Şimdi Ara

Tahminci üstadlara sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Değerli tahminci üstadlar. Malumunuz aranızda benim gibi iddadan pek anlamayan, tecrübesiz ve
    maddi olarak küçük miktarlarla başlayabilecek kişiler olabilir.

Bir kupona 5 - 10 mislinden fazla basamayacak
    kişiler için ne tavsiye edersiniz? (legal siteler için)

15-20 TL harcayarak 2 yada 3 banko maçı olan toplam 6 - 7 maçlı olan bir sistem kuponuyla max. kazanç 500-700 TL civarını mı hedeflemesini
    yoksa,
    15-20 TL verip sistemsiz 4-5 maça örneğin toplam 3,5 oran ile 5 - 6 misli oynayarak max. 75 -150 TL'lik bir kazancı mı hedeflemesini
    tavsiye edersiniz?

Forumları karıştırınca bazen düşük oranlı tahminler görüyorum ama tabi oynayan arkadaş 100 misli basıyorsa, alacağı miktar yükseldiğinden
    oranın düşük olmasının önemi olmuyor. Benim gibi yeni başlayıp ta kasa yapmak isteyenler nasıl bir yol izlemeli.

Nerdeyse 20 kere 3 - 18 TL arasında kupon yaptım, bunların topu topu 2 tanesinde (ÇŞ'li kupon) başarılı olabilidim, haricinde hep kaybettim
    Bu yüzden çok moralim bozuk. İşsiz güçsüz biri olarak kazanmaya olan ihtiyacım oldukça fazla.
    Biraz karışık oldu galiba, umarım anlatabilmişimdir.

Saygılarımı sunar, tüm forum dostlarına iyi kazançlar dilerim.

• Kimse cevap yazmamış, yoğunluktan görülmedi mi acaba?
  • Bilmiyorum ama yinede up
  • sabrın varsa 100tl yurtdışı sitelerine yatır hergün 1.2 oranlı banko maça oyna çifte şans tavsiye etmem 1.5 üstü oyna hergün 20tl alırsın ekmeğini çıkartırsın en azından.
  • Hayrına. UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.