Şimdi Ara

Tahmin Zamanı VEDA- DonanımHaber forumu bırakıyorum hakkınızı helal edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben burada insanlara faydalı olmaya çalışıyorum. Kimseden hiçbir ücret talep etmeden tamamen sosyal sorumluluk projesi kapsamında başarılı tahmin videoları paylaşıyorum. Ama nedense buranın yöneticileri ile bir türlü anlaşamadık. Facebook linki vermek reklam oluyormuş. Yahu böyle bir şey olabilir mi? Televizyonda tahmin programlarında twitter yada facebook adreslerini vermiyorlar mı? Reklam bir işten kar veya kazanç umularak yapılan bir şeydir. Eğer bu projeye başladığım ilk günden beri bir Allah'ın kulundan tek kuruş talep ettiysem çıksın söylesin. Bu forum benim için özeldi, güzeldi ve önemliydi. Ancak artık bir ot parçası kadar bile önemi yok. Beni takip etmek isteyenler facebook sayfamdan yada Youtube veya Vimeo kullanıcı hesaplarıma üye olarak takip etmeye devam edebilir. Herkes hakkını helal etsin. Bir daha hiçbir başlık açmayacağım hiçbir link de paylaşmayacağım. Bu sayede forum yöneticileri de amaçlarına ulaşmış olur. Ne yapayım ben facebook linki veremediğim forumu, ne yapayım ben kullanıcısına değer vermeyen forumu, ne yapayım ben sosyal sorumluluk uğruna yapılan bir projeye sahip çıkmayan forumu. Amacınıza ulaştınız efendim küstürdünüz beni. En saf haliyle ve iyilikle beni takip eden değerli kardeşlerim canımsınız, kanımsınız. Sizi çok seviyorum. Tahmin Zamanı projesi dimdik ayakta. Beni diğer mecralardan takip edin. Hoşçakalın.

Youtube kanalım:http://www.youtube.com/channel/UCcfl7oR0CKzglwtYQyBrYWA

Face sayfam:www.facebook.com/tahminnzamani

Vimeo kanalım:http://vimeo.com/tahminzamani

Mail Adresim: tahminzaman@gmail.com

• verdi?in 10 kupondan 1 i tutuyodu zaten
    ayryca 3-5 tane yuksek oranli maç bilmenin bir önemi yok, biz iddaa oyunculary mbs3 mbs4 oynadi?imiz için hepsini bilmemiz gerekiyor

bencede birakman iyi olmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahminzamani

Forumun ve yöneticilerin kurallarına saygı duyuyorum. Bundan sonra programın içinde face linki vermeyeceğim. Ortak bir noktada buluştuk ve anlaştık.

quote:

Orijinalden alıntı: tahminzamani

Tamamdır. Forumun ve yöneticilerin kuralları benim için önemli. Koşulsuz şartsız uyarım. Bundan sonra facebook linki vermeyeceğim. Sonsuz bir saygım var. Konumu yeniden açtığınız için teşekkür ederim.

az tutarlı olun..

daha oncede gidiyorum dediginiz gitmediniz,paylasıyorsanız paylasın cocuklar gibi trip atmanın manasıda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Türk Kahvesi

verdi?in 10 kupondan 1 i tutuyodu zaten
    ayryca 3-5 tane yuksek oranli maç bilmenin bir önemi yok, biz iddaa oyunculary mbs3 mbs4 oynadi?imiz için hepsini bilmemiz gerekiyor

bencede birakman iyi olmu?

adamın amacı kar amacı gütmeden insanlara faydalı olabilmek, illa tutturması gerekmiyor yani, sana demiyor ki verdiğim kuponları oyna, kafana yattığın maçları oynarsın olur biter oynamazsan da zorla değil
  • ayrica belirtmeden edemeyecegim

videolarinda sureklı bana birsuru mesaj geliyor bana bir suru mesaj geliyor diyor

o mesajları atanlar %90ı 14-15 yasinda 2tl kupon yapanlardir

senin tahminlerin iddaaya gore basarisizdir. 1 mac biz de biliyoz ama mbs4 oldugu icin cogu basarisiz

@gambitplayer
    amaci beni ingilendirmez. eger buraya kuponlarini rahatlikla atiyosa elestirilmeyide kabul edecek
  • Sucuklu Türk Kahvesi kullanıcısına yanıt
    Kuponlarını buraya rahatlıkla atabiliyorsa derken ne demek istediniz ?

Herkes istediği gibi kuponunu buraya koyabilir yatar tutar kimseyi ilgilendirmez adam videosunda kaç defa dedi ister kupon olarak oynayın ister kafanıza yatan maç varsa içinden seçin oynayın diye. Zorla oynatmadı kimseyi.

Başarısızsın demişsin adam zaten kendiside kabul ediyor. Kendini ne zaman övdüğünü gördün ?

O mesaj atanları gördün mü peki 14-15 yaşında olduklarını bu kadar rahat söyleyebiliyosun ?
  • facedeki mesajlarina bak gorursun kapis?

ayrica 2 ay mi bilmiyom ama kisa bir zaman once bu kisi kendisini elestirenleri agir hakaretle cevap vermisti

kendisi elestirilmeye gelemiyor. ah o mesajı keske bulabilsem, kendisini elestirenleri hayatlarinda 1 tane kupon tutturamamis ... ... kufurlerle asagiliyordu. sen ilkonce elestirilmeyi hazmet

kupon rahatlikla koymaktan kastim anlamicak ne var bunda? nasil buraya koyuyorsa kuponlarini millette elestirir begenmesse ok?
  • Sucuklu Türk Kahvesi kullanıcısına yanıt
    Küfür ettiği mesajı bul sözlerimi geri alıcam kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muamman1

face grubunda gormustum yanilmiyorsam ama bulamiyorum

hayatlarinda hic kupon tutturamamislar falan filan diye cok agir bir uslubu vardi kendisini elestirenlere
  • quote:

quote:

hayatlarinda hic kupon tutturamamislar falan filan diye cok agir bir uslubu vardi kendisini elestirenlere

sucuklu türk kahvesi ne yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ilker_inside

quote:

Orijinalden alinti: Sucuklu Türk Kahvesi

quote:

Orijinalden alinti: muamman1

Küfür ettigi mesaji bul sözlerimi geri alicam kardesim.

bilmem böyle acayip birsey alayim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Türk Kahvesi -- 20 Mayıs 2014; 17:58:43 >

• facesinde son verdigi kuponun suanda ilk 3 macindan 2 si yatmis
  • Senin kuponlarından 10 tl kaybetmişimdir bırak bence isabetli olur verdiğin 4 maçtan en az 2 si hep yatıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okestik

Senin kuponlarından 10 tl kaybetmişimdir bırak bence isabetli olur verdiğin 4 maçtan en az 2 si hep yatıyo

Stabaek 2:1 Stromsgodse dakika 75

15 dakika içinde 1 gol daha olursa

4de3 yatmış olacak bi tane şansa alanya bilmiş 1.70
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.