Şimdi Ara

Tabletten telefondan (ios yada android) görüntü TV ve bilgisayara yansıtma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde bir android tablet bir iPad ve iPhone var.

Ne zamandır düşündüğüm tabletten yada bilgisayarlardan görüntüleri sörf yaparken yada bir yüksek çözünürlük videoyu TV te aktarmak.TV Sony bravia.

Bu konuda araştırma yaptım .
    1. Apple TV .ama android desteği yok.Dolayısıyla olmaz gibi
    2. Cromecast.sıkıntılı önerilmiyor
    3.miracast. TV nin miracast desteği yok
    4.EZCAST . EN İYİ BU GİBİ GÖRÜNÜYOR.APPLE ANDROİD MİRACAST DLNA DESTEKLERİ SUNUYORMUŞ

AMA FAZLA BİLGİ BULAMADİM.ARASİRA TABLETTEN BİLGİSAYARA MİRRORİNG YAPMAK İCİN BAZEN TABLETTEN TV YE MİRRORİNG YADA VİDEO AKTARİMİ İCİN KULKNANACAGİM

DENEYİM VE YARDİMLARİNİZİ BEKLİYORUM

Ürün bilgisi ve linki verebilirsiniz sevinirim.ezcast ürünleri de çok çeşitli gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 30 Nisan 2014; 0:10:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan
  • TV ekranına oyun yansıtıp oynamayı düşünüyorsan şuan kablosuz görüntü aktarım teknolojisi ihtiyaçlarına cevap vermeyebilir.. (Donma, buzlanma, takılma yaşayabilirsin.)
    Yok oyun görüntüsüyle işim olmaz.. Bilgisayardan kablosuz film, dizi görüntüsü aktarıp büyük ekranda seyredeceğim dersen Pritech W1 cihazı işini görür.. Fiyatı da gayet mantıklı.. 130 TL. civarında. Ben yeni aldım, kullanıyorum , gayette memnunum.
    Daha pahalı ürünlerde var, onlardan birini de seçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

TV ekranına oyun yansıtıp oynamayı düşünüyorsan şuan kablosuz görüntü aktarım teknolojisi ihtiyaçlarına cevap vermeyebilir.. (Donma, buzlanma, takılma yaşayabilirsin.)
    Yok oyun görüntüsüyle işim olmaz.. Bilgisayardan kablosuz film, dizi görüntüsü aktarıp büyük ekranda seyredeceğim dersen Pritech W1 cihazı işini görür.. Fiyatı da gayet mantıklı.. 130 TL. civarında. Ben yeni aldım, kullanıyorum , gayette memnunum.
    Daha pahalı ürünlerde var, onlardan birini de seçebilirsin.

Biraz araştırma yapıp himedia q 12 media player aldım 220 tl ye.

Yukarıda söylediğin aletin aynı işini (mirroring) gayet güzel yapıyor.

Ek olarak mükemmel bir media player ve android işletim sistemi olduğu için onun nimetleirnden de yararlanıyorum.Ha birde apple tv desteğinide unutmayayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.