Şimdi Ara

TAHMİNDE İYİ OLANLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LYS
    Mat: 49 doğru, 1 boş (1-2 yanlış çıkabilir)
    Geo: ya full ya da bir yanlış
    Fizik: 26 doğru, 3 yanlış
    Kimya: 28 doğru, 2 yanlış
    Biyo: 27 doğru, 3 yanlış

Mf3 ve Mf4 ne olur?

Edit: Okul puanı 93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan_selte -- 25 Haziran 2014; 15:03:54 >

• atakan_selte A kullanıcısına yanıt
    Mf3 700-800 arası mf4 400-500 arası olur bence.
  • fenerliumut38 F kullanıcısına yanıt
    Yuh hocam öyle kolay mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan_selte

Yuh hocam öyle kolay mı :D
    okul puanı?
  • powerarda P kullanıcısına yanıt
    93
  • quote:

93
    ilk bin garanti tahminim 971
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerarda

ilk bin garanti tahminim 971

Alıntıları Göster
    1000-2000 arası
  • Ilk 1kdasin tebrier
  • 1500ile 3000 araai ama geroye atmaz biyodan 1 yanlis fln yapsaydin ilk bindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: horinmaru

1500ile 3000 araai ama geroye atmaz biyodan 1 yanlis fln yapsaydin ilk bindi

biyodan 1 yanlış yapan çıkacakmı bu sene ?
  • horinmaru H kullanıcısına yanıt
    Acayip bir sınavdı. Bitki-bakterinin ortak özelliğini ribozom, rekabet grafiğini L ve M yaptım, bu ikisini de yanlış saydım. Çok tartışılan sorular bunlar. Belli olmaz, belki doğru çıkar.
  • quote:

Acayip bir sınavdı. Bitki-bakterinin ortak özelliğini ribozom, rekabet grafiğini L ve M yaptım, bu ikisini de yanlış saydım. Çok tartışılan sorular bunlar. Belli olmaz, belki doğru çıkar.
    En kötü 1700 en iyi 800
  • quote:

hocam erozyon sorusunun cevabına ne dediniz?_
  • arifane377 A kullanıcısına yanıt
    2,3,4 doğrudan sebep olarak geçer. Coğrafyadan biliyorum. Varsa MEB biyolojide değişik bir şey, bilmiyorum. Ama meraların aşırı otlatılması da ormanların tahribiyle aynı kapıya çıkar. 2 3 4 olduğunu düşünüyorum.
    erzoyon sorusunda doğrudan demiş düz soru olarak sorulsa 2,3,4 idi.meraların aşırı otlatılması doğrudan sebep olamaz mantıklı değil zaten.dolaylı bir sebep olabilir.diğer sorunun cevabı da ribozom değil oksijenli solunum vs öyle bir şey olacak ribozomun çoğu protein yapılı farklı türlerin proteinleri farklıdır zaten.Rekabet sorusunun L,M olduğu görüşündeyim.Sırlamanın da mf4 için 400-500 arası olacağını düşünüyorum.700 dışına çıkmaz kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane1994 -- 26 Haziran 2014; 15:29:06 >
    sütçü imam hemşireliği zorlarsın kaptan
  • quote:

Bio ful olursa ilk bin kesin olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamane1994

erzoyon sorusunda doğrudan demiş düz soru olarak sorulsa 2,3,4 idi.meraların aşırı otlatılması doğrudan sebep olamaz mantıklı değil zaten.dolaylı bir sebep olabilir.diğer sorunun cevabı da ribozom değil oksijenli solunum vs öyle bir şey olacak ribozomun çoğu protein yapılı farklı türlerin proteinleri farklıdır zaten.Rekabet sorusunun L,M olduğu görüşündeyim.Sırlamanın da mf4 için 400-500 arası olacağını düşünüyorum.700 dışına çıkmaz kesinlikle.

Tmmda bi adam mezazomla yapiyo bi adam mitokontriyle ama ribozomda protein cesidi farkli olsabile yapisi kesin Rrna ve proteindir bu bitkidede ayni bakteridede

Bide mera olayinda benim kitapcigimda. ben merada ne demek istedigini anlamadigimdan ilk yankis demistim ama insuz olan bi sik yoktu yani 234 seklinde vardi 34 yoktu oyuzden bende 234 dedim ?

Arkadaşım bu ne kötü bi yazıdır be imlaya dikkat et önce.Ribozomlu soruda cevap ya ribozom ya da oksijenli solunum enzimleri farklı idi vikipedide ribozom deyip aratırsan ökaryot ve prokaryotlarda ribozomlarının yapılarının farklı olduğunu göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane1994 -- 26 Haziran 2014; 16:00:34 >
    Full olmadığı kesin, salak gibi iğne yapraklıları unutup en son evrimleşen şeye sekonder meristem dedim, meyve olacak o.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.