< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taciroglu 225gr Tereyag Bim 19.90₺ (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Pınar 700 gr tereyağında da 1 yıl gibi kullanım ömrü var. Paketlenmesiyle de alakalı olabilir.
-
Demek ki o kadar kötü bir tereyağı. İlla açmam gerekmez. Sütaş'ın da 250 gr tereyağını kullandım onda paketten koku sızmıyordu. Ucuz diye her şeyi almamak lazım.
-
4 tane aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1kg pınar 89 tl hemi sen daha uyanamamışsın!!! margarin olmuş 250 gr 17 tl hala güzel mi?taciroğlu aldım mal güzel haber veren arkadaşa teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar deneme amaçlı ben de bir tane aldım. Hatta merak ettik tadına baktık. Tadı biraz margarin gibi. Rengi oldukça beyaz ve sanki tereyağı değil de krema yiyorsunuz gibi. Fiyatına yakın olarak Migros'un tereyağı bundan çok daha iyi. Karlıdağ ile falan kıyaslamıyorum bile.
Fiyatına göre elbette alınır lafım yok fakat beklentiniz yüksek olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 30 Ağustos 2022; 12:28:12 > -
aynı duyguları bende yaşadım %82 ile %80 arasında bu kadar fark varsa pes.
-
Sut urunleri satan mandra satis dukkanlarinda fiyatlar marketten uygun arkadaşlar, ordan alin, hem bunlar gibi margarin tarzi degil gercek tereyağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esnafa güven olmaz, ben zincir marketlerden yanayim her zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı arkadaşlar bana laf etti ama bildiğin margarin gibi işte. Siz de diyorsunuz. Kaliteli olsa bu kadar inmez zaten. Bir de bu ürün nedense büyük bildiğimiz marketlerde satılmıyor. Margarin tarzı tereyağı sevenler alabilir tabi ama hakiki tereyağı bekleyenler üzülebilir.
-
Ben de aldigim lezzetten.
Keçiören Etlik bim lerde de. De son kullanma tarihi 1 yıl olması düşündürücü tacirler firmasını arayıp sormalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu tereyağı, bir süre sonra 37 küsura satılmaya başlandığında, "çok güzel, taciroğlu-peysan- kalitesi ağbi" diye yazanlar başlar .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu millet kazıklanlanmayı ne kadar çok seviyor. adamlar indirim yapmış al kullan beğenmedin götür kardeşim geri ver ne bıdı bıdı yapılıyor anlamış değilim.
ürün 5 katı fiyata satılsa - bak gördün mü kaliteyi böyle olur kaliteli fiyat işte....
allahım sabır ver yaa
-
Amme hizmeti yapmış diyorsun. Peki bir sor bakalım bu duyarlılığı Pınar tereyağında neden göstermemiş
-
Boşver anlamazlar
Bahçıvan 200 gr tereyağı getirde 50 TL git al bakalım iyi mi değil mi görürsün. Margarin gibi tereyağı seviyorsanız alın yiyin işte
Millet gurme kesilmiş. test mi ettin, bir bilenemi sordun hemen hüküm verip alanında aklını bulandırıyorsunuz. Tabi bir köy tereyağı ile kıyaslamak mümkün değil ama market yağlarından eksik kalır bir yanı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X