Şimdi Ara

TAGAN PSu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tagan psu nasıldır kalite açısından gerçek değieri verir mi?

• tagan bilinen en iy psu markalarından biridir. evet üzerinde ne yazıyorsa onu verir. sistemini gönül rahatlığı ile emanet edebilirsin.
  • cm 450w
    büyük oyna
    enermax da var
  • SAolun arkadaşlar
  • tagan alma git fsp al paran varsa enermax al derim
  • hocam ben ve arkadaşım tagan 480w aldık arkadaşım hala kullanıyor ama benim ki yandı maviden almıştım garantiliydi 15 gün sonra maviden para iadesi aldım çünkü yeni ürünü dijital centerdan getirtemediler bu demek ki ithalatçı firmalarda önemi hatta bu konu ile ilgili bir sürü topic var ama çok güzel PSU ithalatçısı iyiyse alınacak bir ürün
  • Ben şahsen Tagan 420W Black Edition kullanıyorum ve çok memnunum Tagan PSU'lar kesinlikle çok kaliteli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Powerboost PSU 650W
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu konuda en başarılı marka tagan diyebiliriz...ama enermaxlarda güzeldir....
  • T A G A N
  • alırsan enermax al.veya silverstone.ama bunlar biraz pahalı.eğeer çok para vermem diyorsan da fsp veya coolermaster al.
  • Fiyat/kalite= TAGAN
    Enermax eskiden en iyisi idi (Tagandan da ii idi) ama, şu anda çıkardıkları nasıl bilmiyorum.

Sıralamada 3.cü FSP daa sonra " ve diğerleri..." gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC -- 27 Eylül 2005, 12:12:08 >
  • Forum da arştırın Hasar/Tagan oranı olarak kaç kşi şikayet etmiş görürsünüz. Tagan ürünlerini kendi bile üretmiyor zaten. Tomshardware gibi birçok sitede hep sıralamada sonuncu oluyor yani sonunculuk konusunda yerini kimseye kaptırmadığı kesin.. O fiyata git babalar gibi silverstone al..daha üste çıkarsan paşalar gibi enermax var, antec var coolermaster var
  • TAGAN kullanıyorum tamamen sessiz bir ürün. Kaliteli olduğuda ürünü eline aldığınızda anlaşılıyor zaten.
  • Lütfen yapmayın. Tagan son sıralardaymış... Belki Enermax gibi kaliteli PSU'larla karşılaştırdığında daha kötü bir test sonucu çıkabilir, ama en dandiği gibi bişey tamamen uydurma ve yanlış olur... Insanlar, Codegen tarzı dandik kasalarda gelen dandik PSU kullanıyor, kimse bişey demiyor, Tagana çok kötü diyorsunuz... Yapmayın lütfen...
  • Tagan'ın web sayfasına bir girsinler baksınlar o zaman. Kaç tane ödül aldığına.
  • Tak bi Tagan
  • peki en sessizi hangisi arkadaşlar...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harlequinn -- 27 Eylül 2005, 17:24:55 >
  • Son dönem kaliteli psuların hepsi sessiz. 1-2 dB ancak farkeder.
    Duyamadığım kadarıyla Tagan süper sessiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paraselsus

peki en sessizi hangisi arkadaşlar...?

KESİNLİKLE CM HER TÜRLÜ KARŞILAŞTIRMASINI YAPABİLİRSİNİZ
    CM DEKİ SESSİZLİK TAGANDA BİLE YOK
    TEK FAN 12CM VE PETEK YAPI
    BU SİSTEMİ İLK KULLANAN MARKALARDAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hermann Göring

Forum da arştırın Hasar/Tagan oranı olarak kaç kşi şikayet etmiş görürsünüz. Tagan ürünlerini kendi bile üretmiyor zaten. Tomshardware gibi birçok sitede hep sıralamada sonuncu oluyor yani sonunculuk konusunda yerini kimseye kaptırmadığı kesin.. O fiyata git babalar gibi silverstone al..daha üste çıkarsan paşalar gibi enermax var, antec var coolermaster var

+1.
    bunu taganın eski distribütörü DC ye de sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.