Bildirim
TADELLE SALINCAK ALICAKLAR DİKKAT ETSİN !! (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: flexor
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
5 sene ağırsiklet boks 20 sene ağırlık çalıştım fakat tokat dahi atamam ağır cezada yargılanılırım.
neden hocam boks yapan ağırlık çalışanlar için öyle bi kural mı var -
evet lisanlı diplomalıysan direk ağır cezada yargılanıyorsun. salonun kapanır , üst limitten hapis ,lisansın iptal edilir,madalyalar geri alınır,para cezası verilir.
zaten mevzuatnamede belirtilmiş -
Hocam şu mobbing huyunu bırak, kimse düşüncemi merak etmiyor. Hem hepiniz kimsiniz
Ben senin samimiyetine inanmıyorum, haklıysan Allah yardımcın olsun ne diyeyim ben sana; memnun değildin yol gösterdim. Gerisi sana kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu salıncağı ağaca asıp,sallandım.
120 kiloydum o zaman:)
Aynı ürünmü tabi,bilmiyorum. -
Hocam böyle bir durum yaşamanıza üzüldüm, yıllar önce balaban spor merkezinden tanıyorum galiba sizi uzun zaman oldu burgazdamısınız hala? -
"Yaptığı 2511 alışverişten %98 olumlu puan aldı."
ne kadar da yanıltıcı değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: flexor
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
5 sene ağırsiklet boks 20 sene ağırlık çalıştım fakat tokat dahi atamam ağır cezada yargılanılırım.
adam bruce lee çıktı.hacı türkiyede böyle bişey yok sopala geç, senin dediğin uzak doğu dövüş sanatlarının kuralı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X