Şimdi Ara

Taiwan'dan htc sensation

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

taiwan'a gidip geleceğim iş için. gitmişken oradan kendime htc alayım diyorum. htc'nin doğduğu büyüdüğü ve hala yaşadığı topraklardır taiwan adası.
    sensation xe alayım diyorum. alırken simfree bilmem ne tarzı şeylere dikkat etmem gerekir mi?
    sensation xe taiwan'da 1100tl.

başka önereceğiniz telefonlar varsa onları da yazarsanız sevinirim.

• Bende XE kullanıyorum ve memnunum.

Alternatif olarak Amaze 4G, Titan 2 (yeni tanıtıldı, windows phone isterseniz), Rezound (burda çalışır mı sormak lazım US pazarı için üretilmiş) olabilir. Tümü sim unlock olmalı tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 16 Ocak 2012; 14:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediterranean86

Selam arkadaşlar,

taiwan'a gidip geleceğim iş için. gitmişken oradan kendime htc alayım diyorum. htc'nin doğduğu büyüdüğü ve hala yaşadığı topraklardır taiwan adası.
    sensation xe alayım diyorum. alırken simfree bilmem ne tarzı şeylere dikkat etmem gerekir mi?

hocam htc xe güzeldir bide 3600 mah mugen battery de al ki bu aletlerin en büyük derdi pili,yanında kendi arka kapağınıda veriyorlar,canavar olur
  • buraya gelince pasaportuna bi kaç liraya işletirsin ondan sonrasında sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Bende XE kullanıyorum ve memnunum.

Alternatif olarak Amaze 4G, Titan 2 (yeni tanıtıldı, windows phone isterseniz), Rezound (burda çalışır mı sormak lazım US pazarı için üretilmiş) olabilir. Tümü sim unlock olmalı tabiki.

windows phone istemiyorum şimdilik. cunku yeterli application yok. gerçi ben de bir win.app developer'ım ancak yine de bu telefon ilgimi geçmedi.
    sensation xe'yi diğerlerine nazaran daha küçük olmasıyla sevdim. hem de cok inceymiş. inceden bir de kavisi var. elime almasam da müthiş bir ergonomiye sahip oldugunu düşünüyorum.
    ancak birincil tercih sebebim tabiki beats. :)

sim unlock ne demektir? simfree ile aynı şey mi?

alacağım telefon şu

invisible shield (cama yapıştırılan), koruyucu kılıf (bataryalı veya bataryasız) almam lazım yanında bir de. onlardan ne önerirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

quote:

Selam arkadaşlar,

hocam htc xe güzeldir bide 3600 mah mugen battery de al ki bu aletlerin en büyük derdi pili,yanında kendi arka kapağınıda veriyorlar,canavar olur

teşekkür ederim tavsiyen için :)

sanırım extra batterye ihtiyacım olmayacak. zaten sürekli araba ile oldugumdan araç kiti alıp şarjsız kalmamayı düşünüyorum. hem bu tür kapaklar sanırım normalden biraz kalın oluyoru. herhangi bir koruyucu kılıf aldıgımda aletin kılıfa oturmasını engelleyebilir. o yüzden pek böyle bir şey alma taraftarı değilim. ama diyorsan sen bi gör kalınlık yaratmıyor tamamen uygun. o zaman alırım.
    kendi üstünde ki 1700küsür mha imiş.

• quote:

quote:

windows phone istemiyorum şimdilik. cunku yeterli application yok. gerçi ben de bir win.app developer'ım ancak yine de bu telefon ilgimi geçmedi.
    sensation xe'yi diğerlerine nazaran daha küçük olmasıyla sevdim. hem de cok inceymiş. inceden bir de kavisi var. elime almasam da müthiş bir ergonomiye sahip oldugunu düşünüyorum.

alacağım telefon şu

invisible shield (cama yapıştırılan), koruyucu kılıf (bataryalı veya bataryasız) almam lazım yanında bir de. onlardan ne önerirsin?

Sim unlock = sim free

Bende xe kullanıyorum.Ayrıca beyaz arka kapak da aldım çok güzel duruyor. Batarya, kılıf pek bakmadım. Ön cam için koruyuc işi biraz sıkıntılı cam kenarları kavisli alacağın film cama bire bir uymalı ve çok iyi uygulanmalı yoksa kenarlarda yapışmama oluyor. Ben parmak izi bırakmayan bir filmi kesip küçülttüm. Ekranın olduğu kısma uydurup öyle yapıştırdım. Yurt dışı forumlarda daha kaliteli filmlerde bulunabilir.

Telefonun ele oturması çok çok iyi. XL de bakmıştım ama benim elime biraz büyük geldi. XE tam bana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

alacağım telefon şu

Sim unlock = sim free

Bende xe kullanıyorum.Ayrıca beyaz arka kapak da aldım çok güzel duruyor. Batarya, kılıf pek bakmadım. Ön cam için koruyuc işi biraz sıkıntılı cam kenarları kavisli alacağın film cama bire bir uymalı ve çok iyi uygulanmalı yoksa kenarlarda yapışmama oluyor. Ben parmak izi bırakmayan bir filmi kesip küçülttüm. Ekranın olduğu kısma uydurup öyle yapıştırdım. Yurt dışı forumlarda daha kaliteli filmlerde bulunabilir.

Telefonun ele oturması çok çok iyi. XL de bakmıştım ama benim elime biraz büyük geldi. XE tam bana göre.

bir sorum daha var. telefonunda hafıza kartı kullanıyor musun? kullanıyorsan kapasitesi ne kadar. oradan bir de hafıza kartı alsam max ne kadara kadar kaldırır? 64gb'lık alsam yavaşlatır mı telefonu?

• Ben üzerindeki 8gb yerine 16gb class4 toshiba aldım menunum. 60tl verdim. Telefon max 32gb ye kadar destekliyor. Class 4 aşağısı alma. Mümkünse Class 6 veya 10.
  • class 4 32 gb sandisk almıştım 40 dolara ebaydan,bi yavaşlama görmedim arkadaşlar
  • quote:

Ben üzerindeki 8gb yerine 16gb class4 toshiba aldım menunum. 60tl verdim. Telefon max 32gb ye kadar destekliyor. Class 4 aşağısı alma. Mümkünse Class 6 veya 10.

üzerinde 8gb hafıza kartı olduğunu bilmiyordum. ayrıca mı verdiler sen alırken. al bu da hediyesi gibi.
    yoksa telefon kutusunun içinde hafıza kartı ile beraber mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

class 4 32 gb sandisk almıştım 40 dolara ebaydan,bi yavaşlama görmedim arkadaşlar

eyv. dostum :)
  • quote:

quote:

Ben üzerindeki 8gb yerine 16gb class4 toshiba aldım menunum. 60tl verdim. Telefon max 32gb ye kadar destekliyor. Class 4 aşağısı alma. Mümkünse Class 6 veya 10.

üzerinde 8gb hafıza kartı olduğunu bilmiyordum. ayrıca mı verdiler sen alırken. al bu da hediyesi gibi.

Telefon 8gb ile beraber geliyor. Hatta Vodafone'dan alanlar üzerinde 16gb var diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Telefon 8gb ile beraber geliyor. Hatta Vodafone'dan alanlar üzerinde 16gb var diyor.

ben taiwan'dan alacağım xe beats audio modelinden. orada belki vermiyorlardır yanında hafıza kartı. vermiyorlarsa alırım 32 gb class 6 veya 10 önerdiğin gibi.
    class 4 ile 6,10 arasındaki fark nedir ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.