Şimdi Ara

Taikodom Living Universe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet Pekde Yeni Olmayan Bi Oyun İle Karşınızdayım...

Oyunumuzun İsmi Taikodom Uzayda Geçen Eve Online Tarzı Bir Oyun

İsim:Taikodom
    Genre:Sci-Fi
    Developer:Hoplon Infotainment
    Fee:İtem Mall

Oyun Şuan Beta Da Key Bulabilirseniz Oynayabilirsiniz Bildiğim Hiç Bi Yerde Key Kalmamıs

Oyun Hakkında Biraz Bilgi Vereyim

Oyunun İngiltere Yayıncılığını GameFirst Yapıyor

Oyunun Sitesi:Tıkla

Beta Keyleri Burdan Bulabilirsiniz: Tıkla

Oyun Bedava Oyun Dışından Para Yatırarak Özel Eşyalar Alabiliyorsunuz Bunlarda Oyun İçi Avantaj Sağlıyor Tabi
    Oyun İçi Bilgiler

10 Star Sistemleri, düğümleri ve istasyonları, 50'den fazla acentaları, 200'den fazla misyon ve 40 farklı gemi tasarımları yakınında onlarca hizmetinizdedir.

Avatar oluşturma ve karakter sınıflandırma: avatar özelleştirme sırasında, mümkün, deri rengi, göz, ağız, saç, yüz biçimi ve farklı estetik tablolar gibi çok spesifik özelliklerini tanımlamaktır.
    Classlar

Oyunda 4 Çeşit Class Mevcut

Dedektif: Savaş pilotu. Hotshots hızlı eylem ve hızlı hareket etmek için kullanılır. Onlar her zaman düşmanları üzerinde bir hedef işareti koymak için hazır ve top ateşi.

Juggernaut: Bombardıman uçağı pilotu. Ağır iş onların görevidir. Eğer bir "uzay savaş tank" çağırabilir ne Aboard in, Juggernauts yolda her türlü tehdidi yok etmek için yeterli silah taşıyor.

Scout: Explorer pilot. İzciler olanlar uzayda İnsan Frontier genişletilmesi sorumludur. Gelişmiş sensörler ve hızlı tepki süresi ile gemilerde Sayma, onlar yeni noktalar ve düşman bulmak nerede kimse olabilir.

Tüccar: Yük gemisi pilotu. Tüccarlar, bu hammadde sanayi ve uzay piyasalarda değil eksikliği yok çıkartılan temin Universe ekonomi taşıyın.

Savaş Sistemi

Combat :Taikodom en iyi pilot olun! diğer oyunculara karşı tek tek mücadele veya uzay üstünlüğü için gruplar halinde.
    Oyun ilerleme Entegre mekanizması: seçtiğiniz kariyer göre, ne zaman faaliyetleri bunu ilgili gerçekleştirme hak puan alıyorsunuz.

Görevler,Joblar Para,İtem Kazanma Yolları

Gelişmiş Ekonomi :Entegre bir piyasa sistemi sunuyor ve talepleri oyuncu ticari işlemler sonucu göre değişen bir para dalgalanma sağlar.

Üretim :Üretim siparişleri (PO) silah dan kurmak daha iyi ürün, amplifikatörler ve gemi. Üretim siparişleri "Yeni bir öğe oluşturacağız uzmanlaşmış ajanları olan maddeler ile birlikte teslim edilmesi gerekmektedir tarifleri" dir.

Görevler :Yeni hayat serbest yazar olarak, Aster Patrol, consortiate şirketler hatta Bağımsızlar için çalışma başlatın. Farklı ajanlar ve seyahat mekan içinde temasa geçmek misyonları gerçekleştirerek. Ayrıca, daha iyi ekipmanlar satın almak için bazı taels kaydedebilirsiniz. Orada görev muharebe içeren vardır, keşif ve ticaret. Ne Seçtiğiniz meslek, çeşitli görevleri yerine getirmek için bir önemi yoktur.

Ajanlar :aikodom var uzay toplumda bir spot pozisyon elde bazı karakterler vardır. Diğerleri bu kadar değil. Ama hepsi kendi hikayesini ve bir meslek üzerine çalışmak için söylemek zorundayım. Ajanlar, evrenin her yerinde ve yayılır, iş size sunan sabitleme veya sizinle kaynakları veya servet için yarışan tarafından öğeleri, hatta bina ile size yardımcı olabilir.

Star Map,GPS(Yol,Gereksinim Bulma Sistemleri

Düğümler : Bu insanlığın kendi şehirler kurulmuş uzayda yerlerdir. İnsan uygarlığının günümüze Güneş çevresinde çeşitli siteler ve bitişik sistemleridir. Zaman geçtikçe, yeni bölgeler kadar gelebilir ve sınırlarını genişletmek.
    Uzay İstasyonları: Dev tesisler her düğüm içinde inşa edilmiştir. Onlar evi olarak hizmet, sanayi, tüm uzay commuity için ticaret ve eğlence yeri. Bu istasyonları piyasalarda bulunabilir içindeki, fırsatlar yapılabilir, pilot veya teklif işleri bakabilir, ve şirketler onların ileri karakolları kurmak.

PDA : Her şey bir karakter öğrenebilirsiniz veya oyun etkileşim İntrakraniyal Sinir Organizer (ONI) saklanır ve bu PDA, gelişmiş bir kişisel bilgisayar aracılığıyla ulaşılabiliyor. Bir ajan, maden elemanları, veya yeni pazarlara ziyaret konuşmak her yeni veri kullanılabilir

Oyun İçi Birkaç SS

Taikodom Living Universe

Taikodom Living Universe

Taikodom Living Universe

Taikodom Living Universe

Taikodom Living Universe

Taikodom Living Universe

Taikodom Living Universe

Oyun hakkıda Bilgilerim Şimdilik Bu Kadar Oyuna Geçenlerde 2 Kez Girdim Sona Oyama Fırsatım Olmadı Nedense Ozamanki Accountum Gecerli Değil Oynayamıyorum Key Bulmaya Calısıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 31 Ekim 2010; 11:25:01 >

• Key bulursan benimle paylaşırmısın pm den paylaşım için de teşekkür ederim.
  • Güzel paylaşım.Key bulursan haber verirsen seviniriz.Önümüze gelene sataştığımızı düşünenlerede bi çeşit kapak olsun bu.Gerçekten güzel hazırlamışsın konuyu belli kişilerin aksine.Tebrik ederim.
    Ama çevirilere biraz daha dikkat etsen iyi olurmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 31 Ekim 2010; 10:32:57 >
  • ilk konum olduğu için biraz acemiyim ama cevirilerin bazılarıın ben yaptım öbürleri google in hatası oldu ama anlaşılıyo biraz şuan key arıyorum hala ama her yerde itmiş oyun 2008 den beri beta da yeni keyler cıkartmıslar ama onlarda tükenmiş yakında yeni key dagıtcaklarını sölüyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 31 Ekim 2010; 11:05:50 >
  • oyunun sitesi beta key dagıtıyormus gözmden kaçmıs buyrun arkadaslar: Beta Key
    ben üyelik çatım şimdi yanıt bekliyorum yanlız daha öncede knight online oynamıs arkadaslarda msn lerinde sorun cıkabilir o yüzde il kdeneyişinizde msn kabul etmezse hiç kullanmadığınız bi msn veyada yeni bite açın ben bayağı denedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 31 Ekim 2010; 11:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

oyunun sitesi beta key dagıtıyormus gözmden kaçmıs buyrun arkadaslar: Beta Key
    ben üyelik çatım şimdi yanıt bekliyorum yanlız daha öncede knight online oynamıs arkadaslarda msn lerinde sorun cıkabilir o yüzde il kdeneyişinizde msn kabul etmezse hiç kullanmadığınız bi msn veyada yeni bite açın ben bayağı denedim de

burdan kayıt oldugumuzda hemen oyuna girebiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LastCroN

quote:

o sadece key için başvuru form u eğer kabul edilirsen sana e-mail le key ini ve download linkini veriyolar zaten suan oyunu indiremiyoruzda bazı sitelerde eski sürümler var ama çalışmıyo onlar sadece key kazanırsan verilen linkden indirebiliyosun oyunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKULL AND BONES (UBISOFT NEW IP)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Oyna Benziyor ... Herzaman Uzayda Geçen Bir Oyun İstemişimdir ...
  • quote:

quote:

quote:

o sadece key için başvuru form u eğer kabul edilirsen sana e-mail le key ini ve download linkini veriyolar zaten suan oyunu indiremiyoruzda bazı sitelerde eski sürümler var ama çalışmıyo onlar sadece key kazanırsan verilen linkden indirebiliyosun oyunu

ben ordan 1 yıl önce kayıt yaptım hala cevap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

quote:

quote:

ben ordan 1 yıl önce kayıt yaptım hala cevap yok

katılıyorum bu oyunun konusunu acıtıgım güne nalet olsun 5 aydır cevap beklşyorum sitesinde bi gelişme yok oyunun forumu yok ne saçma iş yapıyolar

• open betaya geçmiş.

http://www.gamersfirst.com/taikodom/
  • GameFirst'den sonrasını okumadım
  • Oynayacam ben oynayanlar varmı faction varmış pvp sistemi nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.