Şimdi Ara

Tagan 800W BZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dün sipariş verdim iventus dan 1 saat önce elime geçti. helal firmaya.

akşam bakarız

Not: iventusta o fiyat kalmaz bilginize belki bugün stok biter. başka hiçbiyerde o fiyata yok çünki
  • Silverstone Olympia 750W ve 850W fiyat ve performans olarak türkiyenin en iyi PSU larıdır bana göre.

Eğer biraz daha çıkabilirseniz PC Power & Cooling Silencer 750W tavsiye ederim. Sınıfında daha iyi bir ürün yok. Çoğu 1000W lık PSU yu her yönden dize getiriyor. %50 load da %86 verimlilik ile aşmış bir PSU.

Ve 80mm fanı %60 yüke kadar neredeyse hiç ses çıkarmıyor.

Ben oldukça memnun kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Silverstone Olympia 750W ve 850W fiyat ve performans olarak türkiyenin en iyi PSU larıdır bana göre.

Eğer biraz daha çıkabilirseniz PC Power & Cooling Silencer 750W tavsiye ederim. Sınıfında daha iyi bir ürün yok. Çoğu 1000W lık PSU yu her yönden dize getiriyor. %50 load da %86 verimlilik ile aşmış bir PSU.

Ve 80mm fanı %60 yüke kadar neredeyse hiç ses çıkarmıyor.

Ben oldukça memnun kaldım.

• SILVERSTONE SST-OP850 valla dayanamadım verdim siparişini.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Umarım yarına elimde olur, artık en kötü pazartesi. Bu sırada yabancı sitelerde bile hala 200-210 dolar nasıl iş anlamadım.

Darısı diğer parçalara artık..
  • 800 Watt alacaksan bunu tavsiye ederim
    Kullanıyorum ve memnunum.

http://www.vegateknomarket.com/asp/listgroup.asp?group=61-05

• quote:

Orjinalden alıntı: ofbekar

SILVERSTONE SST-OP850 valla dayanamadım verdim siparişini.

Umarım yarına elimde olur, artık en kötü pazartesi. Bu sırada yabancı sitelerde bile hala 200-210 dolar nasıl iş anlamadım.

hayırlı olsun mantıklı seçim yapmışsın.

paketleme çok sağlam olmuş helal olsun iventus a

havaleyi saat 14.00 a kadar yaptıysan 15.00 gibi kargoya veriyorlar. ve yarın elinde olur. yeni yaptıysan artık pazartesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofbekar

SILVERSTONE SST-OP850 valla dayanamadım verdim siparişini.

hayırlı olsun güle güle kullanın güzel seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

Kötü demedim , o parayı göze aldıktan sonra biraz daha takviye ile 1. sınıf bişey almasını tavsiye ediyorum sadece.. tagan PSu lar keliteli olmalarının yanında 865pe hocamın bahsettiği markaların yanında 2. sınıf PSu olarak nitelendirilebilir.. 1 Yıldır bende tagan 2 Force 580 Watt kullanıyordum , oldukçada memnundum .. Nezaman daha fazla güce ihtiyacım oldu Silverstone olympia aldım .. Sizde araştırısanız , testleri incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız..

Madem 250 YTL gibi bir ücreti göze alıryorsunuz , 20-30 YTL daha vererek daha kaliteli ve daha uzun vadeli bir PSu almanızı tavsiye ederim ...

Silverstone Olympia 850 Watt ve Decathlon serilerinde inririm ve kampanyalar var , ben kaptım bitane , sizde kapın derim .. Bu fiyatlara kaçmaz bence....

saygılar...

valla sonuç olarak aldığımız ekran kartı ya da ram değil PSU aynı watt PSU'lar içersinide performansa direk etki edeceklerini düşünmüyorum ama watt bakımında elbette önemliler

tabi tercih senin yine de

SAYGILAR ....

Şakamı bu arkadaşım.. Madem bilmiyorsun bari bol keseden sallama...

ben şahsen 850 Watt thermaltake pure power veya tough power serisi bir psu yu almam , kasama sokmam , kimseyede önermem ..

enermax galaxy 1000 watt ile elde edemediğin overclock performansını tek railden yüksek amper verebilen bir PSu ile elde edebiliyorsun ...

Ayrıca 4 rail 850 watt bir psu ile tek rail 850 watt bir psu nun arasında neredeyse hiç fark olmaz dersen sana burdan sağlam bir gülerim ...

Biraz araştırda öğren , insanları yanlış yönlendirmenin alemi yok , ayrıca buna hakkında yok ...

öncelikle YAZIMDA AHKAM KESER BİR TAVIR GÖREMEDİM DAHA DİKKATLİ OKUMANI İSTİYORUM " düşünmüyorum " kelimesine eğer bu anlamı yüklüyosan
    senin türkçen bir hayli bozuk demektir

gelelim PSU yorumuna; ben bu yorumu yaparken oc olayını hiç düşünmeden söyledim arkadaş eğer oc yapacaksa o kadar ince ayrıntısını bilmiyorum elbete kendi aralarında rail gibi ayrılmalar olacaktır
    ayrıca yazının sonuna tercih senin kelimesini koydum sadece bunun benim fikrim olduğunu söyledim almak zorunda da değil okumak zorunda da değil okur ama kendi bildiğini alır kimseye AHKAM KESMİYORUM bildiğim konu olursa fikrimi belirtirim o kadar...

EDİT : YAZIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urzais100 -- 23 Mayıs 2008; 19:19:50 >

• Tekrar teşekkür ettim arkadaşlar.

Sırada kasa seçimi var, bakalım hangisi olacak..
  • COSMOS S olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

SilverStone (SST-OP850)

akşam bakarız

Not: iventusta o fiyat kalmaz bilginize belki bugün stok biter. başka hiçbiyerde o fiyata yok çünki

Dostum hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

SilverStone (SST-OP850)

akşam bakarız

Dostum hayırlı olsun

Sağol dostum. akşam test ettim Q6600@3700mhz prime 95 de iken railleri multimetre ile kendim ölçtüm ( yazılım izlemeden daha sağlıklı bir yol.)

vcoreyi normalinden yüksek verdim 1.510v +12v çıkışından daha yüksek Amp. çeksin diye

Q6600@ 3.7ghz +12v idle 12.11v
    Load 12.10v

+5 ve +3.3 de aynı şekilde. ve psu inanılmaz sessiz. en ufak ısınma yok yeminle. çok kliteli bir fan koymuş sessiz ve serin

şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

245 ytl ye 70A +12v çıkışlı psu heee.. bide silverstone mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 24 Mayıs 2008; 11:47:35 >

• Dolar yapılınca süper oldu fiyatları Bende şahsen test ettim Silverstone, Enermax, LC Silverstone'da Enermax'ın hemen arkasından geliyor ancak fiyatları çok pahalıydı (Silverstone kazığı diyelim ). Fireball sağolsun fiyatları çok aşağıya çekti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.