Bildirim
Tahta küme 6'ların laflarını söylüyoruz hadi beyler (8. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aşağılamak için değil ama, ben tryndamere iken yanımdakinin "tavuk bas" demesi hoşuma gitmişti :D -
Okullar ne zaman açılacak diye paylaşmışsınız ama bende kullanıyorum 5-15 yaş grubundan ciddi şekilde sıkıldım. -
Klasik Bronz lafı : Support or feed -
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
Klasik Bronz lafı : Support or feed
o çelincır lafı değilmiydi -
türkiyede 1 oyun oynadım lee sin dim karşımda akali vardı takımımdakiler çok saygılı kişilerdi türkiyeyi böyle hatırlayım diye westte geçtim mutluyum -
yaw bu dari çok op bune yaw .s
aha dari fed 20 surr raporlayın şunu
katliam abicim yarın midi -
Smite alma qnq ignite al .
Blue başlıycam hardpull diyip smite atar.
Amumu malp shen banla.
Ks attı ben afk.
Bu .... da oyun kazandı. -
Jungle için alınan hero warwick söylenen "Ya warwick de smite gerek yok zaten çabuk kesiyo ormandakileri" -
-benim sihirdarım çok güçlü
-mid benim bu kez yeter ya kaç oyundur midi bırakıyorum hep yeniliyoruz mid bende -
quote:
Orijinalden alıntı: Davy_JonesSs
-mid benim bu kez yeter ya kaç oyundur midi bırakıyorum hep yeniliyoruz mid bende
2. lafın her oyunda mutlaka birisi diyor .D -
quote:
Orijinalden alıntı: soncu
quote:
Orijinalden alıntı: Davy_JonesSs
-mid benim bu kez yeter ya kaç oyundur midi bırakıyorum hep yeniliyoruz mid bende
2. lafın her oyunda mutlaka birisi diyor .D
aynen bende çok gördüm :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X