Şimdi Ara

Taichi Panda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım. Dragonları açtıkça diğer küçük yuvarlaklar da açılıyor. Oralarda bi yerde dragonların listesine girebiliyordun sanırım. Açacağın ilk dragon Azure. Ben kısıtlı bilgisayardan girdiğimden sana link atamadım ancak arama motorlarına Azure dragon items şeklinde arama yaparsan o dragonu açmak için toplaman gereken itemler listesi çıkıyor. O şekilde açabilirsin. Ancak ben o listeye zamanında bakmıştım ve itemler bana biraz yabancı gelmişti ve toplayamamıştım. İstersen bi bak, dene.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Anladım baktım da şimdi itemleri toplamasına toplarız da 50 lvl diyor ona daha çok var :)) yine de teşekkür ederim :)

• Önemli değil. Bende sizlere birşeyler sorayım. Pvp, battle royal, arena v.b modlarda donmalar oluyor mu? Oluyorsa kaçar saniyelik? Olmuyorsa da operatörünüz nedir? Yani bendeki donmalar operatörden mi kaynaklı yoksa oyundan mı anlayabilmiş değilim..

• Aslında şöyle söylesem daha doğru olur, diğer oyuncular devreye girince felaket donmalar yaşıyordum ben. Tek takıldığım bölümlerde mükemmel. Aynı problem var mı?

• Taichi pandayi 4.5 ay oynamış bi oyuncuyum, S14 Paladin serverinda 66 level hunter vardı. 4 tane char bıraktım oyunun mantığını çozene kadar,baslardaki küçük hatalar çok yavaslatiyor. Bırakma sebebim benim level aralığımda para yatıran oyundan zevk alıyor açıkçası en küçük örnek constituonu 170 adamın benim 100. Ve ayrıca oyunun her uploadinda biraz daha para yatırmak zorunda kaliyosunuz ve ilk levellerde farkına varmasanizda oyun pay to win. Siz markette 20 kere refresh yapiyosunuz adam 400 kere. Siz 2 haftada bi parça item yapiyosunuz adam 2 günde set tamamlıyor. Eski serverlara girip ranklara bakın hepsinde eternal , radiant wings var. Bu kanatlar oyuna 750 dolardan fazla para yatirildiginin göstergesi. Yabancı ve bulunduğum serverin en iyi klanindaydim onlar yazisirken görmüştüm ve sogumustum birden. Sonra battle royal başladı , ben captan samle 350k damage vuruyorum full kritik+damage üzerine dizmistim , adam 1t vuruyodu. Bunlar beni iyce uzaklaştırdı. Para yatıran oyunda ilerliyor bi saatten sonra arkadaslar. Çok player bıraktı benim birakis noktam serverlarin birleşmesiyle oldu. Sonra binekler geldi itemler +9 a yükseltildi sacmaladi yani. Mobil ödemeyle kanat almıştım sadece. Sildim telefondanda kışın yükleyip pvp atarım arada sırada .
    Zaman kaybı desemde oyniycaksiniz , sürükleyici oyun ama pay to win olduğunu anladığınizda emeginize uzuleceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiJack

Pop dediğim şey pvp demek istedim tel yanlış algılamış pardon. Bir de sağ üstteki top-up seçeneğinden 4.99 dolarlık itemi almanız iyi olur. Bu sayede ilk seviye kanat elde edersiniz (fazladan bir parca item) ve 3 yıldız kazandığınız haritaları tekrar oynamaya gerek kalmadan sadece exp kasmak için bir düğmeye basarak o haritayı tekrar oynamış ve bitirmiş gibi muamele görürsünüz.

Auto-lootun kanatla hiç bir alakası yok kardeşim , 64 levele kadar kanatsız kastım autolootlarla. Petlerin etkisinden bahsetmissin, %50 haklısın petler önemli ama setini sağlam dizmis(sağlam para yatırmış diyim:D) etki etmiyor. Borik ana pettir. Pvp storedan borik stone alabilirsiniz. 7 leveldi daha yukseltmedim. İce phoenix , panda , pyratour yukseltin . Bu petler size 20k health ,crit vs veriyor.

Ege oyun amerika saatine göre ilerliyor.
    7 saat gerideler bizden. Aklımda kalanlar;
    3v3 kapışma 18.30 da başlar
    Gece 1 ve sabah 4 te +50 constition verir oyun.
    Kanadın rengini degistirebilirsin ascensionla, sv4 te değişir kanat rengi. Şekli ise değişmez , daha fazla para yatırıp diğer kanatları açman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eqe26

Hani şimdi aşşağıda hani inventory e yada pets e falan girdiğimiz bir şey çıkıyordu ya altta orda star vardı birde onu da bölümlerden yıldız aldıkça 9 18 27 topladığımız zaman bir taş veriyordu 9 tane sonra onu star diye girdiğimiz yerde kullanıyoruz ortada kocaman ying yang sembolü etrafında da aynı sembolden küçük küçük böyle çevrili orda o küçük ying yang sembolleri nasıl açılıyor onu soruyorum

market bölümünün yanındaki stars bölümünü soruyorsun herhalde
  • quote:

Yok canım o biraz hızlı olmuş. Level 37 şu an ve İkinin ikisinde tıkandım. Birinci bitti çok şükür. Bilmiyorum ne yapacağım. Millet pet kasmış bende o yolu deniyorum pvp yapıp pet taşı kasmaya çalışıyorum ancak telefondan mıdır operatörden midir deli gibi kasıyor pvp haritasında. Nerdeyse 10 saniyelik falan donmalar oluyor. Onu da yapamıyorum.. Sadece pet kasmak için bi ara bilgisayarda oynayayım dedim, sonra da sadece android için tasarlanmış olduğunu gördüm. Şu an deli gibi ordan oraya koşturuyorum..

kardesim bluestack diye bir uygulama var istersen pc de oynayabilirsin bu oyunu
  • Her turlu soru sorabilirsiniz set pet vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gunslinger var alısamadım baska bir kraktere geçmeyi düsünüyorum hangisini önerirsiniz
  • Bende yeni başladım. Level 14. Paso quest yapıyordum lakin artık son questi geçemiyor karakter. Item lazım. Bir sürü item table var kafam karıştı ne ne işe yarar guide arıyorum. Yani pickpocketten mi kasmam lazım pvp den mi yoksa eski haritaları tekrar yapıp iyi item mi düşürmem lazım. Panda seçtim bu arada. Sadece bir petim var. Bir yerden düşürmek mi gerekiyor

• Oyuna para vermek istemiyorum ama en iyi şekilde katkı sağlaması açısından neye para yatırmak lazım? Diamonds alıp vip1 mi yapmak gerek?

• Bi suredir telim arızalaydı. Soruları cevaplayacağım en kısa zaman içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: eqe26

Peki bu bölümleri geçince yıldız geliyor birde böyle 9 tane bir şey geliyor star dan yapıyoruz o bende iki tane var yani ying yang sembolünden iki tanesi yanıyor yani ikincisine bastığımda bir takım özellikler geliyor onların 3. 4. Leri ne zaman açılıyor yada ne yapmalıyım açmak için?

Demigod seçeneğinden azure dragonu açtıkça bir yuvarlak daha açılır. Tabi her dragonda bir yuvarlak. Arama motorlarına azure dragon items şeklinde arama yaparsan neler gerektiği çıkar. Onları toplayıp açabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: odesya691

quote:

Yok canım o biraz hızlı olmuş. Level 37 şu an ve İkinin ikisinde tıkandım. Birinci bitti çok şükür. Bilmiyorum ne yapacağım. Millet pet kasmış bende o yolu deniyorum pvp yapıp pet taşı kasmaya çalışıyorum ancak telefondan mıdır operatörden midir deli gibi kasıyor pvp haritasında. Nerdeyse 10 saniyelik falan donmalar oluyor. Onu da yapamıyorum.. Sadece pet kasmak için bi ara bilgisayarda oynayayım dedim, sonra da sadece android için tasarlanmış olduğunu gördüm. Şu an deli gibi ordan oraya koşturuyorum..

kardesim bluestack diye bir uygulama var istersen pc de oynayabilirsin bu oyunu

Pcde oturacak pek vakit olmuyor ya. Ancak arada telden girdigimizden bilgisayar olayını araştırmadım. Önerin için sagolasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: odesya691

bende gunslinger var alısamadım baska bir kraktere geçmeyi düsünüyorum hangisini önerirsiniz

Gunslinger görevlerde zorluyor ancak pvp modda gayet iyi. Ama görevlerde gerçekten çok kasıyor. Pvp modu çok önemli değil dersen savaşçı görevler konusunda gayet iyi. Seviyeleri de hızlı kasıyor tabi diğer karakterlere göre. Veya panda da sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Bende yeni başladım. Level 14. Paso quest yapıyordum lakin artık son questi geçemiyor karakter. Item lazım. Bir sürü item table var kafam karıştı ne ne işe yarar guide arıyorum. Yani pickpocketten mi kasmam lazım pvp den mi yoksa eski haritaları tekrar yapıp iyi item mi düşürmem lazım. Panda seçtim bu arada. Sadece bir petim var. Bir yerden düşürmek mi gerekiyor

Genelde harita sonu bosslar çok kasıyor. Eğer bahsettigin bolum bu tarz bi bölüm ise ne yapıp ne edip geçmen lazim. Skill upgradelerini tam yaptığından emin misin? Veya itemlere ne kadar + bastın? Petler her yerden düşüyor. Bu seviyelerde herhangi iki pet isini görür. Nerden düşüreceğin sana kalmis tabi ama nerdeyse tüm savaş modlarından ve görevlerden düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

Oyuna para vermek istemiyorum ama en iyi şekilde katkı sağlaması açısından neye para yatırmak lazım? Diamonds alıp vip1 mi yapmak gerek?

Vip 1 yani bronze vip almanızı öneririm herkese. Ancak kesin karakterinizi belirlemeden almayın. Sonradan karakter değişiminde vip özellikleri diğer karaktere geçmiyor. Vip 1in artıları;
    Kanat(+basılabilir veya özellik eklenir)
    Normalde alınamayan fortitude satin alma
    Etkinliklerden normalden çok faydalanma
    3 yildiz kazanılan haritaları oynamadan bitirmek(her haritayı günlük max. 5 defa). Bu özellik exp, para, item kasmak için iyi oluyor.

• Level 30 oldu. Ama hala full orange setim yok. Düşmüyor. 3 yıldız yaptığım haritaları auto-loot yapıyorum acaba o yüzden mi orange item az düşüyor. Bu aşamada soruların olacak yardımcı olabilir misin?
    1) kanat için vip1 dedin, bu 0.99 dolar olan itemi mi satın almak oluyor?
    2) oyunda mavi diamonds kazanılıyor, nerede kullanılıyor?
    3) runelar, ben pickpocket dan ya refine item ya da rune kasıyorum. Ama yani bu rune ların hangisi iyidir hangisini upgrade yapmak lazım. Quality ve leveli yüksek olana diğer level 0 quality düşük itemler mi basmak lazım?
    4) ben dandik item geldikçe orange itemlerime paso fortify yapıyorum. Ne kadar iyi oluyor bilmiyorum yükseliyor 3-5 ama işte bilemedim. Orange itemlerin de bir sürü modeli var hades champions fln. Yani hangisini tutmak lazım iki item arasında hangisi daha iyidir nereden anlayabiliriz?

Çok teşekkürler

• Kolay gelsin öncelikle. Orange setleri questlerden değil de team instance oynayarak kasarsan daha kolay olur diye tahmin ediyorum. Orada hangi bölümlerde turuncu itemler verdiği bölümün üzerine tıkladığında aşağıda da görünüyor. Ancak turuncu itemleri de rastgele kasmak gereksiz. Kasman gereken hades setleridir. Onu da sadece marketten alabilirsin. Ancak marketten parça parça alıp toplaman gerekir tabi. Diğer turuncu ve mor itemleri de markette kırabilirsin. Market itemlerini satın almak için lüzumsuz itemleri kırdığında çıkan taşları kullanacaksın. Tabi aynı zamanda market token diye bi item var. Onu da bağlı olduğun klanın marketinden alabilirsin. Alabildiğin 1-2 yer daha vardı ancak şu an unuttum.
    1. Kanat için 4.99 olan parça
    2. Mavi diamons ile store'dan görsel itemler alabiliyorsun.
    3. Runeları şu şekilde veya bu şekilde birleştir demek istemiyorum. Ben hangisi en çok özelliği verirse onu diğeriyle birleştiriyordum. Fazla bilgim yok.
    4. Herhangi bir şeyle fortify basabilirsin. Hepsinin sonucu olacağı yere varır. Bi yerden sonra basmaz zaten. O zamana kadar neyle istersen bas. En iyi item söylediğim gibi hades.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.