Şimdi Ara

Tagan 800W BZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikli sorum Tagan 600W BZ, 2 adet 9800gtx i sli da kaldırır mı? E8200 işlemcili 2 hdd li sistemde. 9800 gtx sli 420 watt a yakın güç çekiyor netten öğrendiğim kadarı ile.

Peki yetmez ise Tagan 800W BZ (Herhalde bu kaldırır artık) serisi tak-çıkar kablo setli bir psu yu bulabileceğim bir yer varsa söylerseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• TAGAN 600' BZ tek 9800 GTX için olablir SLI için olmaz 700 veya üstü almalısın diğer bileşenlerini de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
  • Teşekkür ettim bilgi için, ama şimdi de Tagan 800w BZ yi bulamıyorum Türkiyede, nereden bulabileceğimi bilen varsa ilgilenirse çok sevinirim..

İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofbekar

Teşekkür ettim bilgi için, ama şimdi de Tagan 800w BZ yi bulamıyorum Türkiyede, nereden bulabileceğimi bilen varsa ilgilenirse çok sevinirim..

İyi günler.

firibal.com du galiba..
  • firebal.net den bahsediyorsun sanırım, orayı biliyorum orada yok.

Yine de sağolasın.
  • quote:

Teşekkür ettim bilgi için, ama şimdi de Tagan 800w BZ yi bulamıyorum Türkiyede, nereden bulabileceğimi bilen varsa ilgilenirse çok sevinirim..

İyi günler.

neden tagan anlamadım? ona kadar ben sana 2-3 tane sayayım

Silverstone

LC-Power

PC & Power Cooling

Enermax

bunların hepside yer taganı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

İyi günler.

neden tagan anlamadım? ona kadar ben sana 2-3 tane sayayım

Silverstone

LC-Power

PC & Power Cooling

Enermax

bunların hepside yer taganı

Tamamen şekline ve şemaline tav oldum. Altın kaplama ışıklı kablo bağlantı noktalarına, hele çantasına bittim..

Bizimkisi bir aşk hikayesi..

• Dış görünüşe aşık olmuşsun yani

O kadar yüksek güç arıyorsan o parayı vereceksen Tagan'ın yanından geçme derim. Enermax veya Silverstone (Fiyatları dolar yaptılar çok uygun şu an eskisine göre) almalısın. Enermax Galaxy 800W DXX gördün mü hocam hiç hayatında

865pe dostum LC-Power Tagan'ı yiyemeyebilir sonuçta Enermax Silverstone ve PC Power & Cooling aşmış markalar. Ama fiyatını da göz önünde bulundurursak yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 23 Mayıs 2008; 13:25:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Dış görünüşe aşık olmuşsun yani

O kadar yüksek güç arıyorsan o parayı vereceksen Tagan'ın yanından geçme derim. Enermax veya Silverstone (Fiyatları dolar yaptılar çok uygun şu an eskisine göre) almalısın. Enermax Galaxy 800W DXX gördün mü hocam hiç hayatında

865pe dostum LC-Power Tagan'ı yiyemeyebilir sonuçta Enermax Silverstone ve PC Power & Cooling aşmış markalar. Ama fiyatını da göz önünde bulundurursak yer

Uzmanların sıralaması extreme systemden alıntıdır.

yardımcı olur sanırım.

guruplara ayrılmış.

ilk gurup ve ikinci gurup iyi gerisi yalan.

Gurup 1

Tier 1 Brands - The Most Powerful And Stable Components On The Market
    Enermax Galaxy
    PCP&C TurboCool
    PCP&C Silencer >610
    Zippy/Emacs SSL
    Zippy/Emacs GSM
    Zippy/Emacs PSL
    Silverstone ZF (Etasis 85/75/56)
    Seventeam ST >600 (SSI, V2.91)
    Silverstone OP/DA >700W

Tier Z - Less Powerful Than Tier 1 Zippy Units...but they're still Zippys
    Zippy/Emacs HG2
    Zippy/Emacs HP2

Gurup 2

Tier 2 Brands - Top Quality components With Top Notch Stability - For Those With Price/Availability Issues With Tier 1
    Antec Neo HE
    Akasa PowerGreen 80+
    CoolMax CTG-750W/850W/1KW
    Cooltek CT
    Corsair HX
    Enermax Liberty
    Enermax Infiniti
    Enhance ENP-GH
    Fortron (FSP) GLN
    Hiper Type-M >650W
    Hiper Type-R >650W
    iStarUSA PD2
    iStarUSA PD3
    OCZ GameXStream
    OCZ EvoStream
    PCP&C Silencer <610
    Seasonic S12
    Seasonic M12
    Seasonic Energy Plus
    SevenTeam ST <600
    Silverstone EF
    Silverstone OP/DA <700W
    Supermicro/AbleCom
    Thermaltake Toughpower >600W
    Xclio GreatPower
    Zalman ZM
    Ultra X3
    Ultra X-Pro

Tier T - High Quality PSUs Made With Topower Internals - Less Rail Stability Compared To Tier 2 But Still Better than Tier 3
    Mushkin Enhanced
    Tagan U95
    Tagan U25
    Tagan U15
    Tagan U22
    OCZ PowerStream

Burdan aşşağısı nanay

Tier 3 Brands - High Quality and Stability, Second Only To Tier 2 Brands
    Acbel Polycom
    AMS Mercury
    Akasa PaxPower
    Akasa PowerPlus (>500W Models)
    Antec Phantom
    Antec TruePower III
    Antec True Power II
    Antec True Control II
    Antec Neopower 480W (Old Model)
    Antec Smart Power 2.0
    Athena Power Space Shuttle Series
    Be Quiet Dark Power Pro
    Channel Well
    Enermax Maximum Plus
    Enermax Noistaker II
    Enermax Noisetaker
    Enermax Whisper II
    Enermax CoolerGiant
    Enhance ENS-G
    Epower Xscale
    Fortron (FSP) GLC
    Fortron (FSP) THN
    Fortron AX
    Fortron HLN
    Fortron PFN/PN/PA
    Seasonic Super Versatile
    Silverstone F
    Sparkle FSP
    Spire Rocketeer V/VI
    Sunbeam Nuuo
    Thermaltake Purepower
    Thermaltake Toughpower <600W

Tier 4 - Not Recommend With Tier 3 In same Price/Wattage Range
    Aerocool
    Asus Atlas
    BFG
    Coolermaster Real Power
    Coolermaster iGreen
    Delta
    Enlight
    E-Power
    Futurepower
    Hiper
    HIPRO
    Lite-On
    Masscool
    MGE XG
    Mushkin HP
    NorthQ 4775-500S/BU
    OCZ Modstream
    Scythe Kamariki
    Sintek
    Thermaltake TR2
    TTGI/Superflower
    Ultra Xfinity/X2

Tier 5 - Other than the units listed above for any of these brands, NOT RECOMMENDED
    A-TOP Technology
    APEX (SUPERCASE/ALLIED)
    Aspire(Turbo Case)
    ATADC
    Athena Power
    ATRIX
    Broadway Com Corp
    Cooler Master
    Coolmax
    Deer
    Diablotek
    Dynapower USA
    EagleTech
    FOXCONN
    I-Star Computer Co. Ltd
    In Win
    JPAC COMPUTER
    Just PC
    Kingwin Inc.
    Linkworld Electronics
    Logisys Computer
    MGE
    MSI
    NMEDIAPC
    Norwood Micro/ CompUSA
    NorthQ
    NZXT
    Powmax
    Q-Tec
    Raidmax
    Rosewill
    SFC
    Shuttle
    Skyhawk
    Spire Coolers
    Star Micro
    STARTECH
    TOPOWER TOP
    Ultra X-Connect
    Wintech
    XClio
    XION
    YoungYear
    Zebronics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 23 Mayıs 2008; 13:41:32 >

• Okadar para verdikten sonra Tagan mı alınır dostum... 865pe Hocam söylemiş ne güzel....

Bırak kaşını gözünü, güzellik geçici bişeydir, mühim olan iç güzelliği değilmi....

Al sağlam bir silverstone veya enermax kafan rahat bilgisayarında güvende olsun ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

Okadar para verdikten sonra Tagan mı alınır dostum... 865pe Hocam söylemiş ne güzel....

Bırak kaşını gözünü, güzellik geçici bişeydir, mühim olan iç güzelliği değilmi....

Al sağlam bir silverstone veya enermax kafan rahat bilgisayarında güvende olsun ....

niye hocam taganların ne kötülüğünü gördün ???
  • Kötü demedim , o parayı göze aldıktan sonra biraz daha takviye ile 1. sınıf bişey almasını tavsiye ediyorum sadece.. tagan PSu lar keliteli olmalarının yanında 865pe hocamın bahsettiği markaların yanında 2. sınıf PSu olarak nitelendirilebilir.. 1 Yıldır bende tagan 2 Force 580 Watt kullanıyordum , oldukçada memnundum .. Nezaman daha fazla güce ihtiyacım oldu Silverstone olympia aldım .. Sizde araştırısanız , testleri incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız..

Madem 250 YTL gibi bir ücreti göze alıryorsunuz , 20-30 YTL daha vererek daha kaliteli ve daha uzun vadeli bir PSu almanızı tavsiye ederim ...

Silverstone Olympia 850 Watt ve Decathlon serilerinde inririm ve kampanyalar var , ben kaptım bitane , sizde kapın derim .. Bu fiyatlara kaçmaz bence....

saygılar...
  • Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler.

Enermax Galaxy 850W DXX PSU 650 ytl ye geliyor, bana biraz pahalı, 300-350 ytl ayırdım max psu ya.

Moduler olması da önemli.

Thermaltake Toughpower 750W (SLI) Modüler 14cm Fanlı PSU W0117R 270 ytl hızlıal da, iki adet 9800gtx i kaldırır diye düşünüyorum..

Siz ne dersiniz?

Tekrar teşekkürler ilgilendiğiniz için..
  • Thermaltake'in kalitesini bilmiyorum, şu an silverstone olympia 850 watt - modüler değil yalnız - 250 ytl civarına geliyor, eğer modüler olması senin için çok da önemli değilse fiyatı çok iyi
  • Dostum o fiyata alabileceğin en iyi tak çıkar modüler PSu silverstone decathlon 850 WATT... Thermaltake lerden uzak durun bence...
  • quote:

Kötü demedim , o parayı göze aldıktan sonra biraz daha takviye ile 1. sınıf bişey almasını tavsiye ediyorum sadece.. tagan PSu lar keliteli olmalarının yanında 865pe hocamın bahsettiği markaların yanında 2. sınıf PSu olarak nitelendirilebilir.. 1 Yıldır bende tagan 2 Force 580 Watt kullanıyordum , oldukçada memnundum .. Nezaman daha fazla güce ihtiyacım oldu Silverstone olympia aldım .. Sizde araştırısanız , testleri incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız..

Madem 250 YTL gibi bir ücreti göze alıryorsunuz , 20-30 YTL daha vererek daha kaliteli ve daha uzun vadeli bir PSu almanızı tavsiye ederim ...

Silverstone Olympia 850 Watt ve Decathlon serilerinde inririm ve kampanyalar var , ben kaptım bitane , sizde kapın derim .. Bu fiyatlara kaçmaz bence....

saygılar...

valla sonuç olarak aldığımız ekran kartı ya da ram değil PSU aynı watt PSU'lar içersinide performansa direk etki edeceklerini düşünmüyorum ama watt bakımında elbette önemliler

tabi tercih senin yine de

SAYGILAR ....

• quote:

Orjinalden alıntı: phobia

Thermaltake'in kalitesini bilmiyorum, şu an silverstone olympia 850 watt - modüler değil yalnız - 250 ytl civarına geliyor, eğer modüler olması senin için çok da önemli değilse fiyatı çok iyi

SilverStone un modüler olan versiyonu Decathlon serisi zaten .. Herşey aynı , sadece Decathon modüler kablolara sahip ve modüler kablo bölümü biraz daha ayrıntılı olduğu için boyunu uzatmışlar azcık.. Geri kalan tüm herşey aynı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

quote:

Kötü demedim , o parayı göze aldıktan sonra biraz daha takviye ile 1. sınıf bişey almasını tavsiye ediyorum sadece.. tagan PSu lar keliteli olmalarının yanında 865pe hocamın bahsettiği markaların yanında 2. sınıf PSu olarak nitelendirilebilir.. 1 Yıldır bende tagan 2 Force 580 Watt kullanıyordum , oldukçada memnundum .. Nezaman daha fazla güce ihtiyacım oldu Silverstone olympia aldım .. Sizde araştırısanız , testleri incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız..

saygılar...

valla sonuç olarak aldığımız ekran kartı ya da ram değil PSU aynı watt PSU'lar içersinide performansa direk etki edeceklerini düşünmüyorum ama watt bakımında elbette önemliler

SAYGILAR ....

Şakamı bu arkadaşım.. Madem bilmiyorsun bari bol keseden sallama...

ben şahsen 850 Watt thermaltake pure power veya tough power serisi bir psu yu almam , kasama sokmam , kimseyede önermem ..

enermax galaxy 1000 watt ile elde edemediğin overclock performansını tek railden yüksek amper verebilen bir PSu ile elde edebiliyorsun ...

Ayrıca 4 rail 850 watt bir psu ile tek rail 850 watt bir psu nun arasında neredeyse hiç fark olmaz dersen sana burdan sağlam bir gülerim ...

Biraz araştırda öğren , insanları yanlış yönlendirmenin alemi yok , ayrıca buna hakkında yok ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

quote:

saygılar...

SAYGILAR ....

Psu lar zaten Performansa etki etmez. Stabiliteye etki eder.

Önemli olan sistem stabiletisidir.

Overclok (hız aştırma ) ile uğraşmayan bir kullanıcının zaten stabiliteye ihtiyacı yoktur.

CPU
    ANAKART
    RAM
    GRAFİK KARTI

Bu bileşenleri fabrikanın belirlediği standartlarda kullanır gider.

ara sıra mavi ekran görür. zaten alışmıştır o mavi ekrana falan önemli değil

• SilverStone (SST-OP850) 850 Watt inventus da 165$+kdv dediğiniz gibi ama min 22dBa diyor gürültüsüne, çok anlamıyorum da gürültü sorunu çıkarmaz değil mi? Taganlar 18 dBa idi..

Bir de kabloları moduler olmasa da derli toplu mu? Fileye sarılmış mı? Nette kablolarını gösteren bir resim bulamadım :)

Sağolanun arkadaşlar ilgilendiğiniz için, kafama yatarsa biraz daha sanırım bunu alıcam..

Çok makbule geçti..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.