Arkadaşlar bu sorun çıkalı 9 ay felan olmuştur superonlineni kaç kere aradım teknik ekibe bağlıyo felan sonra en son aradağımda kadın saçmaladı iyice sonra artık superonlineden yardım alamayacağımı anladım biri yardım etsin hiçbir elektronik ciğazdan modemime bağlanamıyorum neden yanlış anlaşılmasın bilgisayarımda internet var modemime kimse bağlanamıyor?
sorunu açıklar mısınız?
Creedence Clearwater R.
kullanıcısına yanıt
zaten açıkladığımı sanıyorum hiçbir elektronik aletten modemimin wifisine giremiyorum fakat bilgisayarımda internet var
Nashiva
kullanıcısına yanıt
Konu güncel konu güncel lütfen beyler sorunun çözümünü bilen varmı
kullandığın cihazların şifreleme sistemi basit tip olabilir... örneğin tabletiniz yalnız WEP şifrelemeye uyumlu olabilir... bu yüzden zayıf şifreleme olmasına rağmen sadece WEP kullanmanız gerekebilir...
vtnsvr
kullanıcısına yanıt
bu sorun sadece tablette değil tüm cihazlarda kardeşim ya bilgisayardımda sorun var ya internettimde
Arkadaşlar yeni modem aldım eski modemin girişinde bir sorun varmış bide 192 li sitde zaten kablosuz kategorisine girince reddediyodu yani çökmüş yeni modem alınca düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme