Bildirim
Tahta küme 6'ların laflarını söylüyoruz hadi beyler (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
KANASUSAMIŞ ÇIK. ÇARP AT. TUTUŞTUR BAS.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 10 Eylül 2013; 12:30:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tristnam
quote:
Orijinalden alıntı: jnr35
Sen bana pull atmadin gank gelmicem
Bunu ben şu şekilde yapıyorum mid zaten pull atmıyo solo pull gelmiyo 30 40 canla zar zor alıyorum buffu b atıyorum adam ölüyo gank nerde diyor bende pull gelmiyosun 30 canla b atarken ölüyosun ne gank diyorum küfdrediyo sonra o laneye dahada ugramıyorum
o zaman jungle oynama sen. Pull yapmıyorlarsa smite atarsn biraz geç gank gidersin ama base dönersen daha geç gank gidersin. Ben bana söven adamı ignorelerim ganka da giderim. -
Supporta bi ward al tüm oyun boyunca koymadın bari şimdi bi pink ward al da baron önü koy dersin, " banane *** istiyosan al koy,onu da mı ben alcam " [ Rabadon kasmış Sona ] -
Babannem camdan düştü vardı bide -
quote:
Orijinalden alıntı: CusseD-
Tahta küme 6'ların laflarını söylüyoruz hadi beyler
Ince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramazanda ;
İftara 25 dk kala oyuna girip : İftar yaklaşıyo beyler feedliyim cabuk bitsin. -
Beyler premadeyiz bota inicez oyunu taşıcaz.
* 20 dakika sonra *
Beyler süremiz bitiyor surrender çekelim. -
Evelyn gelir keşif totemi alırlar sonrada toteme söverler (Yaşandı) -
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi
Evelyn gelir keşif totemi alırlar sonrada toteme söverler (Yaşandı)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
first blood alırlarsa ben afq ( aldılar ve afk kaldı) -
"aslında diamondluk oyuncuyumda buralarda sürünüyoz işte" -
quote:
Orijinalden alıntı: Lawlss
Bir de şampiyon seçim ekranına girer girmez son pickteki adamın mid yada solo yazması var, öldürür beni.
yazamaz mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh
quote:
Bir de şampiyon seçim ekranına girer girmez son pickteki adamın mid yada solo yazması var, öldürür beni.
yazamaz mı ?
Son pick almalı adc veya mid counter yememek için -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh
quote:
yazamaz mı ?
-
1vs1 gel oyun bitince ( işin komiği bazen gidersin lee sin falan alır gelirler yarılmak bedava) -
quote:
Orijinalden alıntı: Jackal1905
* 20 dakika sonra *
Beyler süremiz bitiyor surrender çekelim.
hayır bi de biz süperiz çok iyi işler yaptık diyor win streak diyor 3 kazanmış 2 kaybetmişler rezalet oynuyolar maç içinde kaybedince adc supportuna sövüyor support trollüyor falan. bronz harbi mal dolu, ama bu dediğim olay goldda yaşandı -
quote:
Orijinalden alıntı: tesla troll
quote:
Orijinalden alıntı: Jackal1905
* 20 dakika sonra *
Beyler süremiz bitiyor surrender çekelim.
hayır bi de biz süperiz çok iyi işler yaptık diyor win streak diyor 3 kazanmış 2 kaybetmişler rezalet oynuyolar maç içinde kaybedince adc supportuna sövüyor support trollüyor falan. bronz harbi mal dolu, ama bu dediğim olay goldda yaşandı
Goldlarında tahtalardan farkı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueSquirrel -- 14 Eylül 2013; 18:26:46 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X