filmleri seyrediyordum fakat artık daha büyük bir ekran istediğimi farkettim ve de Dizüstü bilgisayar istemiyorum. Bu Yüzden tabletlere yöneleyim dedim.
    Sorum şu ki indireceğim her türlü formattaki filmi usb ile tabletten seyredebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android tablet kullanacaksan, ilgili programları yükleyerek çoğu formattaki videoyı rahat izlersin. Tabletinin gücünün elverdiği ölçüde, yani standart bir tabletle 4k film izleyim desen izleyemezsin mesela. İpad alacaksan onda durum biraz farklı, jailbreak yapmazsan zaten usb bağlayamazsın...
  • Öncelikle teşekkür ederim mixenon. Şimdi iki tablet Arasında karar vermem gerek. Tab s 10.5'' mi yoksa note 10.1'' mi.
    Önceliğim zevk alarak film seyretmek. Bu Yüzden tab s iyi olur diyorum. Fakat note daki kalemin de ne kadar işlevsel olduğunu biliyorum. Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feerit

Öncelikle teşekkür ederim mixenon. Şimdi iki tablet Arasında karar vermem gerek. Tab s 10.5'' mi yoksa note 10.1'' mi.
    Önceliğim zevk alarak film seyretmek. Bu Yüzden tab s iyi olur diyorum. Fakat note daki kalemin de ne kadar işlevsel olduğunu biliyorum. Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim.

10 Incte kalem kullanışlı değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android tablet alacaksanız Galaxy Tab S iyi bir seçenek olur. Çok hafif ve görüntü kalitesi gayet tatmin edici görünüyor. Donanımsal detayına girecek kadar bilgim yok ama genel olarak başarılı bir tablet. Tab S mi Note 10.1 derseniz benim kişisel tercihim daima kalemi olan tabletten yana olur. Yani Note 10.1 olur. Kendim de bunu kullanıyorum ve memnunum. Kalem elbette bir deftere yazar gibi kullanışlılık sağlamıyor. Tutup da bunu kalem defter niyetine kullanayım derseniz olmaz. Bakmayın siz reklamlarına. Ama kalemiyle yapılan pek çok güzel atraksiyon var. Kalemle ufak da olsa bir şeyler yazıp çiziktire bilmek, pdf ler üzerinde işaretlemeler, notlar alabilmek vs. faydalı işlevler var elbette. Yok benim bunlarla işim olmaz, benim için ekran kalitesi rahatlık hafiflik önemli derseniz Tab S uygun bir seçim olur. Ipad mi Tab S mi derseniz. Ios - Android kavgasına döner iş. Bende her ikisi de var. Günlük kullanım için note 10.1'im her zaman önde gelir benim için. Ipad ile hanım ve çocuk oynuyor.

• Ben 10.5 TabS'de film izlemekten çok zevk alıyorum evdeki LED tv'den daha dev ekran oluyor benim için. Tabi yakından bakınca göz bozar derler ama ışığı fazla açmazsanız gözünüzü yormuyor, renkler muazzam.

USB'den film izleyebiliyorum fakat NTFS desteği olmadığı için 3,5 GB'dan büyük filmler atamazsınız içine. 1,5 - 2 GB'lık BRRip'ler zaten tatmin edicii görüntü kalitesi sunuyor.

Altyazı'da Türkçe karakter sorunu yaşarsanız onunda çözümü var. İpad tavsiye etmem, TabS on numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.