Şimdi Ara

TADELLE SALINCAK ALICAKLAR DİKKAT ETSİN !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tadelle-svava-buyuk-boy-cocuk-salincak-262958519

Uygun fiyat diye 2 yaşındaki oğluma aldım sizde benim gibi bu kişiden almamanız için başlığı açıyorum çünkü kalitesiz berbat bir ürün geliyor Aşşağıdaki yorumu olumsuz olarak yaptığım halde satıcı uyanıklık edip tekrar onay aşamasına getirmiş haliyle yorum silinmiş göya sistem otomatik onay vericek oda dolandırmaya devam edecek.

Sevgili forum üyeleri Alım yaparken dikkat edin

''ARAÇLARDA KULLANILAN EMNİYET KEMERİ KULLANILMIŞTIR.'' açılklamada bu yazıyor size gelen adi basit şerit ip, dübel 2 çekiç darbesinde yamuldu, bağlantı noktaları eşit değil yamuk duruyor ,elimde resimler var isteyene atarım. iade için uğraşmak istemedim

• İade icin ugrasmani tavsiye ederim. Ugrasmaz, hakkini aramazsan hak iddia da edemezsiniz. Belki adam iade alacak. Siz yine olumsuz yorumunuzu yapin ancak hakkinizi da arayin. İade etmek icin ugrasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benede iade yapın, gerekirse vaktiniz varsa iade almazsa halen heyetine bile gidin yanıltıcı bilgi olarak
  • Bu tarz bilgilendirmeler kamu görevidir , teşekkür ederim , bende aynı satıcı için olumsuz yorum yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadelle çikolata sandim

• Sağolun dostlar

Yurtiçi kargoyla çalıştınızmı bilmem adamlar insanlıktan çıkmış daha önce bir iade ile uğraştım resmen bezdirdiler beni bu gibi kişilere verilecek en büyük ceza deşifredir sizler destek olduğunuz zaman bu gibi kişiler açıklamayı mallarına göre yapar ama insanlar umursamaz sadece iade ederse bu gibi kişiler açıklamaya dokunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupakabra__

Bu tarz bilgilendirmeler kamu görevidir , teşekkür ederim , bende aynı satıcı için olumsuz yorum yapıyorum.

Kesinlikle eğer iade edersen bu kişi dolandırmaya devam edecek ama sen ben o deşifre etmesi kamu görevidir. bu konuda tüm forum dostlarımın deseğini beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam iade de ederdim
  • flexor kullanıcısına yanıt
    Dostum ne kamu görevi ya :) Sanki alacak kişi burayı okuyor.

Adam onayı kaldırmışsa iade edin hocam, hazır başa dönülmüş. Satıcı künyesi iyi epeyde satış yapmış, büyük ihtimalle iade edin diye yapmıştır. Hem iade hakkınız varken mobbing yapmak hoş değil, ilan alt başlığında iade garantili yazıyor. İade etmeyip kamu baskısı yaratmaya çalışmak çelişki
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Alacak kişi google da ürün fiyat karşılaştırması ya da yorum için arama yapıyor ve bu başlığa gelip okuyor. Arkadaş kamu görevi derken haklı. Ben sırf bu yüzden Aliexpresste yıllar önce bizim tek tük vatandaşlar ingilizce yorum yazıcam diye kasarken ya da "excellent" yazıp dururken türkçe yorum yazıyordum sırf millet bilgilensin ürünle ilgili diye. Yaptığın işte insana faydayı düşünmek lazım, satıcı kendini düzeltmese bile bir kişinin kazıklanmasını önlersin en azından. İnsanlığa hayrın dokunması öyle dünyayı kurtarmayı gerektirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Adam onayı kaldırmışsa iade edin hocam, hazır başa dönülmüş. Satıcı künyesi iyi epeyde satış yapmış, büyük ihtimalle iade edin diye yapmıştır. Hem iade hakkınız varken mobbing yapmak hoş değil, ilan alt başlığında iade garantili yazıyor. İade etmeyip kamu baskısı yaratmaya çalışmak çelişki

narcosis dediği gibi bu platformun Amacıda zaten bu insanarın haberleşmesi. d.h hepimizin sayfası ve türkiyenin çok güçlü bir platformu bu sayede satıcılar buraya düşmemek için çaba gösteriyor eğer d.h bu kadar güçlü olmasaydı gereksizdi.

benim bu mağduriyetimi diğer forum kardeşleriminde görmesi gerekiz zira kızına çocuğuna kardeşine yiğenine alanlar vardır. bu uyarı beni görevimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

5 sene ağırsiklet boks 20 sene ağırlık çalıştım fakat tokat dahi atamam ağır cezada yargılanılırım.
  • Arkadaşlar ürün kalitesiz olabilir, kalitelisi ne kadar muadilleri kaç lira onu bilmek gerekir.

İade insiyatifiniz varken iade etmeyip satıcıyı kötülemek mantıksız. Herifin künyesi iyi yaptığınız onayıda kaldırmış(site onaylasada yorum hakkınız var) adam memnun değilsen iade et diyor apaçık, hiçbir sıkıntı çıkarmamış. İade edersin zorluk çıkarır amenna ama bu yapılan hoş değil.

Belki kalitelileri çok çok pahalı ya da piyasada aynı ürünü çok çok pahalıya satanlar var. Zaten ücretsiz kargo ürün, kargosuz iade edeceksin hocam. Ne gerek var bunlara
  • quote:

Arkadaşlar ürün kalitesiz olabilir, kalitelisi ne kadar muadilleri kaç lira onu bilmek gerekir.

İade insiyatifiniz varken iade etmeyip satıcıyı kötülemek mantıksız. Herifin künyesi iyi yaptığınız onayıda kaldırmış(site onaylasada yorum hakkınız var) adam memnun değilsen iade et diyor apaçık, hiçbir sıkıntı çıkarmamış. İade edersin zorluk çıkarır amenna ama bu yapılan hoş değil.

Belki kalitelileri çok çok pahalı ya da piyasada aynı ürünü çok çok pahalıya satanlar var. Zaten ücretsiz kargo ürün, kargosuz iade edeceksin hocam. Ne gerek var bunlara

Anladım sen ya dükkan sahibi yada onu tutuyorsun sen kimin yanındasın. seni bir kenara not edelim yarın mağdur olup gelirsen aynılarını yazarız merak etme.

• Bak senin süper satıcın yaptığım yorum sayesinde ne yazmış..

TADELLE SALINCAK ALICAKLAR DİKKAT ETSİN !! TADELLE SALINCAK ALICAKLAR DİKKAT ETSİN !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 27 Ocak 2017; 16:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flexor

quote:

Arkadaşlar ürün kalitesiz olabilir, kalitelisi ne kadar muadilleri kaç lira onu bilmek gerekir.

Anladım sen ya dükkan sahibi yada onu tutuyorsun sen kimin yanındasın. seni bir kenara not edelim yarın mağdur olup gelirsen aynılarını yazarız merak etme.

Cehalet akıyor senden ya!

Kardeşim benim adam iade garantili diye not düşmüş, onaylamışsın iade et diye onayı kaldırmış. Adam 3,5 yılda 25 bin ürün satmış.

Sen iade etmeyip adamı kötülüyorsun adam sana sıkıntı çıkarmamış ki?

Ben sana yol gösteriyorum şimdi de beni kötülüyorsun.

Şurada ürün aldımda dandik çıktı diye hiç konu gördün mü? Herkes satıcının iade almamasından yakınıyor.

Bu sinbo marka ürün alıp iade etmeyip neden tefal kadar kaliteli değil muhabbetine benziyor. Diyorum ki iade et kalitelisini al.

Ok

• Asıl senden akıyor hadi ben iade ettim bu gibi kendini bilmeze etiketindeki yorummu daha çok haddini bildirir iademi. ben bir 50 tl daha harcarım yeterki doğru olan yorum yayınlansın. sen iade edersin başka biri kazıklansın dersin ben iade etmem yorum hakkımı kullanır 10 kişinin almasını engellerim sence hangisi doğru ?

Ayrıca açıp baktıktan sonra sen 2 yaşındaki çocuğuna laf anlat bak bunu iade edeceğiz diye kolaydı. çocuğu olan anlar dediğimi.

bak adamın gönderdiği mesajlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 27 Ocak 2017; 16:11:55 >
  • quote:

ben bişey almadan önce forumda alan olmuş mu diye okuyorum

bu arkadaş yazdı, başkası mağdur olmaz işte ne güzel...
  • flexor kullanıcısına yanıt
    Arkadaş alıntılamış görüp yazıyorum. Acaba adamın dönüş yaptığı sizin ona yazdığınız mesajıda yayınlar mısınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.